Gazete Vatan Logo
Magazin Beyaz perdede ne var?

Beyaz perdede ne var?

Beyaz perdede ne var?

Bayram tatilinde ziyaretlerini bitirince film keyfi yapmak isteyenler için vizyondakilere baktık. İşte beyaz perdeden tatili değerlendirecek öneriler...

MADIMAK: CARİNA’NIN GÜNLÜĞÜ

Tür: Dram Yönetmen: Ulaş Bahadır Oyuncular: Denise Ankel, Füsun Demirel, Altan Erkekli, Rıza Akın, Mustafa Alabora Konusu: 1993 yılında kadınların toplumdaki yerini araştırmak için Türkiye’ye gelen Carina Cuanna, Sivas’a gider ve Madımak Oteli katliamında yaşamını yitirir. Film, son nefesine kadar her anını günlüğüne Carina’nın gerçek hikayesini anlatıyor.

YOK ARTIK!

Tür: Komedi Yönetmen: Caner Özyurtlu Oyuncular: Demet Evgar, Serkan Keskin, Murat Akkoyunlu, Ceren Moray, Şebnem Bozoklu

Konusu: Taksici Fikret, İstanbul trafiğinde tüm gün direksiyon sallarken sık sık “Yok artık!” dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk ve diğerlerinin trajikomik hikayesi.

45 YIL

Tür: Dram IMDb: 7,4 Yönetmen: Andrew Haigh Oyuncular: Charlotte Rampling, Dolly Wells Konusu: 45 yıldır evli olan, çocukları bulunmayan Kate (Charlotte Rampling) ve Geoff (Tom Courtenay) çifti, yaklaşan yıldönümlerini bir partiyle kutlamaya hazırlanmaktadır. Ancak Geoff’in aldığı bir mektup, sakin hayatlarının ortasına bomba gibi düşer...

Haberin Devamı

LABİRENT 2

Tür: Bilim Kurgu, Macera IMDb: 7,1 Yönetmen: Wes Ball

Oyuncular: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie Konusu: Bu labirentten çıkmak ölüm kalım meselesi. Serinin ikinci filminde ilk labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya çalışırken kendilerini akla hayale sığmaz engellerle dolu bir yerde bulurlar.

STAJYER

Tür: Komedi IMDb: 7,4 Yönetmen: Nancy Meyers

Oyuncular: Robert De Niro, Anne Hathaway Konusu: 70 yaşında dul bir emekli olan Ben Whittaker (Robert De Niro) hâlâ yapabileceği bir şeyler olduğunu göstermek için genç ve zeki Jules Ostin (Anne Hathaway) tarafından kurulmuş bir moda sitesine kıdemli stajyer olarak katılır.

KÜÇÜK PRENS

Tür: Animasyon IMDb: 7,6 Konusu: Antoine de Saint-Exupery’nin klasik romanı Küçük Prens’in animasyon uyarlaması, bayramda çocuklarınız için klasik bir masalın kapılarını aralayabilir. Annesi tarafından artık yetişkinlerin dünyasına hazırlanan bir kız, tuhaf komşuları Pilot ile tanışınca her şey değişir. Pilot, bir zamanlar tanıdığı Küçük Prens ve dünyasıyla tanıştırır.

Haberin Devamı