Gazete Vatan Logo
Magazin Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz

Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz

Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.

Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz

Rol aldığı "Grinin Elli Tonu" serisiyle adını duyuran oyuncu Dakota Johnson, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Chris Martin ile ilişkisi hakkında konuştu.

Elle Dergisi'nin yeni sayısına röportaj veren Johnson, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.

"AŞKIMIZI EVDE YAŞAMAYI TERCİH EDİYORUZ"

Samimi açıklamalarda bulunan Dakota Johnson, "Hem Chris hem de ben yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun da etkisiyle ilişkimizi gözlerden uzakta, evde yaşamayı tercih ediyoruz. Bu şekilde mahrem kalmak ilişkiyi daha sağlıklı kılıyor bence" ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ DAHA YAŞLI HİSSEDİYORUM"

Oyuncu Melanie Griffith ile Don Johnson'ın kızı olan Johnson, kendisini daha yaşlı hissettiğini de ifade etti. 32 yaşındaki ünlü oyuncu, "Bu duygumun nedeni birbirinden farklı çok fazla hayat yaşamış olmam" diye konuştu.

ESKİ EŞİYLE DOSTLUĞUNU SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Coldplay grubunun solisti Chris Martin, 2016'da boşandığı ve iki çocuğunun annesi olan oyuncu Gwyneth Paltrow ile de dostluğunu sürdürüyor.

Haberin Devamı