Dakota Johnson

Dakota Johnson

Son dakika Dakota Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dakota Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dakota Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dakota Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dakota johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 dakota johnson haberi bulunmuştur. Tüm dakota johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun
Dakota Johnson: Sette soyunmak büyük sorun Oynadığı filmlerdeki cesur sahnelerle adından söz ettiren Dakota Johnson, son filminin çekimlerinde problem yaşadığını itiraf etti.
17.01.2022 Magazin
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
Dakota Johnson: Onunla birlikte olmadığı için anneannemin kariyerini mahvetti!
Dakota Johnson: Onunla birlikte olmadığı için anneannemin kariyerini mahvetti! Oyuncu Dakota Johnson, 1963 yapımı 'The Birds' (Kuşlar) filmindeki 'Melanie Daniels' rolüyle ünlenen anneannesi, ABD'li oyuncu ve eski model Tippi Hedren'in, Alfred Hitchcock tarafından tacize uğradığını ve İngiliz yönetmen yüzünden kariyerinin mahvolduğunu söyledi.
13.11.2021 Magazin
Ayrılığa dayanamadılar
Ayrılığa dayanamadılar Dakota Johnson ve Chris Martin, yeniden bir araya geldi.
8.08.2019 Magazin
Johnson'dan kadınlık itirafı!
Johnson'dan kadınlık itirafı! Dakota Johnson, her ay yaşadığı özel dönemlerini çok zor geçirdiğini itiraf etti.
8.03.2019 Magazin
Göğüs dekoltesi olay oldu!
Göğüs dekoltesi olay oldu! 'Grinin 50 Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, 2018 Marakeş Film Festivali’nin kapanış gecesinde boy gösterdi.
12.12.2018 Magazin
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
Bağımlı olan ailem tedavi gören ben!
Bağımlı olan ailem tedavi gören ben! ‘Grinin Elli Tonu’ film serisiyle adını tüm dünyaya duyuran Dakota Johnson, verdiği bir röportajda çocukluk yıllarından bahsetti.
6.10.2018 Magazin
Numaramı  veriyorum beni arayın
Numaramı veriyorum beni arayın Dakota Johnson, Central Park’ta düzenlenen Global Citizen Festival’de sahneye çıktı.
2.10.2018 Magazin
Festivalin en şık gecesi!
Festivalin en şık gecesi! 75. Venedik Film Festivali’nin merakla beklenen gerilim-korku filmi Suspiria’nın galası önceki gün Venedik’te gerçekleşti. Filmin birbirinden ünlü oyuncuları kırmızı halıda adeta şıklık yarışına girdi
2.09.2018 Magazin
Özel hayat konuşmuyor
Özel hayat konuşmuyor Coldplay grubunun solisti Chris Martin (41) ile gözlerden uzak bir aşk yaşayan Dakota Johnson (28), önceki gün Malibu’da objektiflere yansıdı.
28.08.2018 Magazin
Keyifleri yerinde
Keyifleri yerinde Geçtiğimiz yılın sonlarında aşk yaşamaya başlayan Dakota Johnson ile Chris Martin, önceki gün Kaliforniya’da görüntülendi.
13.06.2018 Magazin
Öp Öp Öp doyamadı!
Öp Öp Öp doyamadı! Geçtiğimiz ekimden beri aşk yaşayan Dakota Johnson ile Chris Martin, çıktıkları market alışverişinde birbirlerini öpücüklere boğdu
16.05.2018 Magazin
Filmden sonra terapiye gitti!
Filmden sonra terapiye gitti! ‘Grinin 50 Tonu’ film serisinin yıldızı Dakota Johnson, ilginç bir itirafta bulundu.
20.04.2018 Magazin
Yeni film için çok yaşlıyım!
Yeni film için çok yaşlıyım! ‘Grinin Elli Tonu’, ‘Karanlığın Elli Tonu’ ve ‘Özgürlüğün Elli Tonu’ film serisinde ‘Christian Grey’ karakterine hayat veren Jamie Dornan, çarpıcı bir itirafta bulundu.
6.02.2018 Magazin
İlişkileri doğrulandı
İlişkileri doğrulandı Grinin Elli Tonu yıldızı Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin ilişki yaşadıklarını doğruladı.
20.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Heykel gibi
Heykel gibi Burcu Esmersoy ile Öykü Serter, ünlü iç giyim markası Intimissimi’nin New York 5. Cadde’deki mağazasında düzenlenen partiye katıldı.
19.10.2017 Magazin
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin...
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin... Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile 'Fifty Shades of Grey' (Grinin 50 Tonu) serisinin Amerikalı oyuncusu Dakota Johnson yeni bir aşka yelken açtı.
14.10.2017 Magazin
Sosyal medyayı salladı! İşte ilk görüntüler...
Sosyal medyayı salladı! İşte ilk görüntüler... 'Grinin 50 Tonu' serisinin son filmi 'Fifty Shades Freed'in (Özgürlüğün 50 Tonu) ilk fragmanı önceki gün yayınlandı.
12.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dakota Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dakota johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.