Rıza Akın

Rıza Akın

Son dakika rıza akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıza akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıza akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 rıza akın haberi bulunmuştur. Tüm rıza akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı...
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı... Beyin kanaması geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın için bugün Atlas Sineması’nda veda töreni düzenlendi. Sevenleri usta oyuncuya veda etmek için salonda hazır bulundu. Törende duygusal anlar yaşandı.
3.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın yaşamını yitirdi!
Ünlü oyuncu Rıza Akın yaşamını yitirdi! Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi. Kötü haberi meslektaşı Menderes Samancılar, "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda" sözleri ile sosyal medya hesabından duyurdu. Menderes Samancılar daha sonra attığı Tweet ile ünlü oyuncu Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
2.11.2022 Magazin
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti!
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti! Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti. Tiyatro, sinema ve televizyonda birçok yapımda yer alan Rıza Akın dün akşam yoğum bakıma kaldırılmıştı. Peki, Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın’ın hayatı…
2.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Rıza Akın'ın, beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. 65 yaşındaki Akın'ın ölüm haberini; yakın arkadaşı, sinema oyuncusu Menderes Samancılar duyurdu.
2.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi
Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi Sinema oyuncusu Menderes Samancılar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ünlü oyuncu Rıza Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.
1.11.2022 Magazin
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor!
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor! “Sevmedim Deme” şarkısıyla popüler olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor. Sevmedim Deme filminin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi belli oldu. Peki, Sevmedim Deme filmi oyuncuları kim? Sevmedim Deme filmi konusu ne? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kimdir? İşte detaylar…
31.08.2022 Televizyon
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra Alef dizisi ile ekranlara dönüyor. İnternet kanalı Blu TV üzerinde izleyiciyle buluşacak dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Ahmet Mümtaz ve Melisa Sözen gibi oyuncuların da yer aldığı dizi sadece 8 bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef disizi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
17.12.2019 Gündem
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Osmanlıların Amerika'ya göçü belgesel oldu!
Osmanlıların Amerika'ya göçü belgesel oldu! Fırsatlar Ülkesi olarak anılan Amerika’ya 1900’lü yılların başında Anadolu’dan yaşanan büyük göç ‘Uzun Yolculuk’ adıyla belgesel oldu.
22.04.2019 Kültür Sanat
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman (70) için memleketi Adana'da uğurlama töreni düzenlendi.
28.02.2019 Magazin
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor...
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor... Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman’ bu akşam seyirciyle buluşuyor.
25.01.2018 Televizyon
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu! Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman’ın yayın tarihi belli oldu.
19.01.2018 Televizyon
Ece'nin yeni projesi belli oldu!
Ece'nin yeni projesi belli oldu! Oyuncu Ece Çeşmioğlu, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor.
9.01.2018 Magazin
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu! Usta oyuncu Nebahat Çehre, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan psikolojik gerilim türündeki 'Yuvamdaki Düşman' dizisiyle ekranlara dönüyor.
4.01.2018 Magazin
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı!
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı! Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman'ın çekimleri başladı.
21.12.2017 Televizyon
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba Fox TV yayın akışı 23 Ağustos Çarşamba günü İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından yerli dizi İnadına Aşk tekrak bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayınları yer alıyor. Akşam kuşağı başlangıcı Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programıyla yapılıyor. Haber programından sonra yerli dizi Şevkat Yerimdar yayınlanıyor. Şevkat Yerimdar bittikten sonra Bu Sayılmaz sitcom dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Gece kuşağında da Çanakkale 1915 yerli sinema filmi yayınlanacak. Fox TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı!
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı! Gülse Birsel, yeni projelerini Elele dergisine anlattı...
3.08.2017 Televizyon
'Albüm' filminin gösterimi yapıldı
'Albüm' filminin gösterimi yapıldı Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gösterimi yapılan 'Albüm' filminin oyuncusu Şebnem Bozoklu, bazı sahneleri 100 defa tekrarladıklarını söyledi.
19.10.2016 Magazin
Cesur Yürek ilk bölümü ile ekrana geliyor! Heyecanlandıran sahne ise...
Cesur Yürek ilk bölümü ile ekrana geliyor! Heyecanlandıran sahne ise... Cesur Yürek ilk bölümü ile bu akşam Show TV ekranında olacak. Heyecanlandıran fragmanları ile nefes kesen Cesur Yürek dizisinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Rüveyda Öksüz yer alıyor. İşte Cesur Yürek dizisinin fragmanları...
29.09.2021 Gündem
Seyirciden tam not
Seyirciden tam not Başrollerini Vahide Perçin, Yasemin Çonka ve Açelya Topaloğlu’nun paylaştığı ‘Kadınlar, filler ve saireler’ önceki akşam BKM’de seyirciyle buluştu...
7.10.2016 Magazin
40 yıllık motorcuyum
40 yıllık motorcuyum Son olarak ‘Kardeş Payı’ dizisiyle ekranlara gelen Rıza Akın, Cihangir’de motosikletiyle görüldü...
21.10.2015 Magazin
Beyaz perdede ne var?
Beyaz perdede ne var? Bayram tatilinde ziyaretlerini bitirince film keyfi yapmak isteyenler için vizyondakilere baktık...
24.09.2015 Magazin
Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle
Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle Tv 8 ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Maral: En Güzel Hikayem dizisinde sular durulmadı. Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Maral'da süprizler yaşandı. İşte ekranlara gelen Maral: En Güzel Hikayem dizisinin 11.bölüm ve tüm bölüm detayları!
14.05.2015 Magazin
Kardeş Payı yeni bölümleri ne zaman başlayacak?
Kardeş Payı yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Star Tv'de geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerden biri olan Kardeş Payı heyecanla bekleniyor. Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın baş rolünde olduğu dizinin yeni sezon çekimleri başlıyor. Kardeş Payı ne zaman yayınlanacak, işte ayrıntılar..
4.12.2014 Magazin
Kardeş Payı'nda bir ayrılık daha!
Kardeş Payı'nda bir ayrılık daha! Star Tv'nin en iyi yapımlarından biri olan Kardeş Payı çok yakında yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak. Çekimleri başlayacak olan Kardeş Payı setinde bir ayrılık yaşandı. İşte ayrıntılar..
3.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.