Memur Atama

Memur Atama

Son dakika memur atama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur atama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur atama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Atama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur atama gelişmeleri de dahil olmak üzere 537 memur atama haberi bulunmuştur. Tüm memur atama haberleri aşağıda listelenmiştir.
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.
17.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç?
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç? KPSS lisans sınav sonuçları açıklanınca adaylar ÖSYM AİS üzerinden aldıkları puanı sorgularken memur olmak için KPSS’den kaç puan almaları gerektiğini de araştırıyor. KPSS sonuç ekranı ile adaylar katıldıkları oturumlardan aldıkları puan türlerini ve puana uygun memurlukları merak ediyor. Peki, Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022?
21.10.2022 Eğitim
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki?
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. EKPSS kura sonuçları için aramalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla engelli memur ataması kura çekimi bugün başladı. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçlar ÖSYM tarafından ilan edilecek. Peki, EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte EKPSS sonuçları 2022 sorgulama ekranı…
17.02.2022 Memur
EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Gözler EKPSS sonuçları için ÖSYM’de!
EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Gözler EKPSS sonuçları için ÖSYM’de! EKPSS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açılacak? EKPSS tercih sonuçları memur olmak isteyenler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren adaylar için EKPSS tercihleri Ocak ayında alındı. 2022 EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yapılacak yerleştirmeler için ÖSYM’nin açıklayacağı tercih sonuçları sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre engelli atamaları 17 Şubat tarihinde yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
17.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten... KPSS şartı aranmıyor! Bakanlık harekete geçti. Kamu için personel alımı yapılıyor. Başvurular yarın başlıyor. Kamuda iş fırsatını değerlendirmek isteyenler e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabiliyor. İş arayanlar için kamuda sınavsız ve KPSS puanlarına bakılmaksızın atama yapılıyor. Bazı şartların bulunduğu atama takvimi belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı. Devlet korumasında yetişen 985 genç kamuda istihdam edilecek.
12.12.2021 Personel Alımı
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve...
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve... Sözleşmeli memurlar ile ilgili son dakika gelişmesi. Harekete geçildi, değişiyor. Detaylar belli oldu. Yüzbinlerce memur merakla bekliyordu. Yaklaşık 530 bin sözleşmeli memura kadro geliyor. Ağustos ayında yapılan toplu sözleşme ile gündeme gelen daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlayan çalışmalar devam ediyor. 3600 ek gösterge çalışmasıyla birlikte sözleşmeli personelin de kadroya geçirilmesi sağlanacak.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Binlerce memur için atama izni çıktı! Cumhurbaşkanlığı sayıları açıkladı...
Binlerce memur için atama izni çıktı! Cumhurbaşkanlığı sayıları açıkladı... Cumhurbaşkanlığı tarafından 2021 yılına ait kamu kurumlarının serbest memur atama izinlerinin ikinci dağılımı gerçekleştirildi. Kamu idarelerine 13 bin 515, üniversitelere ise 635 olmak üzere 14 bin 150 memur atama izni verildi. İşte atama izni verilen kurumlar...
20.05.2021 Gündem
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama...
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama... Memur atamalarına ilişkin flaş karar! Belli oldu ve tek tek açıklandı. 2021 Memur atamalarına ilişkin karar yayımlandı. Kamu idare, kurum ve kuruluşlarının 2021 yılı için açıktan veya nakil suretiyle yapabilecekleri atama sayıları kesinleşti. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, izin verilen memur atama sayısı bini geçti. Peki, Açıktan ve nakil usulü memur atamaları nasıl olacak? 2021 memur atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı...
9.02.2021 Memur
Resmen değişti! 5 güne indirildi ve 70 puan...
Resmen değişti! 5 güne indirildi ve 70 puan... Binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yapılan değişiklik duyuruldu. Yapılan düzenleme ile 70 puan şartı açıklandı. Adalet Bakanlığı sınav, atama ve nakil yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile memurların sözlü veya gerektiğinde uygulamalı sınavlarıyla ilgili işlemleri yapmakla görevli Adalet Komisyonunun görevlerinin bir kısmını veya tamamını yerine getirmek üzere Bakanlık merkezinde sınav kurulları oluşturulacak. Değişiklikle ayrıca sınav sonuçlarına ilan tarihinden itibaren yapılan itiraz süresi, 10 günden 5 güne indirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı atama tercih sonuçları açıklandı! İşte Atama sonuç ekranı!
Diyanet İşleri Başkanlığı atama tercih sonuçları açıklandı! İşte Atama sonuç ekranı! Diyanet İşleri Başkanlığı Şube Müdürlüğü ile Vaizlik atama yerleştirme sonuçlarını açıkladı. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı atama tercih sonuçları...
19.08.2020 Gündem
Resmen yürürlüğe girdi! Atama yönetmeliği değişti, Artık...
Resmen yürürlüğe girdi! Atama yönetmeliği değişti, Artık... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Personel yönetmeliği kapsamında atama ve yer değiştirmelerde önemli bazı değişiklikler yaptı.
14.05.2020 Çalışma Hayatı
On binlerce memuru ilgilendiriyor! Aylıksız izindeyken yeni memuriyete atananlar göreve ne zaman başlar?
On binlerce memuru ilgilendiriyor! Aylıksız izindeyken yeni memuriyete atananlar göreve ne zaman başlar? Aylıksız izinli oldukları dönemlerde memurlar hakkında naklen atama işlemi yapılabilir. Hakkındaki naklen atama işlemi aylıksız izin kullanırken kendisine tebliğ edilen memurun yeni görevine başlaması gereken süreler (mehil müddeti) aylıksız izin süresinin bitiminden itibaren başlar.
3.04.2020 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kalıcı infaz düzenlemesi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kalıcı infaz düzenlemesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir çalışılan infaz paketi ilgili görüş istedi. Erdoğan, mağdurlar için tatminkar, mahkumlar için adil, topluma kazandırma hedefli kalıcı bir infaz hukuk rejiminin ceza adalet sistemine kazandırılması gerektiğini vurguladı.
15.01.2020 Siyaset
EKPSS 2019/1 tercih sonuçları belli oldu mu? Eğitim durumuna göre engelli memur şartları neledir?
EKPSS 2019/1 tercih sonuçları belli oldu mu? Eğitim durumuna göre engelli memur şartları neledir? 2019 EKPSS başvuru sonuçları ve kura çekiminin ne zaman yapılacağı günün en çok aranan sorularından biri oldu. 2019 EKPSS tercih sonuçlarının ve kura töreni bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan törenle belli oldu. Atama için heyecanla bekleyen vatandaşlar, EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını soruyordu. Engelli memur atama sonuçları hakkında merak edilenler…
9.01.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde gündeme dair önemi açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin Özek'in yüzene asit döken sanığın aldığı ceza ile ilgili konuşarak, verilen cezanın az olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.
9.01.2020 Gündem
EKPSS tercih sonuçları bugün mü açıklanacak?
EKPSS tercih sonuçları bugün mü açıklanacak? EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu bugün oldukça sık soruluyor. Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve EKPSS tercih sonuçlarının 9 ocakta açıklanacağını duyurmuştu. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kura töreni saat kaçta yapılacak? Engelli memur atama sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar…
9.01.2020 Eğitim
10 bin 500 liseli memur alınacak
10 bin 500 liseli memur alınacak Birçok kamu kuruluşu, Şubat ve Mart ayı içerisinde en az lise mezunu olmak şartıyla toplamda 10 bin 500 memur alımı yapacak.
22.02.2018 Ekonomi
En fazla ölürsün ölümden kaçış yok!
En fazla ölürsün ölümden kaçış yok! Gülşah öğretmenden vasiyet gibi dilekçe...
9.12.2012 Yaşam
Memur alım tarihi belli oldu!
Memur alım tarihi belli oldu! Devlet Personel Başkanlığı açıkladı
31.10.2012 Ekonomi
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Atama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur atama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.