Elle Dergisi

Elle Dergisi

Son dakika ELLE dergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ELLE dergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ELLE dergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elle Dergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elle dergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 elle dergisi haberi bulunmuştur. Tüm elle dergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Kaya itiraf etti! "İlk görüşte aşık olan..."
Hazal Kaya itiraf etti! "İlk görüşte aşık olan..." Dijital bir platformda yayınlanan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, Elle Dergisi'ne eşi Ali Atay hakkında bilinmeyen ilk aşk itirafını paylaştı.
13.07.2022 Magazin
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'yı güldüren yorum
Serenay Sarıkaya'yı güldüren yorum Şu sıralar başrolü üstlendiği 'Alice' müzikali ile kendinden söz ettiren Serenay Sarıkaya, geçen günlerde ELLE dergisi için objektif karşısına geçti
8.03.2019 Magazin
Aleyna Tilki: Zekamla saçmalıyorum
Aleyna Tilki: Zekamla saçmalıyorum Aleyna Tilki ELLE Dergisi'ne verdiği röportajda şunları söyledi: TV programlarında bilerek zekamla saçmalıyorum. Lüks beraberinde kıroluk getiriyor
2.12.2018 Magazin
Tecavüze uğradığını ağlayarak anlattı
Tecavüze uğradığını ağlayarak anlattı Ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçtiğimiz gün Elle Dergisi'nin düzenlediği Women in Hollywood (Hollywood Kadınları) davetinde duygusal bir konuşma yaptı. 19 yaşında tecavüze uğradığını anlatan Gaga, geceye neden takım elbise ile geldiğini de açıkladı...
17.10.2018 Magazin
Şeyma ve Serenay fena pişti oldu!
Şeyma ve Serenay fena pişti oldu! Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, farklı iki dergiye verdikleri pozda aynı kıyafeti giydi.
4.04.2018 Magazin
Noel süsleri tepki çekti
Noel süsleri tepki çekti Amerikan basını, yaklaşan Noel nedeniyle süslenen Beyaz Saray’ın korku filmlerini hatırlatan bir havaya büründüğü yorumunu yaptı.
30.11.2017 Dünya
Keçi sağmak istiyorum
Keçi sağmak istiyorum Son olarak ‘Mother!’ filmiyle seyirci karşısına çıkan Jennifer Lawrence, ELLE dergisine verdiği röportajda oyunculuğa ara vermek istediğini ima etti.
28.11.2017 Magazin
Hollywood kadını Jennifer Lawrence!
Hollywood kadını Jennifer Lawrence! ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, Elle Dergisi'nin her yıl çıkardığı 'Hollywood Kadını' özel sayısı için poz verdi.
11.10.2017 Magazin
New Orleans'ta renkli çekim!
New Orleans'ta renkli çekim! Stella Maxwell, Elle Dergisi'nin İtalya edisyonu için objektif karşısına geçti.
16.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Cara Delevingne kitap yazmaya devam edecek!
Cara Delevingne kitap yazmaya devam edecek! Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne, Elle dergisinin eylül sayısına konuk oldu.
15.08.2017 Magazin
Kalçalı kadınım!
Kalçalı kadınım! Hadise, Elle dergisinin düzenlediği kermese katıldı
8.04.2017 Magazin
Alışveriş neşesi
Alışveriş neşesi ELLE dergisi, alışverişi eğlenceyle bütünleştirerek önceki gün Fairmont Quasar İstanbul Hotel’in balo salonunda bir kermes gerçekleştirdi.
8.04.2017 Magazin
‘Kimse pişti olmayacak’
‘Kimse pişti olmayacak’ ELLE dergisi alışverişi eğlenceyle birleştirerek yepyeni bir organizasyona imza attı.
7.04.2017 Magazin
Ünlü modelden cesur açıklamalar!
Ünlü modelden cesur açıklamalar! Amerikalı model Ashley Graham, kocasıyla evlenene kadar hiç sevişmediklerini, cinsel hayatlarının da şu an harika olduğunu söyledi.
25.02.2017 Magazin
Tehlikeli spor yapmam
Tehlikeli spor yapmam ELLE Dergisi’nin Erzurum’da düzenlediği Elle Weekend’le iş, sanat, moda, televizyon ve medya dünyasının ünlü isimleri Palandöken’de buluştu...
12.12.2016 Magazin
Üçüzler büyüdü
Üçüzler büyüdü Eski manken Neşe Erberk’in (53) üçüzleri genç kız oldu...
28.11.2016 Magazin
Sürekli izleniyorum gibi hissediyorum
Sürekli izleniyorum gibi hissediyorum Son olarak ‘N’olur Ayrılalım’ dizisinde ‘Temmuz’ karakteriyle ekranlarda boy gösteren Nilperi Şahinkaya, Elle Dergisi’nin Eylül sayısına samimi açıklamalarda bulundu...
29.08.2016 Magazin
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında!
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında! Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi Yıldızların Altında, ekranlarda izleyicisi ile buluşmak için hazırlanıyor. Yıldızların Altında dizisinde kimler yer alacak? Yıldızların Altında dizisinin konusu ne olacak? İşte bütün ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
‘Keşke daha fazla ev işi yapsaydım’
‘Keşke daha fazla ev işi yapsaydım’ Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Elle dergisine özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.03.2016 Dünya
Yemek yiyerek mutlu olacağım
Yemek yiyerek mutlu olacağım ‘Açlık Oyunları’nın güzel yıldızı Jennifer Lawrence, güzellik sırlarını paylaştı. “Yemek yiyerek mutlu olmaya devam edeceğim” diyen Lawrence, mutluluğun ve güzelliğin özgüvenden geçtiğini söyledi
22.12.2015 Magazin
Öğrencilerle buluştular
Öğrencilerle buluştular Moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Elle Dergisi Yayın Yönetmeni Işın Görmüş ve Fatoş Altınbaş Sarıgül üniversite öğrencileri ile buluşarak moda ve popüler kültür üzerine sohbet ettiler...
17.12.2015 Magazin
Beni yaşlı sanıyorlar
Beni yaşlı sanıyorlar DC Comics’in bol kötülü çizgi romanı ‘Suicide Squad’ (İntihar Timi)’nin sinema uyarlamasında kötü karakter Harley Qufinn’i oynayan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, Elle dergisi için poz verdi...
14.07.2015 Magazin
Avangart ve muzip
Avangart ve muzip ELLE Dergisi MCD A.Ş. kurucusu ve Oflaz Medya Grubu ortağı Esra Oflaz Güvenkaya’yla stilini konuştu.
14.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elle Dergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elle dergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.