Gazete Vatan Logo
Magazin Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle

Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle

Tv 8 ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Maral: En Güzel Hikayem dizisinde sular durulmadı. Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Maral'da süprizler yaşandı. İşte ekranlara gelen Maral: En Güzel Hikayem dizisinin 11.bölüm ve tüm bölüm detayları!

Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle

Maral En Güzel Hikayem dizinde çarpıcı dakikalar.. İşte son bölüm ve detaylar..

MARAL: EN GÜZEL HİKAYEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Basın karşısındaki ilk sınavını atlatan Maral, Luna’ nın profilini değiştirmek için yeni sezon defilesini bizzat organize etmek ister. Halis onu statüsünü pekiştiren bir hediyeyle şaşırtır. Maral’ın kararlı yükselişinin karşısındaysa tek bir engel vardır: Aynı defile için aylardır hazırlanan Deniz...
Deniz, Maral’ı defileden uzak tutmak için, ona bütün silahlarıyla saldırır. Maral karşılık vermenin yollarını ararken, Deniz’in canı pahasına koruduğu sırrını keşfeder ve iki rakip çok daha acımasız bir mücadelenin eşiğine gelirler. Öte yanda Sarp, Maral’ın yeni hayatına uyum sağlayacak biri değilmiş gibi davranır. Aşklarının gücünden emin olsalar da, bu ödünler, iki aşığı zorlu bir yola sokacaktır.

MARAL: EN GÜZEL HİKAYEM 11.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmen : Deniz Koloş
Yapımcı : Arzu Eğmir
Senarist : Pınar Bulut Deren
Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir
Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur
Müzik : Cem Tuncer
Oyuncular : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Bige Önal (Alara), Elvan Boran (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altunmeşe (Oytun), İpek Bilgin (Canan), Türkü Turan (Arya)

Haberin Devamı