Gazete Vatan Logo
Magazin Kate Moss uyuşturucu tedavisi görecek

Kate Moss uyuşturucu tedavisi görecek

Uyuşturucu bağımlısı sevgilisi Pete Doherty ile stüdyoda albüm çalışması sırasında kokain çekerken görüntülenen ve kariyer yaşamı altüst olan ünlü top model Kate Moss, tedavi görmek için gecelik ücreti 4 bin dlar olan ünlü Meadows Kliniği'ne yattı

Kokain kullanırken görüntüleri yayınlandıktan sonra bir çok iş anlaşması feshedilen top model Moss'un, Meadows Kliniği'nde bir ay süreyle uyuşturucu tedavisi göreceği bildirildi.

Kate Moss'un tedavi gördüğü süre içinde aile bireyleri ve sevgilisi Pete Doherty ile görüşmesinin de yasaklandığı belirtiliyor. Aylık tedavi ücreti 120 bin dolar'a gelen Meadows Kliniği'nde, daha önce de Elle Macperson, Matthew Perry, Whitney Houston ve Aj McLean uyuşturucu illetinden kurtulmak için tedavi görmüştü.

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Moss, 2 yaşında bir çocuk annesi. İngiliz basınına göre Moss'un ailesi ve yakın arkadaşları ileri derecede uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen Dohert ile ilişki yaşamasına şiddetle karşı çıkmıştı.

Kate Moss'u kokain çekerken gösteren ve video görüntülerinden alınan fotoğraflar, İngiltere'nin çok satan gazetelerinden Daily Mirror'ın manşetlerini süsledi. Videoda Kate Moss'un küçük bir pakette bulunan kokaini bir kartla ayırıp burnuna çektiği açıkça görüldü.

Arkadaşları için kokainden 20 sıra hazırlayan Moss'un, bunların 5 tanesini de kendisinin kullandığı ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı