Gazete Vatan Logo
Magazin Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti

Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti

Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.

Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti

Kamera karşısına geçtiği General Hospital ve Days of Our Lives adlı yapımlarla tanınan Tyler Christopher, 50 yaşında hayata veda etti.

Oyuncunun acı haberini General Hospital dizisindeki rol arkadaşlarından Maurice Benard, Instagram hesabından duyurdu.

Benard " Çok büyük bir üzüntüyle Tyler Christopher'ı ölümünü duyururuz. Tyler bu saban San Diego'da yaşadığı dairesinde kalp durması nedeniyle hayata veda etti" diye yazdı.

Eski rol arkadaşı Benard, Tyler Christopher'ın oynadığı her sahnede ekranı aydınlatan ve oyunculuğuyla hayranlarına keyif veren yetenekli bir oyuncu olduğunu belirtti.

Christopher'ın onu tanıyan herkes için harika bir arkadaş olduğunu satırlarına ekledi.

BAĞIMLILIK SORUNU VARDI

Benard, Tyler Christopner'ın bipolar depresyon ve alkol bağımlılığıyla mücadelesini hiç saklamadığını belirtti.
Sonra da satırlarını "Sevgili dostumuzun kaybından dolayı yıkılmış durumdayız. Çocukları ve babası için dua ediyoruz" diyerek bitirdi.

UNUTULMAZ KARAKTERLERİ CANLANDIRDI

Tyler Christopher, TV tarihine geçen yapımlardan biri olan General Hospital'te 1996 ile 2016 yılları arasında rol aldı. Yapımda Nikolas Cassadine karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Unutulmazlar arasına girdiği bir başka dizi olan Days of Our Lives'da da Stefan DiMera karakterini canlandırdı.

İKİNCİ EVLİLİĞİNDEN İKİ ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Christopher, 2008 yılında TV gazetecisi Brienne Pedigo ile hayatını birleştirdi. İki çocukları dünyaya gelen çift, 2021 yılında boşandı.