Memur Ataması

Memur Ataması

Son dakika memur ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 memur ataması haberi bulunmuştur. Tüm memur ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğiz" dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki?
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. EKPSS kura sonuçları için aramalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla engelli memur ataması kura çekimi bugün başladı. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçlar ÖSYM tarafından ilan edilecek. Peki, EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte EKPSS sonuçları 2022 sorgulama ekranı…
17.02.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Engelli Memur Ataması programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızı bugünkü sıkıntıların pençesinden Allah'ın izniyle kurtaracağız. Faiz, döviz kuru, enflasyon prangasını da parçalayıp atacağız" dedi.
17.02.2022 Siyaset
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki!
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki! EKPSS kura çekimi saat kaçta, engelli memur ataması sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kapsamında gerçekleştirilen engelli memur atamasına yönelik yapılan araştırmalar arttı. 5-14 Ocak'ta gerçekleştirilen tercihlerin ardından gözler kura çekimine çevrilmişti. Ertelen kura çekimi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, EKPSS kura çekimi canlı nasıl izlenecek, engelli ataması saat kaçta yapılacak? EKPSS kura çekimi hakkında merak edilenler…
17.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak?
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak? Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Son 20 yılda engelli memur sayısını yaklaşık 10 kat, işçi sayısını ise 3 kat artırdık. 17 Şubat'ta bir engelli memur ataması daha yapacağız" dedi.
8.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı...
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı görevindeki değişim, ülke gündemindeki konular ve ekonomik gelişmelere ilişkin konuştu. Erdoğan, konuşmasında bazı müjdeler de verdi. Erdoğan elektrik faturalarıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın 2-3 kat faturalarının arttığı yönündeki şikayetleri sonrası elektik kurumlarımıza tarifelerin düzenlemeye gitmesi talimatını verdik. Elektrik faturalarında aylık tüketimi, 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz" dedi.
31.01.2022 Gündem
KPSS şartı yok! Flaş atama açıklaması, 30 Aralık'ta...
KPSS şartı yok! Flaş atama açıklaması, 30 Aralık'ta... Bakanlık harekete geçti. Kamu için personel alımı yapılıyor. KPSS şartı aranmıyor. 30 Aralık tarihinde belli oluyor. Kamu Personel Seçme Sınavı'na girmeyenler de kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam ediliyor. Gerekli şartları taşıyan kişilerin KPSS puanına bakılmaksızın kamu kurumlarına ataması yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluşlarında yetişen 985 gencin kamudaki kadrolara ataması 30 Aralık’ta noter huzurunda yapılacak
28.12.2021 Personel Alımı
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu Son dakika haberi... Milyonlarca memur adayına müjdeli haber geldi. Atama yapılıyor. Sınav ücretleri karşılanacak, tercihler ocak ayında yapılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “2022 yılı ocak ayı sonunda 2 bin 927 engelli memurumuzun kamuya atamasını gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 66 bin 14'e çıkarmış olacağız” dedi.
22.12.2021 Personel Alımı
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu Kamuda iş imkanı sağlanıyor. Memur ve işçi alımı yapılacak. Arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni veteriner hekim kadrosu açıldı. Bakanlık tarafından duyuruldu. Atama sonuçları bugün saat 17.30’da açıklanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca bugün 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek.
15.12.2021 Personel Alımı
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Sağlık personeli atamalarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı
Sağlık personeli atamalarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı Sağlık personeli atamaları için son dakika açıklaması geldi. Binlerce kişi merak ediyordu. Resmen duyuruldu. Detaylar belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya’da personel atamalarına ilişkin soruya yanıt verdi. Koca, yaptığı açıklamada "Önümüzdeki bir kaç ay içinde atama sayısı netleşir" dedi.
3.07.2021 Personel Alımı
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama...
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama... Memur atamalarına ilişkin flaş karar! Belli oldu ve tek tek açıklandı. 2021 Memur atamalarına ilişkin karar yayımlandı. Kamu idare, kurum ve kuruluşlarının 2021 yılı için açıktan veya nakil suretiyle yapabilecekleri atama sayıları kesinleşti. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, izin verilen memur atama sayısı bini geçti. Peki, Açıktan ve nakil usulü memur atamaları nasıl olacak? 2021 memur atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı...
9.02.2021 Memur
2021/1 merkezi atama ne zaman? Mülakatsız personel atama tercihleri…
2021/1 merkezi atama ne zaman? Mülakatsız personel atama tercihleri… Mülakatsız atamaların yapıldığı KPSS 2021/1 merkezi atamanın ne zaman olacağı merak ediliyor. Mülakat yapılmadan puan üstünlüğüne göre ataması gerçekleştirilecek adaylar arama motorlarına yöneldi ve KPSS 2021/1 merkezi atama ne zaman, sorusuna yanıt arıyor.
6.02.2021 Eğitim
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi memur alıyor! İşte başvuru şartları
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi memur alıyor! İşte başvuru şartları Büyükçekmece Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, Büyükçekmece Belediyesi’ne 15 zabıta memuru alınacak. Peki, Büyükçekmece Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Büyükçekmece Belediyesi memur alımı başvuru şartları…
3.01.2021 Personel Alımı
KPSS önlisans tercih kılavuzuna göre yerleşebilecek puanlar belli mi? 2020 KPSS önlisans puanıyla alım yapan bölümler
KPSS önlisans tercih kılavuzuna göre yerleşebilecek puanlar belli mi? 2020 KPSS önlisans puanıyla alım yapan bölümler KPSS önlisans sonuçları erişime açıldı. ÖSYM tarafından 25 Ekim günü düzenlenen önlisans sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar, yerleşebilecekleri bölümleri, taban puanlarını ve meslekleri araştırıyor. İşte KPSS tercih kılavuzu 2020…
26.11.2020 Eğitim
Memur olmak isteyenlere Yargıtay'dan kötü haber!
Memur olmak isteyenlere Yargıtay'dan kötü haber! Yargıtay memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Memur olmak için işten ayrılmak haklı fesih sebebi olarak kabul edilmedi. Yargıtay, özel okulda görev yapan öğretmenin devlet memurluğuna atanacağı için işten ayrılmasının haklı fesih sayılamayacağına hükmetti. Öğretmen, gelecek öğretim yılında çalışacağına dair imzaladığı iş sözleşmesini, eğitim öğretim dönemine bir hafta kala feshettiği için sözleşmedeki cezai şart maddesi nedeniyle tazminata mahkum oldu.
23.09.2020 Çalışan Hakları
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak...
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 805 gencin kamuda istihdam edileceğini duyurdu. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 14 Eylül’de başlayacağını bildiren Selçuk, söz konusu işlemlerin 21 Eylül’e kadar devam edeceğini ifade etti. Aile ve Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan 805 memur ataması için tercih kılavuzu da yayımlandı. İşte Sosyal hizmetler kanunu kapsamında istihdam edilecekler için 2020 eylül tercih kılavuzu…
16.09.2020 Personel Alımı
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) 14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda, 14 kamu kurumu, daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS’li ve KPSS şartsız en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden personel alımı yapacak. Peki Başvuru şartları nelerdir? Kamu kurum personel alımı başvuruları nereye yapılacak? Hangi mesleklerden personel alımı yapılacak?
30.01.2020 Personel Alımı
KPSS 2020/3 Tercih Sonucu açıklandı (En düşük kaç puanla memur ataması yapıldı?)
KPSS 2020/3 Tercih Sonucu açıklandı (En düşük kaç puanla memur ataması yapıldı?) KPSS 2020 /3 tercih sonuçları açıklandı. KPSS 2020/3 ataması ile en düşük ve en yüksek kaç puanlı memur atası yapıldığı da belli oldu. Peki, en düşük kaç puanla memur ataması yapıldı?
21.01.2020 Eğitim
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Artık zorunlu olacak
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Artık zorunlu olacak İlk defa veya yeniden kamu hizmeti ve görevlerine atanacaklar hakkında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması hükümlerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin maddeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
19.12.2019 Çalışma Hayatı
Bakandan kamu ataması müjdesi! Bu ay sonu yapılacak
Bakandan kamu ataması müjdesi! Bu ay sonu yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,"Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan topladığımız talepler çerçevesinde aralık ayının son haftasında engelli kardeşlerimizin kamu kurumlarına atanması için bir kura töreni düzenleyeceğiz" dedi.
3.12.2019 Ekonomi
Şehit yakını devlet memurlarının tayin hakkı var mıdır?
Şehit yakını devlet memurlarının tayin hakkı var mıdır? Devlet memuru ya da kamuda sözleşmeli personel olarak çalışan şehit yakınları, tayin hakları olup olmadığını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı!
13.03.2019 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Memur Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.