Mehmetçik Vakfı

Mehmetçik Vakfı

Son dakika Mehmetçik Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmetçik Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmetçik Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmetçik Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmetçik vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 mehmetçik vakfı haberi bulunmuştur. Tüm mehmetçik vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı: Bu paraya ancak hindi alıp kesebilirsiniz
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı: Bu paraya ancak hindi alıp kesebilirsiniz Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, kurban bağışı toplama bahanesiyle, sahte dernekler kurulduğunu belirterek, "Dini vazifelerini yerine getirmek için para biriktirip kurban kesecek insanların emeğini kimse çalmasın" dedi.
22.06.2023 Yaşam
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
Zafer Partisi lideri Özdağ, oyunu kullandı
Zafer Partisi lideri Özdağ, oyunu kullandı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu Ankara’da kullandı.
28.05.2023 Gündem
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak Vatandaş kurbanlık arayışına başladı. Canlı hayvan kilogram fiyatı geçen yıla göre % 100’ün üzerinde artarak ortalama 165 TL’den satılacak. Bu yıl % 50 artış beklenen bağışlar deprem bölgesine gidecek. Kurbanlık bir küçükbaş fiyatı ortalama 7-8 bin TL'den başlayıp 12-13 bin TL'ye çıkacak. Büyükbaş fiyatı ise 70-80 bin TL'den başlayıp 130 bin TL'yi bulacak. Diyanet, Mehmetçik Vakfı, Lösev, İHH gibi dernek, vakıf ve kurumlar aracılığıyla yapılan bağışlarda ortalama hisse bedelleri ise küçükbaşta 5-6 bin TL, büyükbaşta ise 7-8 bin TL olacak.
6.05.2023 Ekonomi
İstanbul Valiliği Hatay'a 24 TIR yardım malzemesi gönderdi
İstanbul Valiliği Hatay'a 24 TIR yardım malzemesi gönderdi İstanbul Valiliği koordinasyonunda, 23 ilçe kaymakamlığı tarafından toplanan gıda ve hijyen malzemesiyle yüklü 24 yardım TIR'ı Hatay'a gönderildi. 
16.02.2023 Gündem
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi Bu yıl tamamı dağıtım garantili olan büyük ikramiye için şansını denemek isteyenler, biletlerini almaya başladı. 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi almak isteyenler ise sadece sabit bayileri değil, gezici bayilerin de önünü doldurdu. İstanbul Kadıköy’de milli piyango bileti alıp şansını denemek isteyenler, gezici bayilerin önünde toplandı.
24.12.2022 Yaşam
Dr. Levent Uysal yeni kitabını tanıttı: Önce kendini keşfet
Dr. Levent Uysal yeni kitabını tanıttı: Önce kendini keşfet Nişantaşı Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Levent Uysal ikinci kitabı olan ‘+1 Kendine Değer Katabilmek’i tanıttı. Kitapta kendi deneyimlerini özel teorilerle desteklediğini vurgulayan Uysal, “Diyoruz ki önce kendini keşfet. Nasıl fayda sağlayacağının yol haritasını çiz ve herkse fayda sağlamak için artı 1 değer katma yol haritanı herkes ile paylaş.” dedi.
2.12.2022 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı!
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı! Muazzez Ersoy daha önce Ankara’daki evini LÖSEV’e bağışlamıştı. Şimdi de sahne kostümlerini internet üzerinden bir platformda satıyor. Ünlü sanatçı ilk etapta gelen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
11.11.2022 Magazin
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! İşe iade ve tazminat ile ilgili flaş karar
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! İşe iade ve tazminat ile ilgili flaş karar Konya’da cuma namazına gittiği gerekçesiyle akaryakıt istasyonundaki işine son verilen Mehmet Yetkin’in (40), yerel mahkeme tarafından verilen 'işe iade' kararı bir üst mahkeme Konya Bölge Adliye Mahkemesi 8’inci Hukuk Dairesince onandı. Karara sevinen Yetkin, "İstinaf mahkemesinin de doğru kararı vereceğine inancım tamdı. Bu karar emsal niteliğindedir. Tüm işçiler cuma namazlarına rahatlıkla gidebilir. İş yerime açacağım tazminat davasını kazanırsam da o parayı ya Mehmetçik Vakfı’na ya da Kızılay’a bağışlamayı düşünüyorum" dedi.
27.10.2022 Çalışma Hayatı
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak!  'Uyuz oluyorum o doktora'
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak! 'Uyuz oluyorum o doktora' Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Özlem Esra Ada’nın sunduğu 'Pembe Masa' adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 2019 yılında aralarının bozulduğu Ferhat Göçer'e yüklendi. Akçıl, yıllar önce kendisine 'medya maymunu' diyen Göçer için, "Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait" açıklamasını yaptı.
18.10.2022 Magazin
Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır?
Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Milyonlarca müslüman Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler de hazırlıklarını tamamlıyor. Bayram öncesi pek çok kişinin gündeminde vekaleten kurban bağışı konusu var. Kurum ve derneklerin kurban bağışı fiyatları sıklıkla araştırılan konular arasında geliyor. Özellikle Diyanet 2022 kurban bağışının nasıl yapılacağı ve Diyanet’in vekalet yoluyla kurban kesim bedeli merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Diyanet yurt dışı kurbanlık bağış fiyatı ne kadar? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı kurbanlık bağış fiyatları!
5.07.2022 Gündem
Kurban Bağışı 2022! Mehmetçik Vakfı yurt içi ve yurt dışı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar?
Kurban Bağışı 2022! Mehmetçik Vakfı yurt içi ve yurt dışı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar? Kurban Bayramı yaklaşırken binlerce kişi de kurbanlıklarını bağışlamak için kurum ve derneklerin kurban bedellerini araştırıyor. Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Kurban bağış bedelleri sıklıkla araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Mehmetçik Vakfı yurt içi ve yurt dışı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar? Mehmetçik Vakfı kurban bağışı nasıl yapılır? İşte Mehmetçik kurbanlık bağış 2022 fiyatları!
5.07.2022 Gündem
Mehmetçik Vakfı kurban bağışı 2022! TSK Mehmetçik Vakfı vekâleten kurban bağışı ne kadar?
Mehmetçik Vakfı kurban bağışı 2022! TSK Mehmetçik Vakfı vekâleten kurban bağışı ne kadar? TSK Mehmetçik Vakfı 2022 vekaleten kurban bağışı fiyatı merak ediliyor. TSK Mehmetçik Vakfı 1995 yılından itibaren vekâleten kurban bağış faaliyetini sürdürüyor. Vakfın, 2022 vekaleten kurban bağışı fiyatının belli olup olmadığı araştırılıyor. Peki, TSK Mehmetçik Vakfı vekâleten kurban bağışı ne kadar? Mehmetçik Vakfı kurban bağışı nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar…
1.06.2022 Gündem
Bakan Akar, Mehmetçik Vakfı'na 150 bin TL bağışlayan Haluk Levent'i kabul etti
Bakan Akar, Mehmetçik Vakfı'na 150 bin TL bağışlayan Haluk Levent'i kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kızılordu Korosu ile gerçekleştirdiği Anadolu turnesi gelirinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan sanatçı Haluk Levent'i Bakanlık'ta kabul etti.
13.01.2022 Gündem
Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasındaki görüntülere ilişkin inceleme başlatıldı
Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasındaki görüntülere ilişkin inceleme başlatıldı Milli Savunma Bakanlığının, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
13.01.2022 Gündem
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
TSK Mehmetçik Vakfı vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar? TSK Mehmetçik Vakfı vekaletle kurban başvuru linki!
TSK Mehmetçik Vakfı vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar? TSK Mehmetçik Vakfı vekaletle kurban başvuru linki! Kurban Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Milyonlar bayram hazırlıklarına başladı. Pek çok kişi kurum, dernek ve kuruluşlar aracılığıyla kurban ibadetini yerine getirecek. TSK Mehmetçik Vakfı da vekaletle kurban kesimi başvurularını almaya başladı. Kurban kesimi için yurt içi ve dışından yapılacak başvurular için bir hisse bedeli belirlendi. Peki, TSK Mehmetçik Vakfı vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar? İşte detaylar…
10.07.2021 Gündem
Bakan Gül: 1 milyondan fazla dosya çözüme kavuştu
Bakan Gül: 1 milyondan fazla dosya çözüme kavuştu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ceza uyuşmazlıklarında alternatif çözüm yöntemi olan uzlaştırmada çözüme kavuşturulan dosya sayısının 1 milyonu aştığını duyurdu.
24.06.2021 Siyaset
Mustafa Denizli resmen Altay'da!
Mustafa Denizli resmen Altay'da! Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli yetiştiği kulüp Altay'la anlaşmaya vardı.
28.04.2021 TFF 1.Lig
Efsane olduğu kulübe göz kırptı! Mustafa Denizli geri dönüyor
Efsane olduğu kulübe göz kırptı! Mustafa Denizli geri dönüyor Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, Altay kulübünde çalışmak için olumlu açıklamalarda bulundu.
27.04.2021 TFF 1.Lig
KDV desteği uzuyor! Bakan duyurdu
KDV desteği uzuyor! Bakan duyurdu Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Süre uzuyor. İndirim devam edecek. KDV'de yıl sonuna kadar geçerli olan indimim sürecek.
10.12.2020 Ekonomi
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın acı günü!
MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın acı günü! TV8 ekranlarının sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye 2020' programının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın babası, hayata gözlerini yumdu.
23.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmetçik Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmetçik vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.