Meme Küçültme

Meme Küçültme

Son dakika meme küçültme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meme küçültme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meme küçültme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meme Küçültme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meme küçültme gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 meme küçültme haberi bulunmuştur. Tüm meme küçültme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi!
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'da ev aldığı biliniyordu. Yeni evlerine çocuklarıyla birlikte yerleşen çift, uzun süredir tadilatlarla uğraşıyordu. Bergüzar Korel, evin banyosundan bornozlu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 8 ayda 20 kilo veren ve geçirdiği meme küçültme operasyonula değişen Bergüzar Korel, hayatında aldığı yeni kararları da hayranlarıyla paylaştı.
22.01.2024 Televizyon
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı Meme küçültme ameliyatlarının kadının genel sağlığı üzerinde yarattığı olumlu sonuçlarıyla yaşam kalitesini de artırdığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bilge Kağan Aysal, “Kadınlarda meme büyüklüğü boyun ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığında tetiklenme veya hijyen problemleri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Meme küçültme ameliyatları sıklıkla estetik kaygılarla yapılmakla birlikte, sağlıkla ilgili de çok ciddi düzeylerde hastalara yardımcı oluyor. Meme küçültmenin her anlamda yüz güldürücü bir ameliyat olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.
16.10.2023 Sağlık
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi Tülay Ö., meme dikleştirme ameliyatı için geldiği İstanbul’da yanlış tedavi uygulayarak memelerini küçülttükleri iddiasıyla hastane yönetimi ile ameliyatı yapan doktora 3 milyon liralık tazminat davası açtı.
10.10.2023 Yaşam
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir?
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu kısa sürede yaza hazırlanmanızı sağlayacak etkili ve kolay işlemleri sizler için anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor Doğum süreci, emzirme, kilo alıp-verme, yaş alma, hastalık ya da gelişime bağlı memede şekil bozuklukları ya da konjenital sebeplerden dolayı fazla küçük ya da büyük yapıya sahip memeler kadınlarda fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. Ali Şimşek meme küçültme ameliyatlarında önemli başlıkların altını çizdi.  
10.03.2022 Sağlık
Kilo verme sonrası göğüs sarkması birçok kişinin problemi!
Kilo verme sonrası göğüs sarkması birçok kişinin problemi! Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, fazla kilo veren kişilerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan göğüs sarkmasını ve yapılabilecekleri sizler için anlatıyor.
23.02.2022 Sağlık
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Meme operasyonlarının avantajları nelerdir?
Meme operasyonlarının avantajları nelerdir? Kadınların en sık yaptırdığı işlemlerden biri meme operasyonlarıdır. Meme operasyonları sadece görünüm açısından değil sağlık açısından da birçok fayda sağlamaktadır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka merak edilenleri sizler için anlattı.
17.11.2021 Sağlık
Türk doktordan meme küçültmede yeni yöntem!
Türk doktordan meme küçültmede yeni yöntem! Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Kelahmetoğlu, özellikle menopoz sonrası ileri yaşta, kilo problemi olan hastaların, meme küçültme ameliyatını güvenli bir şekilde yapmak ve sonrasında yaşam konforlarını yükseltmek için yeni bir yöntem geliştirdi. Yayımlanan çalışmasında hastalarda ameliyat süresinin çok önemli olduğuna değinen Doç. Dr. Kelahmetoğlu, yöntem sayesinde ameliyatların daha kısa sürdüğünü ve kişinin 2-3 gün içinde normal hayatına dönebildiğini dile getirdi. Doç. Dr. Kelahmetoğlu, 74 yaşındaki bir hastaya da uygulanan yöntemden kişilerin genel olarak memnun kaldığını aktardı.
12.07.2021 Sağlık
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı'
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı' Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yaz mevsimiyle meme büyütme ameliyatı başvurularının yüzde 50 arttığını söyledi. Bir dönem tabu olarak görülen ve gizli yapılan bu ameliyatlara artık kişilerin aileleriyle geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Kesiktaş, randevuların şimdiden dolduğunu belirtti.
27.06.2021 Sağlık
Sırt ağrınızın sebebi göğüsleriniz olabilir!
Sırt ağrınızın sebebi göğüsleriniz olabilir! Büyük göğüslü kadınlarla sıklıkla rastlanan sorunlardan biri de sırt ağrısıdır. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlsun Aka büyük göğüslerin yarattığı sorunları sizler için derledi.
16.04.2021 Sağlık
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor!
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor! Son yıllarda sosyal medya kullanımı ve özçekim paylaşımları nedeniyle estetik operasyonlar artış gösteriyor. Estetik operasyonlara insanların ilgisini çekmek için sosyal medyaya konulan 'öncesi-sonrası' fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Emiroğlu, estetik merkezlerinin paylaşımlarının gençleri etkilediğini söylüyor. Gençlerin görünür olmak ve beğenilme isteği nedeniyle kolayca manipüle oluduklarını söyleyen Prof. Dr. Emiroğlu, "Sosyal medya, özellikle ergen ve gençlerde estetik yaptırma isteme yaşını aşağıya çekti. Eskiden 25 yaşın altında çok hastamız olmazdı şimdi ise 15 yaşında başvuran hastalar oluyor" diyor.
11.04.2021 Sağlık
Doğuştan veya sonradan oluşan sorunlara estetikle çözüm!
Doğuştan veya sonradan oluşan sorunlara estetikle çözüm! Estetik ameliyatlarının çoğu sadece güzellik amacıyla yapılmıyor. Doğuştan veya sonradan olan bazı sorunların düzeltilmesinde de tercih edilen estetik cerrahi başta nefes alma güçlükleri olmak üzere kilo problemi, sigara kullanımına bağlı cilt sorunları, doğum sonrası meydana gelen sorunlar, kafein tüketimine bağlı hastalıklar gibi acil düzeltilmesi gereken sorunlarda sıklıkla tercih ediliyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara zorunlu estetik operasyonları hakkında merak edilenleri anlattı
4.02.2021 Sağlık
Doğum sarkmalarına annelik estetiği!
Doğum sarkmalarına annelik estetiği! Kilo değişikliği, hamilelik sonrası karında çatlak görünümü, sıkılığını yitirmiş karın çevresi ve emzirme sonrası formunu kaybeden göğüsler birçok anne için büyük sorun. Değişen anne bedenine doğumdan en az 6 ay sonra ve emzirme süresinin bitmesinin ardından yapılan anne makyajı adı verilen annelik estetiğine genç anneler ilgi gösteriyor. Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
28.11.2020 Sağlık
Meme kanseri ve estetiği ameliyatı aynı anda yapılabiliyor
Meme kanseri ve estetiği ameliyatı aynı anda yapılabiliyor Meme kanseri, her 8 kadından 1’inin hayatını herhangi bir dönemde etkileyebiliyor. Ancak bu ameliyatlarda kadınları rahatsız eden konuların başında memenin tamamen kaybedilmesi geliyor. Memenin tümünün çıkarılmasının estetik olarak hastaları mutsuz ettiğine dikkat çeken Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Özcan Gökçe, meme başı ve meme derisi koruyucu mastektomiyle bu sorunun önüne geçilebildiğini belirterek önemli bilgiler verdi.
20.10.2020 Sağlık
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği'
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği' Bazı kadınlar hamilelikten sonra hemen kilo vermek ister. Emzirerek, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak doğum sonrası kilo verilebilir. Ancak annelerin çoğu özel spor eğitmenlerine, kişiye özel hazırlanmış diyet programlarına ya da spor yapacak bolca zamana sahip değil. Doğum sonrası vücudun eski formuna kavuşması her kadında aynı şekilde gerçekleşmeyebiliyor. Doğum sonrası deformasyonlar ve vücudun eski formuna kavuşması için tercih edilen başka bir yöntem de annelik estetiği. Peki, Annelik estetiği nedir? Kimler annelik estetiği yaptırabilir? Annelik estetiği sonrası hamile kalınabilir mi? Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Yunus Doğan annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
25.08.2020 Sağlık
Meme küçültme estetiğinin faydaları
Meme küçültme estetiğinin faydaları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, aşırı büyük göğüslerin kadınların yaşam kalitesinin düşmesine neden olabildiğini belirtti.
26.06.2020 Sağlık
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor Doç Dr. Karaca Başaran, büyük göğüslerin sağlığı bozduğunu söyledi.
27.01.2020 Sağlık
Büyük göğüsler birçok problemi tetikliyor
Büyük göğüsler birçok problemi tetikliyor Op.Dr. Diren Çelik, büyük göğüslerin bir çok problemi tetiklediğini belirtti.
9.01.2020 Sağlık
Liposuction zayıflama yöntemi değildir
Liposuction zayıflama yöntemi değildir Doç. Dr. Karaca Başaran, Liposuctionun zayıflama yöntemi olmadığını söyledi.
1.11.2019 Sağlık
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor Doç Dr. Karaca Başaran, büyük göğüslerin sağlığı bozduğunu söyledi.
21.08.2019 Sağlık
Tedavide yeni kapı araladı!
Tedavide yeni kapı araladı! Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Eray Copcu, insan vücudundaki yağlardan enzim kullanmadan kök hücre elde ederek, bazı hastalıkların tedavisi ve estetikte yeni bir kapı araladı.
26.06.2019 Sağlık
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir"
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir" Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Dürdane Keskin, büyük göğüslerin sağlığa verdiği zararlar konusunda uyardı.
19.04.2019 Sağlık
Meme küçültme ameliyatı hayatını zindana çevirdi! 'Aynada bakamaz hale geldim'
Meme küçültme ameliyatı hayatını zindana çevirdi! 'Aynada bakamaz hale geldim' İzmir’de plastik cerrah Doktor S.A.K.’ye, meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan Ümran Ayvaz tam bir kabus yaşadı. Ameliyatın ardından dikişleri patlayan, enfeksiyon kapıp memelerinde yaralar açılan Ayvaz, “Hayatımı karartan doktordan şikayetçiyim” dedi.
17.04.2019 Gündem
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir"
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir" Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Dürdane Keskin, büyük göğüslerin kamburluğa neden olduğunu söyledi.
29.03.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Meme Küçültme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meme küçültme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.