Gazete Vatan Logo

Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır?

Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Milyonlarca müslüman Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler de hazırlıklarını tamamlıyor. Bayram öncesi pek çok kişinin gündeminde vekaleten kurban bağışı konusu var. Kurum ve derneklerin kurban bağışı fiyatları sıklıkla araştırılan konular arasında geliyor. Özellikle Diyanet 2022 kurban bağışının nasıl yapılacağı ve Diyanet’in vekalet yoluyla kurban kesim bedeli merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Diyanet yurt dışı kurbanlık bağış fiyatı ne kadar? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı kurbanlık bağış fiyatları!

Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır?

Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları binlerce kişinin gündeminde! Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen yüzbinlerce kişi Diyanet’in 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini araştırıyor. Peki, Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Diyanet yurt dışı kurbanlık bağış fiyatı ne kadar? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı kurbanlık bağış fiyatları!

DİYANET KURBANLIK BAĞIŞ 2022 FİYATLARI NE KADAR?

Haziran ayının başında Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş, 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıklamıştı. Erbaş, vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 2 bin 250 lira, yurt dışında 1800 lira olarak belirlendiğini belirtmişti.

DİYANET KURBAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar, vekaleten kurban bağışlarını "tdv.org" ve "bagis.tdv.org" adreslerinden online bağış olarak yapabilecek. Ayrıca mobil bağış uygulamasından kurban vekaletlerini verebilecekler. İl ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, tüm PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla da TDV kurban programına katılım sağlayabilecekler.

Haberin Devamı