Coldplay

Coldplay

Son dakika coldplay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan coldplay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını coldplay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coldplay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coldplay gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 coldplay haberi bulunmuştur. Tüm coldplay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel Mikanos'tan paylaştı! Mavi file elbisesiyle olay yarattı
Hande Erçel Mikanos'tan paylaştı! Mavi file elbisesiyle olay yarattı Ünlü oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan İtalya'ya geçti. İtalya plajlarında keyif yapan Erçel, bikinili pozlarıyla da adeta şov yapmıştı. Bu kez aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı soluğu Yunanistan'da almıştı. Ünlü isim, son olarak mavi file elbisesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.
26.07.2023 Magazin
Hande Erçel'den kas şov! Sevgilisi Hakan Sabancı kayıtsız kalamadı
Hande Erçel'den kas şov! Sevgilisi Hakan Sabancı kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan İtalya'ya geçti. İtalya plajlarında keyif yapan Erçel, bikinili pozlarıyla da adeta şov yapmıştı. Bu kez aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı soluğu Yunanistan'da almıştı. İkilinin tatili bitti, ancak Hande Erçel'in fotoğrafları bitmedi. Hande Erçel son olarak Yunanistan gecelerinde kaslarını sergiledi. İşte o kareler...
25.07.2023 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilk kez birlikte paylaşım yaptı!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilk kez birlikte paylaşım yaptı! İş insanı Hakan Sabancı ile mutlu bir birlikteliği olan Hande Erçel, Coldplay konserine gittiği sevgilisiyle ilk paylaşımını yaptı. . Güzel oyuncunun bu hamlesine kayıtsız kalamayan Hakan Sabancı'nın da paylaşımı gecikmedi.
27.06.2023 Magazin
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Maksim Mrvica  20 Mart’ta CRR’de!
Maksim Mrvica 20 Mart’ta CRR’de! Dünyanın en başarılı Hırvat müzisyenlerinden piyanist Maksim Mrvica,New Silk Road /Yeni İpek Yolu albümünün dünya lansmanı kapsamında, 20 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak.
25.02.2019 Kültür Sanat
Soyadı itirafı
Soyadı itirafı Hollywood’un dünyaca ünlü oyuncusu Gwyneth Paltrow, önceki gün verdiği bir röportajda eski eşinin soyadına yasal olarak hala sahip olduğunu itiraf etti.
2.09.2018 Magazin
Özel hayat konuşmuyor
Özel hayat konuşmuyor Coldplay grubunun solisti Chris Martin (41) ile gözlerden uzak bir aşk yaşayan Dakota Johnson (28), önceki gün Malibu’da objektiflere yansıdı.
28.08.2018 Magazin
İlişkileri doğrulandı
İlişkileri doğrulandı Grinin Elli Tonu yıldızı Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin ilişki yaşadıklarını doğruladı.
20.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman?
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman? Merakla beklenen ve araştırılan Grammy adayları belli oldu. 2018 yılında 60. Grammy ödülleri sahiplerini bulacak. Heyecanlı sahne performanslarının yaşanacağı 60. Grammy ödülleri ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Dizi sürprizi
Dizi sürprizi Ekranların en uzun soluklu komedilerinden Modern Family, bu ay sürpriz bir isme ev sahipliği yapıyor.
15.11.2017 Magazin
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin...
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin... Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile 'Fifty Shades of Grey' (Grinin 50 Tonu) serisinin Amerikalı oyuncusu Dakota Johnson yeni bir aşka yelken açtı.
14.10.2017 Magazin
Irkçılık için sahnedeler
Irkçılık için sahnedeler Ariana Grande, Justin Timberlake, Coldplay ve Pharrell Williams gibi isimler, geçtiğimiz ay ABD Charlottesville’de meydana gelen ırkçılık olaylarına tepki göstermek için konser verdiler
25.09.2017 Magazin
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget Budapeşte’de gerçekleşen Sziget Festivali’nin 25’inci yılını kutlamaya gidiyoruz. Aklımızda iyi müzik dinlemenin dışında bu özgürlükler adasında, bolca dans etmek ve anılar biriktirmek de var...
19.08.2017 Magazin
Zirvenin adı Beyonce!
Zirvenin adı Beyonce! Bir ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Beyonce, Billboard’un yayınladığı ‘En Çok Para Kazanan Ünlü Şarkıcılar’ listesinde yıllık 62.1 milyon dolar geliriyle bir numara oldu
15.07.2017 Magazin
Tarkan dünya listelerini de alt üst etti!
Tarkan dünya listelerini de alt üst etti! Tarkan geçen hafta '10' adlı albüm çıkarmıştı. Albüm çıkar çıkmaz indirme ve satış rekorları kıran Tarkan, albümüyle dünya listesine girmeyi başardı.
19.06.2017 Kültür Sanat
Sürpriz tatil
Sürpriz tatil Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, müzisyen eşi Korhan Saygıner için çok özel bir ‘Babalar Günü’ sürprizi hazırladı.
13.06.2017 Magazin
Manchester için tek yürek
Manchester için tek yürek Manchester konserine yapılan saldırının ardından tekrar Manchester’da sahne alan Ariana Grande’ye dünyaca ünlü isimler destek verdi. Sanatçılar, sahnede “Birlik ve beraberlik” mesajı verdi
5.06.2017 Magazin
Çıldırtan yakınlaşma
Çıldırtan yakınlaşma ‘The Mummy’ filminde birlikte rol alan Russell Crowe ve Annabelle Wallis’in yakınlığı Wallis’in erkek arkadaşı Coldplay’in solisti Chris Martin’i pek mutlu etmiyor
29.05.2017 Magazin
Çocukların gecesi!
Çocukların gecesi! iHeart Radio Müzik Ödülleri’nin 2017 kazananları önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Geceye Katy Perry ve Coldplay’in çocuklarla yaptıkları sahne şovları damga vurdu.
6.03.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
Gwyneth Paltrow nişanlandı mı?
Gwyneth Paltrow nişanlandı mı? Coldplay grubunun solisti Chris Martin'le boşandıktan sonra adı uzun süre kimseyle anılmayan Oscar'lı oyuncu Gwyneth Paltrow'un nişanlandığı iddia edildi.
12.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Coldplay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coldplay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.