Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Lanetin nedeni bendim’

‘Lanetin nedeni bendim’

Açlık Oyunları’nın Hawaii’deki çekimleri sırasında kalçasıyla kutsal bir kayayı düşürdüğünü söyleyen Jennifer Lawrence, “Az kalsın set ekibi ölüyordu. Yerel halk bunun bir ‘lanet’ olduğunu söyledi. Ama lanetin kaynağı bendim” dedi.

‘Lanetin nedeni bendim’

ABD’li aktris Jennifer Lawrence, ‘Hunger Games’ (Açlık Oyunları) filminin 2010’da Hawaii’deki çekimleri esnasında, yanlışlıkla set ekibinden birilerini öldürecek bir olaya yol açtığını anlattı. 26 yaşındaki aktris, ‘Passengers’ (Uzay Yolcuları) adlı bilim-kurgu filminin tanıtımı için katıldığı televizyon şovunda başından geçen ilginç bir hikayeyi paylaştı. Oscar ödüllü aktris, filmin Hawaii’de, kutsal olduğuna inanılan bazı kayaların yanında çekimleri sürerken, turistlerin kayalara oturmaması konusunda uyarılarda bulunulduğunu, ancak kendisinin bu kurala uymadığını söyledi.

‘Kalçamı kaşıyordum’

Ünlü oyuncu, sadece kayaya oturmakla kalmadığını, uzun saatler süren çekimler sonucu kalçalarının kaşıntısı artınca kutsal kayayı bir kaşınma objesi olarak kullanmaya karar verdiğini anlattı. Lawrance, “Kaşıntıyı gidermek için sürtündüğüm kayalardan biri bulunduğumuz dağdan aşağı yuvarlandı. Az kalsın set ekibi öldürüyordu” dedi.

Yerel halkın bir anda korkuya kapıldığını söyleyen aktris, “Hawaiililer, ‘Bu bir lanet’ diye bağırıyorlardı. Oysa lanetin nedeni bendim. Kalçalarımla o kayayı aşağı yuvarlamıştım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı