Chris Martin

Chris Martin

Son dakika chris martin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chris martin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chris martin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Martin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris martin gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 chris martin haberi bulunmuştur. Tüm chris martin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum'
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum' ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
16.05.2022 Magazin
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat
Ayrılığa dayanamadılar
Ayrılığa dayanamadılar Dakota Johnson ve Chris Martin, yeniden bir araya geldi.
8.08.2019 Magazin
Soyadı itirafı
Soyadı itirafı Hollywood’un dünyaca ünlü oyuncusu Gwyneth Paltrow, önceki gün verdiği bir röportajda eski eşinin soyadına yasal olarak hala sahip olduğunu itiraf etti.
2.09.2018 Magazin
Özel hayat konuşmuyor
Özel hayat konuşmuyor Coldplay grubunun solisti Chris Martin (41) ile gözlerden uzak bir aşk yaşayan Dakota Johnson (28), önceki gün Malibu’da objektiflere yansıdı.
28.08.2018 Magazin
Keyifleri yerinde
Keyifleri yerinde Geçtiğimiz yılın sonlarında aşk yaşamaya başlayan Dakota Johnson ile Chris Martin, önceki gün Kaliforniya’da görüntülendi.
13.06.2018 Magazin
Öp Öp Öp doyamadı!
Öp Öp Öp doyamadı! Geçtiğimiz ekimden beri aşk yaşayan Dakota Johnson ile Chris Martin, çıktıkları market alışverişinde birbirlerini öpücüklere boğdu
16.05.2018 Magazin
'Daha önce hiç düğünüm olmamıştı'
'Daha önce hiç düğünüm olmamıştı' Şu sıralar nişanlısı Brad Falchuk ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Gwyneth Paltrow (45), ilginç bir itirafta bulundu.
3.02.2018 Magazin
Eski eşim kardeşim gibi!
Eski eşim kardeşim gibi! Gwyneth Paltrow, 13 yıl evli kaldığı eski eşi Chris Martin için “Gerçekten kardeşim gibi” dedi, herkesi şoke etti
27.01.2018 Magazin
İlişkileri doğrulandı
İlişkileri doğrulandı Grinin Elli Tonu yıldızı Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin ilişki yaşadıklarını doğruladı.
20.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Eski-yeni aşk bir arada
Eski-yeni aşk bir arada Gwyneth Paltrow, 2014’te ayrıldığı eşi Chris Martin ve o dönemden beri aşk yaşadığı sevgilisi Brad Falchuk’u buluşturdu, olay oldu. Oyuncunun bu hareketini takdir eden de vardı, yanlış bulan da
27.11.2017 Magazin
Dizi sürprizi
Dizi sürprizi Ekranların en uzun soluklu komedilerinden Modern Family, bu ay sürpriz bir isme ev sahipliği yapıyor.
15.11.2017 Magazin
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin...
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin... Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile 'Fifty Shades of Grey' (Grinin 50 Tonu) serisinin Amerikalı oyuncusu Dakota Johnson yeni bir aşka yelken açtı.
14.10.2017 Magazin
Çarpıcı sözler: Çok fazla ilişki kurdum!
Çarpıcı sözler: Çok fazla ilişki kurdum! ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, konuk olduğu TV programında aşk hayatının sorulması üzerine, "Brad Pitt, Ben Affleck, Chris Martin... Çok fazla ilişki kurdum" dedi.
1.09.2017 Magazin
Çok fazla ilişki kurdum!
Çok fazla ilişki kurdum! Bir TV programına konuk olan ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, aşk hayatının sorulması üzerine samimi açıklamalarda bulundu: “Brad Pitt, Ben Affleck, Chris Martin... Çok fazla ilişki kurdum”
31.08.2017 Magazin
Beyonce ve Jay-Z’nin Mevlana aşkı
Beyonce ve Jay-Z’nin Mevlana aşkı Dünyaca ünlü yıldız Beyonce’un ikiz bebeklerinin ismi belli oldu. Erkek bebeğin ismi Sir Carter. İkiz kız kardeşinin ismi ise Rumi Carter. Ünlü çift kız bebeklerine isim verirken, Mevlana’dan etkilendi.
8.07.2017 Arşiv
Gwyneth Paltrow eski eşiyle tatilde
Gwyneth Paltrow eski eşiyle tatilde Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, eski eşi Chris Martin ve oğluyla birlikte Fransa’nın Cannes sahilinde tatil yaparken görüntülendi.
22.06.2017 Magazin
Çıldırtan yakınlaşma
Çıldırtan yakınlaşma ‘The Mummy’ filminde birlikte rol alan Russell Crowe ve Annabelle Wallis’in yakınlığı Wallis’in erkek arkadaşı Coldplay’in solisti Chris Martin’i pek mutlu etmiyor
29.05.2017 Magazin
Çocukların gecesi!
Çocukların gecesi! iHeart Radio Müzik Ödülleri’nin 2017 kazananları önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Geceye Katy Perry ve Coldplay’in çocuklarla yaptıkları sahne şovları damga vurdu.
6.03.2017 Magazin
4 milyon dolarlık indirim!
4 milyon dolarlık indirim! 2014 yılında boşanan Gwyneth Paltrow-Chris Martin çifti, New York'ta sahibi oldukları apartman dairesini bir süre önce satışa çıkarmıştı.
1.03.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Gwyneth Paltrow nişanlandı mı?
Gwyneth Paltrow nişanlandı mı? Coldplay grubunun solisti Chris Martin'le boşandıktan sonra adı uzun süre kimseyle anılmayan Oscar'lı oyuncu Gwyneth Paltrow'un nişanlandığı iddia edildi.
12.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chris Martin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris martin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.