Meme Estetiği

Meme Estetiği

Son dakika Meme estetiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meme estetiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meme estetiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meme Estetiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meme estetiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 meme estetiği haberi bulunmuştur. Tüm meme estetiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir?
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, kadınların sıklıkla merak ettiği doğum sonrası uygulanabilen yöntemleri tüm detayları ile anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor Doğum süreci, emzirme, kilo alıp-verme, yaş alma, hastalık ya da gelişime bağlı memede şekil bozuklukları ya da konjenital sebeplerden dolayı fazla küçük ya da büyük yapıya sahip memeler kadınlarda fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. Ali Şimşek meme küçültme ameliyatlarında önemli başlıkların altını çizdi.  
10.03.2022 Sağlık
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor!
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor! Son yıllarda sosyal medya kullanımı ve özçekim paylaşımları nedeniyle estetik operasyonlar artış gösteriyor. Estetik operasyonlara insanların ilgisini çekmek için sosyal medyaya konulan 'öncesi-sonrası' fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Emiroğlu, estetik merkezlerinin paylaşımlarının gençleri etkilediğini söylüyor. Gençlerin görünür olmak ve beğenilme isteği nedeniyle kolayca manipüle oluduklarını söyleyen Prof. Dr. Emiroğlu, "Sosyal medya, özellikle ergen ve gençlerde estetik yaptırma isteme yaşını aşağıya çekti. Eskiden 25 yaşın altında çok hastamız olmazdı şimdi ise 15 yaşında başvuran hastalar oluyor" diyor.
11.04.2021 Sağlık
Meme implantı konturları neden belli olur?
Meme implantı konturları neden belli olur? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, meme implantı konturlarının belli olmaması ve daha doğal görünüm oluşması için uygulanan yöntemleri sizler için anlattı.
10.02.2021 Sağlık
Meme estetiği psikolojiye iyi geliyor
Meme estetiği psikolojiye iyi geliyor Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, kadınlarda meme estetiğinin önemine değinerek, “Vücudun başka bölümlerinden aldığımız dokularla veya kullandığımız silikonlarla kadından kanser nedeniyle alınan memesini yeniden yaparak vücut bütünlüğünü tamamlıyoruz. Kaybolan öz güvenlerini ve sarsılan psikolojilerini tamir etme şansımız olabiliyor” dedi.
25.12.2020 Sağlık
'3D teknoloji ile hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor'
'3D teknoloji ile hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor' Estetiğin sağlık turizmindeki payının 3D teknolojilerle yükseldiğini söyleyen İsviçre merkezli teknoloji şirketi Arbrea Labs CEO’su Dr. Endri Dibra, “Bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden sanal görüntüleri izleme imkânı sunan 3D artırılmış gerçeklik çözümleri, plastik cerrahi operasyonlarda yol gösterici oluyor. Böylece, hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor” dedi.
16.11.2020 Sağlık
Meme estetiği emzirmeye engel mi?
Meme estetiği emzirmeye engel mi? Meme estetiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Ayşin Karasoy Yeşilada, “Emzirme açısından protezin kas altına veya üstüne yerleştirilmesinin etkisi bulunmamaktadır. Dünyada meme estetiğinde yeni jenerasyon protezler biçimini her pozisyonda koruyarak protez dış kılıfı zarar görse bile içindeki silikonun vücut dokuları içine dağılmadığı protezler olarak üretilmektedir.” dedi.
1.11.2020 Sağlık
Meme estetiği emzirmeye engel mi?
Meme estetiği emzirmeye engel mi? Meme estetiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Ayşin Karasoy Yeşilada, “Emzirme açısından protezin kas altına veya üstüne yerleştirilmesinin etkisi bulunmamaktadır. Dünyada meme estetiğinde yeni jenerasyon protezler biçimini her pozisyonda koruyarak protez dış kılıfı zarar görse bile içindeki silikonun vücut dokuları içine dağılmadığı protezler olarak üretilmektedir.” dedi.
31.10.2020 Sağlık
Meme kanseri ve estetiği ameliyatı aynı anda yapılabiliyor
Meme kanseri ve estetiği ameliyatı aynı anda yapılabiliyor Meme kanseri, her 8 kadından 1’inin hayatını herhangi bir dönemde etkileyebiliyor. Ancak bu ameliyatlarda kadınları rahatsız eden konuların başında memenin tamamen kaybedilmesi geliyor. Memenin tümünün çıkarılmasının estetik olarak hastaları mutsuz ettiğine dikkat çeken Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Özcan Gökçe, meme başı ve meme derisi koruyucu mastektomiyle bu sorunun önüne geçilebildiğini belirterek önemli bilgiler verdi.
20.10.2020 Sağlık
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği'
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği' Bazı kadınlar hamilelikten sonra hemen kilo vermek ister. Emzirerek, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak doğum sonrası kilo verilebilir. Ancak annelerin çoğu özel spor eğitmenlerine, kişiye özel hazırlanmış diyet programlarına ya da spor yapacak bolca zamana sahip değil. Doğum sonrası vücudun eski formuna kavuşması her kadında aynı şekilde gerçekleşmeyebiliyor. Doğum sonrası deformasyonlar ve vücudun eski formuna kavuşması için tercih edilen başka bir yöntem de annelik estetiği. Peki, Annelik estetiği nedir? Kimler annelik estetiği yaptırabilir? Annelik estetiği sonrası hamile kalınabilir mi? Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Yunus Doğan annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
25.08.2020 Sağlık
Kombine estetik operasyon nedir?
Kombine estetik operasyon nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, kombine estetik operasyonlar ile birden fazla estetik sorunun giderilebileceğini belirtti.
27.07.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Hamilelik sonrası estetik problemlere dikkat
Hamilelik sonrası estetik problemlere dikkat Hamilelik sonrası en sık yapılan estetik operasyonları hakkında merak edilenleri anlatan Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, uyarılarda bulundu.
9.01.2020 Sağlık
Sosyal medyadaki fotoğraflarla "estetik" tuzağına dikkat
Sosyal medyadaki fotoğraflarla "estetik" tuzağına dikkat Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, "(Estetik operasyonlar) Sosyal medya bu anlamda insanların kötü kullandığı bir mecra. Buradaki reklamlarda hastaları 'Hollywood yanağı, Fransız askısı' gibi cazip benzetmelerle kandırıyorlar. Hastalar sosyal medyadaki fotoğraflara göre yer seçimi yapıyor. Oradaki fotoğrafların çoğu da photoshoplu. Sosyal medyadaki fotoğraflara bakılarak estetik olunmamalı" dedi.
19.12.2019 Sağlık
Meme estetiğinde bunlara dikkat
Meme estetiğinde bunlara dikkat Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran, meme implantı teknolojisi ve cerrahi tekniklerdeki gelişmelerin göğüs büyütmeyi çok güvenli ve etkili bir prosedür haline getirdiğini, hastaların hoş ve doğal gözüken sonuçlar almasını sağladığını söyledi.
9.11.2019 Sağlık
Hızlı kilo alıp vermek...
Hızlı kilo alıp vermek... Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, ilerleyen yaşlarda meme deformitelerinin daha sık görülebileceğini, fakat hızlı gelişim, hormon dengesizliği, genetik asimetriler, ani kilo kaybı gibi nedenlerden dolayı da erken yaşlarda, hatta ergenlik dönemlerinde de memede sarkmalar görülebileceğini belirtti.
15.07.2019 Sağlık
"Herkes yatak odamıza girdi"
"Herkes yatak odamıza girdi" Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası süren eşi Merve Şarapçıoğlu’nun iCloud hesapları geçen yıl hack’lenmiş ve çiftin mahrem fotoğrafları sosyal medyaya yayılmıştı.Merve Sarapçıoğlu konuyla ilgili ilk kez Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu.
17.02.2019 Magazin
Kompozit göğüs büyütme nedir?
Kompozit göğüs büyütme nedir? Göğüslerinin boyutundan ve şeklinden memnun olmayan kadınlar meme implantı ile göğüs büyütme yaptırabilirler.
4.01.2019 Sağlık
Survivor Nagihan'ın bu halinden eser kalmadı
Survivor Nagihan'ın bu halinden eser kalmadı Survivor'ın geçen yılki yarışmacısı 33 yaşındaki Nagihan Karadere, özel bir sağlık turizmi şirketinin sponsorluğunda estetik ameliyatı olarak göğüslerini büyütüp, dudaklarına doldu yaptırdı.
17.05.2017 Yaşam
Meme estetiğinde doğru bilinen 8 yanlış
Meme estetiğinde doğru bilinen 8 yanlış Günümüzde meme estetiği operasyonu olan kadın sayısı her yıl katlanarak artıyor. İşte bu konuda doğru bilinen 8 yanlış...
6.03.2017 Sağlık
Meme büyütme ameliyatında merak edilen 5 şey
Meme büyütme ameliyatında merak edilen 5 şey Meme büyütme ameliyatları, kadınların en çok tercih ettiği estetik operasyonlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yapısal nedenler, kanser sonrası meme dokusundaki kayıp veya hamileliğin ardından meme hacminin azalmasıyla ortaya çıkan estetik kaygılar meme büyütme ameliyatı ile gideriliyor.
11.01.2017 Sağlık
Nur Yerlitaş'ın ameliyatı 6 saat sürdü
Nur Yerlitaş'ın ameliyatı 6 saat sürdü Nur Yerlitaş meme estetiği yaptırmaya gitti kanser olduğunu öğrendi...
13.10.2016 Magazin
Meme estetiği ameliyatları yaz aylarında da yaptırılabilir mi?
Meme estetiği ameliyatları yaz aylarında da yaptırılabilir mi? Meme estetiği için tatili bekleyenler, kış aylarının yoğunluğunda vakit bulamayanların en çok merak ettiği bu soruyu ve meme estetiği hakkında bilinmesi gerekenleriEstetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op...
18.05.2016 Sağlık
'Meme estetiği düşünüyorum'
'Meme estetiği düşünüyorum' Nurella'dan olay sözler
6.04.2016 Magazin
Meme kanseri sonrası tedavi: Onkoplastik Cerrahi
Meme kanseri sonrası tedavi: Onkoplastik Cerrahi Doç. Dr. Bahadır Ege cevaplıyor;Meme kanseri sonrası tedavi: Onkoplastik Cerrahi Meme kanserinin tedavisi 50 yıl gibi kısa bir sürede meme dokusu ile birlikte göğüs kaslarının kaburgalara kadar alındığı radikal ameliyatlardan yeni uygulanan estetik meme ameliyatı ile birlikte kanserin tedavisine (onkoplastik cerrahi) evrilmiş durumdadır. Onkoplastik Cerrahi yöntemlerle kanserli doku uzaklaştırıldığı gibi memenin dikleştirilmesi ile meme estetiği sağlanmaktadır. Bu sayede sarkmış,büyümüş ve deforme olmuş meme dokusu eskisinden daha iyi görünür hale gelmektedir.
21.03.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Meme Estetiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meme estetiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.