Friends

Friends

Son dakika Friends haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Friends ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Friends haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Friends

haberleri sayfasında son dakika yaşanan friends gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 friends haberi bulunmuştur. Tüm friends haberleri aşağıda listelenmiştir.
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek?
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek? Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi. Peki, Ketamin ilacı nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Koroner arter hastalığı nedir, ne demek ve ketaminin akut etkileri neden olur? Koroner arter nedir?
16.12.2023 Sağlık
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
16.12.2023 Magazin
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla sonunda konuştu.
5.12.2023 Magazin
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.
1.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi Oyuncu Paxton Whitehead'in 85 yaşında vefat ettiği duyuruldu. Acı haberi aktörün oğlu Charles Whitehead açıkladı.
20.06.2023 Magazin
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
Jennifer Aniston yıllara meydan okuyor!
Jennifer Aniston yıllara meydan okuyor! Bir zamanların fenomen dizisi Friends, tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olsa da dizinin yıldızlarından Jennifer Aniston, yıllara meydana okuyor.
3.04.2023 Magazin
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi gençleri kampa alıyor. 18-20 Mart tarihleri arasında Cam Piramit’te düzenlenecek Genç Girişimciler Kampı'nda tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştirici gençler üç gün boyunca hızlandırılmış eğitime tabi tutularak farklı bakış açıları kazanacak.
17.03.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi…
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi… Ramazana özel olan pek çok popüler ve izlemesi zevkli olan diziler bulunmaktadır. İşte Ramazan'da izleyeceğiniz en popüler en güzel 10 dizi...
1.04.2022 Ramazan
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı Düzce’de yaşanan ve İstanbul’da da hissedilen deprem korkuya neden oldu. Depremin Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde olduğu duyuruldu. Uzmanlar başka bir deprem uyarısında bulunurken, EMSC'nin Twitter hesabından paylaştığı harita depremin boyunu ortaya koydu. Haritada, Düzce ve Adapazarı'nda beliren turuncu noktaların bir dakika içerisinde tüm İstanbul'u kapladığı görüldü.
17.11.2021 Gündem
Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler kimdir? İşte James Michael Tyler hayatı...
Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler kimdir? İşte James Michael Tyler hayatı... Friends dizisinde canlandırdığı Gunther rolüyle tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler hayatını kaybetti. 59 yaşında olan Tyler, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Tyler, prostat kanserinin dördüncü evresindeydi. Peki, Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler kimdir? İşte James Michael Tyler'ın hayatı...
25.10.2021 Gündem
Ünlü oyuncu James Michael Tyler hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu James Michael Tyler hayatını kaybetti Friends dizisindeki Gunther rolüyle de tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti.
25.10.2021 Dünya
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden 'Sex and the City' de 'Stanford Blatch' karakterine hayat veren Willie Garson, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Garson'ın oğlu Nathen sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2021 Magazin
Friends yıldızları Aniston ve Schwimmer sevgili mi? Bomba iddia
Friends yıldızları Aniston ve Schwimmer sevgili mi? Bomba iddia Televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'te bir ayrılıp bir barışan Rachel ve Ross karakterlerini canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edildi.
11.08.2021 Magazin
Michael Tyler kansere yakalandı! Yürüyemiyor
Michael Tyler kansere yakalandı! Yürüyemiyor Friends dizisinde sevilen karakter Gunther'a canlandıran James Michael Tyler, dördüncü evre prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı. Kanserin yayılması nedeni ile vücudunun alt kısmı felç olan ünlü oyuncu James Michael Tyler artık yürüyemiyor.
22.06.2021 Magazin
Trump, 2017'de Esed'e suikast emri vermek istediğini açıkladı
Trump, 2017'de Esed'e suikast emri vermek istediğini açıkladı ABD Başkanı Donald Trump, 2017'deki kimyasal silah saldırısının ardından Suriye'de Beşşar Esed'e suikast emri vermek istediğini ancak dönemin Savunma Bakanı Jim Mattis'in buna karşı çıktığını söyledi.
15.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Friends ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki friends haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.