Mehmet Özkan

Mehmet Özkan

Son dakika Mehmet Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.142 mehmet özkan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama...
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama... Galatasaray-Marsilya maçı öncesi milli yıldız Cengiz Ünder'den çarpıcı Galatasaray itirafı geldi. Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, Galatasaray ile Marsilya arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Altınordu ve Cengiz Ünder ile ilgili iki sayfalık analiz bir haber yayınladı.
25.11.2021 Fransa
Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Özkan gözaltına alındı!
Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Özkan gözaltına alındı! Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı müteahhidi Mehmet Özkan'ın İstanbul Esenyurt'ta gözatına alındığı bildirildi
17.08.2021 Gündem
İşte Galatasaray'ın yeni pilot takımı
İşte Galatasaray'ın yeni pilot takımı Galatasaray Niğde Anadolu FK kulübünü pilot takımı olarak belirledi.
2.08.2021 Galatasaray
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Salgında festival ve konserler 'artırılmış gerçeklik' ile milyonlara ulaştı
Salgında festival ve konserler 'artırılmış gerçeklik' ile milyonlara ulaştı Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde iptal edilen çok sayıda festival, lansman ve konser, Türk girişimcilerin geliştirdiği "artırılmış gerçeklik" teknolojisiyle geniş kitlelere ulaştırıldı.
9.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Tekirdağ'da, 286 milyar metreküp doğal gaz rezervi tespit edildi
Tekirdağ'da, 286 milyar metreküp doğal gaz rezervi tespit edildi Norveçli Equinor ve Kanadalı Valeura firmasının Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yürüttüğü keşif çalışmaları kapsamında bir köylünün tarlasında 286 milyar metreküplük doğal gaz rezervi tespit edildiği belirtildi. Yukarısırt Muhtarı Şerif Yıldırım, köylerinde çıkan doğal gazın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, bir yıldan beri devam eden çalışmalarda diğer bölgelerde de gaz bulunduğunu ancak ne kadar olduğunun açıklanmadığını söyledi.
20.11.2019 Gündem
Cinayet zanlısı katil rahip yakalandı
Cinayet zanlısı katil rahip yakalandı İzmir'de eşinin işlettiği güzellik merkezine gelen müşteriyi öldürüp kaçan katil rahip yakalandı.
14.11.2019 Yaşam
Kıskançlık cinayetinde dikkat çeken rahip detayı!
Kıskançlık cinayetinde dikkat çeken rahip detayı! İzmir'in Bornova ilçesinde, eşi S.Y.'nin güzellik merkezine bakım yaptırmaya gelen Mehmet Özkan'ı (42) kıskançlık yüzünden pompalı tüfek ile vurarak öldüren Hasan Y.'nin rahip olduğu ortaya çıktı.
13.11.2019 Yaşam
Eşini kıskandı, güzellik salonunda dehşet saçtı
Eşini kıskandı, güzellik salonunda dehşet saçtı İzmir’in Bornova ilçesinde bir güzellik merkezinde kıskançlık krizi iddiasıyla gerçekleşen pompalı tüfekli saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.
12.11.2019 Yaşam
Eski Yargıtay üyesi Özkan'a hapis cezası
Eski Yargıtay üyesi Özkan'a hapis cezası Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi, eski Yargıtay üyesi Mehmet Özkan'a FETÖ üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.
3.10.2019 Gündem
“Soğuk ve rutubetli cilt sıcak çarpması belirtisidir”
“Soğuk ve rutubetli cilt sıcak çarpması belirtisidir” Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Özkan, “Terleme, soğuk rutubetli cilt, baş dönmesi, bulantı, kusma, bayılma, kas krampları, kızarıklık, ayak bileklerinde ödem (şişlik),sığ veya hızlı nefes alma sıcak çarpması belirtisidir” dedi.
26.08.2019 Sağlık
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Engin Bekdemir Altınordu'da!
Engin Bekdemir Altınordu'da! Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, sol kanat oyuncusu Engin Bekdemir'i kadrosuna kattı.
4.07.2019 TFF 1.Lig
Altınordu UNICEF'le iş birliği yapacak
Altınordu UNICEF'le iş birliği yapacak Altınordu Kulübü'nün, UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) Türkiye Milli Komitesi ile kurumsal iş birliği için görüşmeler yaptığı bildirildi.
17.04.2019 TFF 1.Lig
Altınordu ve Lyon'dan iş birliği!
Altınordu ve Lyon'dan iş birliği! Fransa Ligi takımlarından Olympique Lyonnais ile Altınordu arasında iş birliği anlaşması yapılacak.
19.03.2019 TFF 1.Lig
Altınordu U21 takımı ligden çekildi
Altınordu U21 takımı ligden çekildi Altınordu, ilk yarısını lider tamamladığı U21 1'inci Ligi'nden çekilme kararı aldı.
24.01.2019 Futbol
Nihat Hatipoğlu rektör olarak atandı
Nihat Hatipoğlu rektör olarak atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 üniversiteye rektör atadı. Kararla Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne getirildi.
18.01.2019 Gündem
Altınordulu Yusuf'a Polonya'dan talip!
Altınordulu Yusuf'a Polonya'dan talip! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen genç sol bek Yusuf Acer'e Polonya ekibi Legia Varşova'nın talip olduğu öğrenildi.
26.12.2018 TFF 1.Lig
İYİ Parti'de bazı belediye başkan adayları belli oldu
İYİ Parti'de bazı belediye başkan adayları belli oldu İYİ Parti'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde bazı belediye başkan adayları açıklandı
25.12.2018 Siyaset
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Altınordu'ya ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Altınordu'ya ziyaret Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçen hafta yöneticilerini Ankara'da ağırladığı Altınordu'yu, İzmir'de ziyaret etti.
10.12.2018 TFF 1.Lig
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya açıklamalarda bulundu.
1.12.2018 Futbol
Abdullah Avcı: Milli Takım'da istediklerimi yapamadım
Abdullah Avcı: Milli Takım'da istediklerimi yapamadım Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Nişantaşı Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Avcı, geleceği hakkında da konuştu, kararını sezon sonunda vereceğini belirtti.
22.11.2018 Başakşehir
Altınordu'da Atakan'a ceza yaramadı
Altınordu'da Atakan'a ceza yaramadı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da sağ kanat Hüseyin Atakan Üner, 3 maç kadro dışı kaldıktan sonra takıma dönmesine rağmen eski performansını yakalayamadı.
18.11.2018 TFF 1.Lig
Barış Alıcı'dan Altınordu'ya ziyaret...
Barış Alıcı'dan Altınordu'ya ziyaret... Sezon başında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan genç oyuncu Barış Alıcı, eski kulübü Altınordu'yu ziyaret etti.
17.11.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.