Matthew Perry

Matthew Perry

Son dakika Matthew Perry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Matthew Perry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Matthew Perry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matthew Perry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matthew perry gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 matthew perry haberi bulunmuştur. Tüm matthew perry haberleri aşağıda listelenmiştir.
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek?
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek? Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi. Peki, Ketamin ilacı nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Koroner arter hastalığı nedir, ne demek ve ketaminin akut etkileri neden olur? Koroner arter nedir?
16.12.2023 Sağlık
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
16.12.2023 Magazin
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla sonunda konuştu.
5.12.2023 Magazin
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.
1.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi Hollywood'un gözde oyuncularından Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Patlayan cam parçalarının Lawrence'ın yüzüne isabet etmesi üzerine sete ara verildi.
6.02.2021 Dünya
+18 filmlerinin yıldızından yılın itirafı!
+18 filmlerinin yıldızından yılın itirafı! +18 filmlerinin yıldızı Maddy O'Reilly, Friends dizisiyle adını duyuran oyuncu Matthew Perry’nin kendisine mesaj atıp uyuşturucu sorduğunu iddia etti.
15.11.2017 Magazin
Robin Williams’ı yazmasam olmazdı
Robin Williams’ı yazmasam olmazdı Robin Williams’ın ölümüyle sarsıldık...
16.08.2014 Arşiv
'Evli ve mutsuz olacağıma...'
'Evli ve mutsuz olacağıma...' Ünlü oyuncu verdiği röportajda itiraf etti...
13.05.2013 Magazin
Efsane dizi film oluyor
Efsane dizi film oluyor Efsane dizi de sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor...
28.06.2010 Televizyon
Ünlülere yalandan hasta muamelesi
Ünlülere yalandan hasta muamelesi Vakti zamanında meşhurlar, nahoş alışkanlıklarından kurtulabilmek için rehabilitasyona yatarken, bitkinlik, sıcak çarpması gibi harici dertler uydurur, estetik operasyon muamelesi yapıp mümkün mertebe ne yaptıklarını gizlemeye çalışırlardı.
16.08.2007 Arşiv
Kate Moss uyuşturucu tedavisi görecek
Kate Moss uyuşturucu tedavisi görecek Uyuşturucu bağımlısı sevgilisi Pete Doherty ile stüdyoda albüm çalışması sırasında kokain çekerken görüntülenen ve kariyer yaşamı altüst olan ünlü top model Kate Moss, tedavi görmek için gecelik ücreti 4 bin dlar olan ünlü Meadows Kliniği'ne yattı
29.09.2005 Magazin
Light filmlerle dolu bir hafta
Light filmlerle dolu bir hafta İstanbul Film Festivali tüm hızıyla sürerken, bu hafta 'hafif seyirlikler vizyona giriyor. Bruce Willis'in emekli bir kiralık katil olarak karşımıza çıktığı "Katil Komşum Geri Döndü", Eddie Murphy'nin başrolünü oynadığı "Perili Ev" ve ünlü çizgi film serisinin yeni filmi "Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı", festivale uzak seyircileri ve özellikle de çocukları eğlence için salonlara çağırıyor
15.04.2004 Arşiv
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Lamar’dan ödül şov!
Lamar’dan ödül şov! ABD’li rapçi Kendrick Lamar, 2017 MTV Video Müzik Ödülleri’nde tam 6 ödül alarak geceye imzasını attı
28.08.2017 Magazin
Berlin’de duvara çarptı
Berlin’de duvara çarptı 91 yılında Jane’s Addiction’ın vokalisti Perry Farrel, Chicago’da grubuna veda turu yapmak için ortaya özel bir festivalde buluşma fikri atar...
26.09.2015 Magazin
'Doktor bu ne' hal
'Doktor bu ne' hal Tüm dünyanın Lost dizisindeki Doktor Jack rolüye tanıdığı Matthew Fox tanınmaz halde...
22.05.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Matthew Perry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matthew perry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.