Açlık Oyunları

Açlık Oyunları

Son dakika Açlık Oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Açlık Oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Açlık Oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açlık Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açlık oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 açlık oyunları haberi bulunmuştur. Tüm açlık oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım...
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım... Kış mevsiminde kilo vermek daha zordur. Aslına bakarsanız uzun süren diyet programları, açlık oyunları da kilo verme konusunda etkili olmayabilir. Bu durumdan kurtulmak için daha fazla hareket etmek, doğru beslenmek gerekir. Bunun yanısıra kilo vermeyi destekleyici besinler eklendiğinde ortaya mucize sonuçlar çıkar. Özellikle göbek yağlarından kurtaran bir karışımı yağ yakımını hızlandırıyor..
20.12.2023 Sağlık
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu!
Jennifer Lawrence itiraf etti: En büyük sohbet konusu oldu! 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.
9.12.2022 Magazin
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu!
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu! The Walking Dead dizisinde zombilerden birini canlandıran Moses J Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun cansız bedeni köprüde asılı bulundu.
1.02.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti Efsane dizi Sex and the City'de yer alan ve birçok Hollywood yapımında adından söz ettiren Lynn Cohen 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.02.2020 Dünya
Gladyatör devam filmiyle geliyor!
Gladyatör devam filmiyle geliyor! 2000 yılında 5 Oscar ödülüne layık görülen; senaryosu, oyunculukları ve yönetmenliğiyle hala akıllardan çıkmayan Gladyatör filminin devamı geliyor. İlk filmi de yöneten Ridley Scott, tekrar aynı koltuğa oturmak için sabırsızlanıyor.
2.11.2018 Kültür Sanat
Öpüşünce rahatsız olduk!
Öpüşünce rahatsız olduk! ‘Açlık Oyunları’ filminde Jennifer Lawrence ile birlikte kamera karşısına geçen Chris Hemsworth, öpüşme sahneleriyle ilgili itirafta bulundu.
11.12.2017 Magazin
Tanınmayacak halde
Tanınmayacak halde Jennifer Lawrence, önceki gün yeni filmi Red Sparrow’ın Viyana’daki setinde görüntülendi.
30.04.2017 Magazin
'Survivor, Açlık Oyunları'na dönüştü'
'Survivor, Açlık Oyunları'na dönüştü' Survivor'da yeni dönem resmen başlıyor. Artık 'ceza oyunu' da olacak...
23.02.2017 Magazin
Açlık Oyunları gerçek oluyor! Tepkiler çığ gibi büyüyor
Açlık Oyunları gerçek oluyor! Tepkiler çığ gibi büyüyor Rus milyoner Yevgeny Pyatkovsky'nin organizasyonunu üstlendiği yeni televizyon programı 'Game 2: Winter' herkesi şaşkına çeviriyor.
16.12.2016 Magazin
Jennifer Lawrence ‘kalça’ gafı için özür diledi!
Jennifer Lawrence ‘kalça’ gafı için özür diledi! Jennifer Lawrence, TV programında ‘Açlık Oyunları’ (Hunger Games) filminin Hawaii'de yapılan çekimleri esnasında bölge halkı için kutsal sayılan bir kayayı kalçasını kaşımak için kullandığı hikayesini gülerek anlattığı için özür diledi.
11.12.2016 Magazin
‘Lanetin nedeni bendim’
‘Lanetin nedeni bendim’ ‘Açlık Oyunları’nın Hawaii’deki çekimleri sırasında kalçasıyla kutsal bir kayayı düşürdüğünü söyleyen Jennifer Lawrence, “Az kalsın set ekibi ölüyordu. Yerel halk bunun bir ‘lanet’ olduğunu söyledi. Ama lanetin kaynağı bendim” dedi.
7.12.2016 Magazin
Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu!
Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu! BBC Amerika kanalında yayınlanan 'The Graham Norton Show'a katılan Jennifer Lawrence, sakarlığına dair anlattığı hikaye ile programa damgasını vurdu.
6.12.2016 Magazin
FETÖ'nün masrafları böyle karşılanıyormuş
FETÖ'nün masrafları böyle karşılanıyormuş FETÖ/PDY iddianamesine göre, Gülen’in Pensilvanya’daki masrafları Türkiye’deki hayali kitap satışlarından karşılanıyor.
29.09.2021 Gündem
Aramızda rekabet var
Aramızda rekabet var ‘Açlık oyunları’ serisinin yakışıklı oyuncusu Liam Hemsworth, American Way Dergisi’ne röportaj verdi...
31.05.2016 Magazin
Bir dövüşteyim Dantel round’lardan biri
Bir dövüşteyim Dantel round’lardan biri İrem Derici kariyerinin ilk albümü Dantel’i dinleyicileri ile buluşturdu. İrem, üç yılda hayal bile edemeyeceği bir ivme ile adını dinleyicisine hatta müzik piyasasına kazıdı. Ulaşılmaz starlara alışık olan dinleyici, belki de onun doğal halini sevdi. Dantel’de ise daha hırslı ve kendi deyimiyle her biri hit şarkıları ile karşımızda. Bu müzikal macerayı bir de İrem’den dinleyin.
19.02.2016 Magazin
2015'te TV izleyicileri en çok neyi sevdi?
2015'te TV izleyicileri en çok neyi sevdi? N’oluyo tarafından hazırlanan, Ağustos – Aralık 2015 tarihlerini kapsayan hatırlatma trend raporuna göre listenin ilk 10 sırasında yerli diziler başı çekti...
29.01.2016 Televizyon
Yemek yiyerek mutlu olacağım
Yemek yiyerek mutlu olacağım ‘Açlık Oyunları’nın güzel yıldızı Jennifer Lawrence, güzellik sırlarını paylaştı. “Yemek yiyerek mutlu olmaya devam edeceğim” diyen Lawrence, mutluluğun ve güzelliğin özgüvenden geçtiğini söyledi
22.12.2015 Magazin
Aşk çocuğu Peeta
Aşk çocuğu Peeta AÇLIK OYUNLARI serisinin vefalı aşığı Peeta’yı canlandıran Josh Hutcherson’ın yeni projesi belli oldu...
8.12.2015 Magazin
Liderliği elden bırakmıyor
Liderliği elden bırakmıyor ABD box office’in 27-29 Kasım sonuçları sinemaseverlerin The Hunger Games’i ne kadar özlediğini gösterdi...
30.11.2015 Magazin
Rekabet sarhoşları
Rekabet sarhoşları AÇLIK Oyunları serisinin yıldızları Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson İspanyol TV şovu El Hormiguero’ya konuk oldu...
27.11.2015 Magazin
Aralıksız çalışıyor
Aralıksız çalışıyor The Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinde canlandırdığı ‘Katniss Everdeen’ karakteriyle ünlenen Jennifer Lawrence, 2012 yılından beri aralıksız çalıştığını söyledi...
4.11.2015 Magazin
‘Tuhaflıklarım  iyiliğinize olabilir’
‘Tuhaflıklarım iyiliğinize olabilir’ Kasım ayında gösterime girecek olan Açlık Oyunları: Mockingjay 2’nin yeni fragmanı yayınlandı...
5.10.2015 Magazin
‘Dünyanın sonu olur’
‘Dünyanın sonu olur’ Açlık oyunları filminde sisteme kafa tutup yönetime karşı başlatılan direnişin öncüsü Katniss karakterini canlandıran Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence Entertainment Weekly dergisinin sorularını yanıtladı...
3.10.2015 Magazin
Açlık oyunlarıyla paraya doydu
Açlık oyunlarıyla paraya doydu HOLLYWOOD yıldızlarının ve DJ’lerin dudak uçaklatan servetleri açıklandı. Açlık Oyunları’nın yıldızı Jennifer Lawrance 52 milyon$ en çok kazanan oyuncu oldu
26.08.2015 Magazin
Alaycı kuş direniyor!
Alaycı kuş direniyor! Açlık oyunları serisinin son filmi ‘Alaycı Kuş 2’nin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı...
24.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Açlık Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açlık oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.