Masumiyet

Masumiyet

Son dakika Masumiyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masumiyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masumiyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masumiyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masumiyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 500 masumiyet haberi bulunmuştur. Tüm masumiyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Belgesini ve İnsan Hakları Eylem Planını önümüzdeki aylar içerisinde açıklayarak, oradaki hedefler doğrultusunda yine hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
21.12.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Kuyumcuları düşük ayarlı altın dolandırıcılığından gözaltına alındılar gazetecilere tepki gösterdiler: Basına haber veriliyor! Çok ayıp bir şey
Kuyumcuları düşük ayarlı altın dolandırıcılığından gözaltına alındılar gazetecilere tepki gösterdiler: Basına haber veriliyor! Çok ayıp bir şey Kuyumculara düşük ayarlı altını '22 ayar' diye satarak 90 bin TL’den fazla haksız kazanç elde ettikleri iddia eden 2 kişi, polis tarafından yakalandı.
21.09.2023 Gündem
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Emine Erdoğan'dan çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için güç birliği çağrısı
Emine Erdoğan'dan çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için güç birliği çağrısı New York'ta 'Şiddetin Önlenmesi ve İyileşme Günü' etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için 'güç birliği yapma' çağrısında bulundu.
20.09.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı ABD’li Ivan Cantu'nun hikayesi, başta ülkesi olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kendi kuzenini öldüren Cantu’nun işlediği bu cinayet ve hukuki dönemeçlerle dolu etkileyici hikaye, popüler bir suç podcastinin konusu oldu. Yakın zamanda Cantu'nun kaderini tamamen mühürleyebilecek önemli bir gelişme yaşandı.
24.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
19.04.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Farah Zeynep Abdullah ile ilgili karar çıktı. Ezgi Mola’nın da yargılandığı davada Farah Zeynep’in ifadesi dikkat çekti.
18.03.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'a 'Musa Orhan' davası! 2 yıla kadar hapis istemi
Farah Zeynep Abdullah'a 'Musa Orhan' davası! 2 yıla kadar hapis istemi Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek olmak için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah hakkında, Musa Orhan'a 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
2.12.2022 Magazin
Vergi cezalarıyla ilgili flaş açıklama
Vergi cezalarıyla ilgili flaş açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri, terörün finansmanını önleme ve vergi kaçakçılığı yoluyla haksız vergi iadesi almaya çalışanlarla mücadelede yoğun çaba göstermeye devam ediyor” dedi.
27.11.2022 Ekonomi
Cinsel istismar suçlarıyla ilgili flaş karar! Özel savcı bakacak
Cinsel istismar suçlarıyla ilgili flaş karar! Özel savcı bakacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın imzasıyla yayımlanan genelgede cinsel dokunulmazlığa karşı suçlarla ilgili soruşturma işlemlerinde özel bir savcının görevlendirilmesi, bu suçlara ilişkin soruşturmalarda daha fazla özen ve titizlik gösterilmesi istendi.
21.11.2022 Yaşam
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız Son olarak 'Masumiyet' adlı dizide kamera karşısına geçen Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen ikili, basın mensuplarına birlikte poz verdi. Motosikletin önünde duran Çilingiroğlu, eski eşine, "Bin bakayım Hülya" diyerek takıldı.
4.11.2022 Magazin
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
Hakim ve jüri üyelerinden gizlediler! Korkunç cinayet yeniden dünya gündeminde... 36 yıl sonra flaş gelişme! 'Tarihe geçecek bir andı'
Hakim ve jüri üyelerinden gizlediler! Korkunç cinayet yeniden dünya gündeminde... 36 yıl sonra flaş gelişme! 'Tarihe geçecek bir andı' Beş çocuk babası Arthur Easton, ailesiyle huzur içinde otururken evine giren bir kişinin saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Sonrasında açılan soruşturmada ve mahkeme sürecinde yapılan yanlışlar ise hukuk kitaplarına girmeyi hak ediyordu. 36 yıl önce yaşanan o olay geçtiğimiz günlerde yeni gelişmelerle birlikte bir kez daha dünyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...
17.06.2022 Dünya
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Aleyna'yı ölüme sürüklemişti! Gökhan Argın'ın cezası belli oldu
Aleyna'yı ölüme sürüklemişti! Gökhan Argın'ın cezası belli oldu Iğdır’da 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' notu bırakarak intihar eden Aleyna Ağgül’ün (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın (41), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
27.04.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık tazminat davası
Bakan Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık tazminat davası Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
11.04.2022 Siyaset
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile"
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile" Masumiyet dizisinde adından söz ettiren daha sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim ev haliyle de beğeni topladı.
16.03.2022 Magazin
Hülya Avşar 12 milyon TL'lik teklifi düşünecek!
Hülya Avşar 12 milyon TL'lik teklifi düşünecek! Son olarak Masumiyet dizisiyle ekranda olan Hülya Avşar 12 milyon TL'lik teklif aldı. Hülya Avşar henüz teklifi kabul etmezken düşünme kararı aldığı da iddia edildi.
13.03.2022 Magazin
Hülya Avşar'a kozmetik firmasından dudak uçuklatan reklam teklifi!
Hülya Avşar'a kozmetik firmasından dudak uçuklatan reklam teklifi! Hülya Avşar'a dudak uçuklatan reklam teklifi! Geçtiğimiz yıl 'Masumiyet' dizisiyle ekranlarda olan, şimdilerde şarkıcılık kariyerine devam eden Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Etiler'de telaşlı haliyle dikkat çekti. Acelesi olduğunu ve geç kaldığını söyleyen Avşar, kozmetik markasının reklam teklifine bakın ne yanıt verdi...
12.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masumiyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masumiyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.