Gazete Vatan Logo
Magazin Yemek yiyerek mutlu olacağım

Yemek yiyerek mutlu olacağım

Açlık Oyunları’nın güzel yıldızı Jennifer Lawrence, güzellik sırlarını paylaştı. “Yemek yiyerek mutlu olmaya devam edeceğim” diyen Lawrence, mutluluğun ve güzelliğin özgüvenden geçtiğini söyledi

Yemek yiyerek mutlu olacağım

Hollywood’un yükselişi durdurulamayan güzeli Jennifer Lawrence, Dior markasının yüzü olduktan sonra Elle Dergisi’ne röportaj verdi. Röportajda, belirgin rutinleri olmadığını belirten Lawrence, makyaj yapmak konusunda da kendini başka ellere bırakmayı tercih ettiğini anlattı. Söyleşiden önemli satır başları şöyle:

- Birçok kadın gibi ben de dış görünüşümü önemsiyorum ve bunun için bir şeyler yapıyorum. Hepimiz belli özelliklerle doğduk. Bence bunun üzerine bir şeyler katıp mutlu kalmak önemli. Kendimde bir şeyler değiştirmek ister miyim, pek bilemiyorum. Akşam yemeğinde bir kadeh şarap içmeyi ya da akşam saat dörtten sonra karbonhidrat almayı bırakmayı gerçekten istediğimden de emin değilim. Bazıları sıfır beden görünmeyi çok seviyor olabilir ama ben silüetimden memnunum ve yemek yiyerek mutlu olmaya devam edeceğim!

- Annem ve büyükannem kendilerini güzellik rutinleriyle tanımlamaz. Bence ben de öyleyim. Büyüdükçe çok daha önemli değerlerin farkına vardım. Dostluk, insanları güldürmek, zekamın izin verdiği derecede entelektüel olmak... Bunlar benim için çok daha önemli.

Haberin Devamı

- Güzellik rutinim, sabah kalktığımda yüzümü yıkayıp nemlendiricimi sürmek.

- Makyaj yapmak, başka insanlar bana uyguladığında dünyanın en güzel şeyi! Ancak kendim yaparsam birkaç ürünle basitçe ilerlemeyi daha çok seviyorum.

- Rahat hissettiğim ya da havaalanına gittiğim bir günde daha çok pembe ruj tonlarını tercih ediyorum. Ancak yemeğe gidiyorsam kırmızı parlak ruj sürmeyi severim.