Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Son dakika jennifer lawrence haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jennifer lawrence ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jennifer lawrence haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lawrence

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lawrence gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 jennifer lawrence haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lawrence haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu!
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu! 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.
9.12.2022 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Jennifer Lawrence'tan olay itiraf! Açık açık söyleyince herkes utandı
Jennifer Lawrence'tan olay itiraf! Açık açık söyleyince herkes utandı Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, yeni filmi Don’t Look Up’ın tanıtımı için katıldığı televizyon programında olay itiraflarda bulundu. Güzel oyuncunun canlı yayındaki sözleri hem sunucuyu hem de izleyicileri utandırdı.
9.12.2021 Magazin
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi Hollywood'un gözde oyuncularından Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Patlayan cam parçalarının Lawrence'ın yüzüne isabet etmesi üzerine sete ara verildi.
6.02.2021 Dünya
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal En keyifli filmler ücretsiz olarak KanalD.com.tr’de!
23.03.2020 Televizyon
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek film festivalinde tuvalette zorla bir kadına tecavüz eden Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.
15.12.2018 Magazin
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme! 2014 yılında ABD'de ünlü isimlerin iCloud hesaplarını ele geçirerek çıplak fotoğraflarını paylaşan George Garofano, 8 ay hapis cezası aldı.
30.08.2018 Magazin
İtiraf etti: Cinsel ilişkiye girmekten...
İtiraf etti: Cinsel ilişkiye girmekten... 27 yaşındaki ABD'li güzel oyuncu Jennifer Lawrence, The Sun isimli gazeteye verdiği bir röportajda herkesi şoke eden bir itirafta bulundu.
10.03.2018 Magazin
Setleri çok özledim
Setleri çok özledim Jennifer Lawrence’ın başrolündeki ‘Kızıl Serçe’nin özel gösterimi geçtiğimiz akşam Soho House’da gerçekleşti.
1.03.2018 Magazin
Dekoltesi konuştu!
Dekoltesi konuştu! JennIfer Lawrence (27), martta vizyona girecek yeni filmi ‘Red Sparrow’un İngiltere’de düzenlenen Avrupa prömiyerindeydi.
20.02.2018 Magazin
Siyah protesto devam ediyor!
Siyah protesto devam ediyor! İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödülleri, Londra’da sahiplerini buldu. Dünyaca ünlü isimlerin ödül aldığı gecede, davetliler yine siyahlara büründü
19.02.2018 Magazin
Jennifer Lawrence ajan oldu!
Jennifer Lawrence ajan oldu! ABD'li aktris Jennifer Lawrence'ın başrolde yer aldığı 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe) filminin afişi yayınlandı.
23.01.2018 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Öpüşünce rahatsız olduk!
Öpüşünce rahatsız olduk! ‘Açlık Oyunları’ filminde Jennifer Lawrence ile birlikte kamera karşısına geçen Chris Hemsworth, öpüşme sahneleriyle ilgili itirafta bulundu.
11.12.2017 Magazin
Harvey bana babalık yaptı
Harvey bana babalık yaptı Jennifer Lawrence, son dönemde taciz ve tecavüz skandallarıyla Hollywood’u sallayan Harvey Weinstein hakkında konuştu: “Onu 20 yaşımdan beri tanıyorum. Bana babalık yaptı ve şimdi tecavüzle suçlanıyor. Onu tanıdığımı sanıyordum, yanılmışım”
7.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lawrence ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lawrence haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.