Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Son dakika gwyneth paltrow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gwyneth paltrow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gwyneth paltrow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gwyneth Paltrow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gwyneth paltrow gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 gwyneth paltrow haberi bulunmuştur. Tüm gwyneth paltrow haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum'
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum' ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
16.05.2022 Magazin
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz
Dakota Johnson: İlişkimizi evde yaşamayı tercih ediyoruz Müzisyen Chris Martin ile aşkı tam gaz süren 'Grinin Elli Tonu' serisinin yıldızı Dakota Johnson, bir dergiye verdiği röportajda ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, göz önünde bulunmamalarına açıklık getirdi.
1.01.2022 Magazin
Iron Man 3 fragmanı yayınlandı!
Iron Man 3 fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ve Don Cheadle'ın olduğu "Iron Man 3 " 20 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da filmi Kanal D'de!
14.03.2021 Televizyon
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor ABD’nin California eyaletinde halen devam eden orman yangınları nedeniyle on binlerce kişi evlerini terk etti. Evlerinden ayrılmak zorunda kalan isimler arasında ünlü NBA yıldızı LeBron James ve Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger, Kate Beckinsale de bulunuyor.
30.10.2019 Dünya
‘Zincirlerimden kurtuldum’
‘Zincirlerimden kurtuldum’ Gwyneth Paltrow, kariyerinin başladığı 90’lı yıllardan bahsetti.
12.10.2019 Magazin
The Politician’ın yayın tarihi belli oldu!
The Politician’ın yayın tarihi belli oldu! The Politician’ının yayın tarihi duyuruldu. Dizi, 27 Eylül’de izleyenlerle buluşacak.
23.03.2019 Kültür Sanat
3.1 milyon dolarlık tazminat davası
3.1 milyon dolarlık tazminat davası Üç yıl önce kayak kazası yapan Gwyneth Paltrow’a, kendisine çarptığı iddia edilen kişi tarafından 3.1 milyon dolarlık tazminat davası açıldı.
31.01.2019 Magazin
Ünlü model itiraf etti: Erkeklerle hemen yattım ve kaybettim
Ünlü model itiraf etti: Erkeklerle hemen yattım ve kaybettim Büyük beden model olarak adını duyuran Ashley Graham özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken "Flört ettiğim her erkekle çok kısa sürede yatağa girdiğim için hep kaybettim'' şeklinde itirafta bulundu.
17.11.2018 Magazin
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Soyadı itirafı
Soyadı itirafı Hollywood’un dünyaca ünlü oyuncusu Gwyneth Paltrow, önceki gün verdiği bir röportajda eski eşinin soyadına yasal olarak hala sahip olduğunu itiraf etti.
2.09.2018 Magazin
Yapımcı Harvey Weinstein'a bir tecavüz suçlaması daha!
Yapımcı Harvey Weinstein'a bir tecavüz suçlaması daha! ABD'li yapımcı Harvey Weinstein'a yönelik taciz ve tecavüz suçlamalarına bir yenisi daha eklendi. Bir Alman aktris, tecavüzle suçladığı Weinstein hakkında dava açtı
24.08.2018 Dünya
Teknede aşk
Teknede aşk ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow ile yapımcı nişanlısı Brad Falchuk, İtalya’nın Capri adasına demirledikleri teknelerinde romantik anlar yaşadı. Çift birbirlerini öpücüklere boğdu
27.06.2018 Magazin
Brad Pitt tacizciyi dövmüş!
Brad Pitt tacizciyi dövmüş! ABD'li aktris Gwyneth Paltrow, 1990’larda sevgiliyken Brad Pitt’in, kendisini taciz eden Harvey Weinstein’ı dövdüğünü açıkladı.
25.05.2018 Magazin
Öp Öp Öp doyamadı!
Öp Öp Öp doyamadı! Geçtiğimiz ekimden beri aşk yaşayan Dakota Johnson ile Chris Martin, çıktıkları market alışverişinde birbirlerini öpücüklere boğdu
16.05.2018 Magazin
Anneler Günü için çıplak paylaşımı!
Anneler Günü için çıplak paylaşımı! ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, instagram hesabından yayınladığı Anneler Günü fotoğrafı ile adından söz ettirdi.
14.05.2018 Magazin
'Daha önce hiç düğünüm olmamıştı'
'Daha önce hiç düğünüm olmamıştı' Şu sıralar nişanlısı Brad Falchuk ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Gwyneth Paltrow (45), ilginç bir itirafta bulundu.
3.02.2018 Magazin
Eski eşim kardeşim gibi!
Eski eşim kardeşim gibi! Gwyneth Paltrow, 13 yıl evli kaldığı eski eşi Chris Martin için “Gerçekten kardeşim gibi” dedi, herkesi şoke etti
27.01.2018 Magazin
Taciz Marchesa’yı vurdu
Taciz Marchesa’yı vurdu Hollywood’un ışıltısına gölge düşüren taciz skandalı etkisini Golden Globes ödül gecesinde gösterdi. Kırmızı halıda yıldızları giydiren Marchesa markalı elbiseler bu defa yoktu.
11.01.2018 Arşiv
2018 gelmeden hemen katıl
2018 gelmeden hemen katıl Yeni yıl için geri sayım yaptığımız şu günlerde Akbank, tüm Axess’lilere kazandırmaya devam ediyor. Yılbaşı alışverişlerinde chip para kazanmak için, YENİYIL yazıp 4566’ya göndermek veya Axess Mobil üzerinden ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak yeterli
22.12.2017 Yaşam
Büyük düşüş belgesel oluyor
Büyük düşüş belgesel oluyor Hollywood’un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein’in taciz ve tecavüz skandalları sonrası yaşadığı büyük düşüş belgesele aktarılıyor
19.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
'Duş alırken beni seyretmesine...'
'Duş alırken beni seyretmesine...' ABD'de, Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'ı tacizle suçlayan kadınlara oyuncu Salma Hayek de katıldı.
14.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gwyneth Paltrow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gwyneth paltrow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.