Mastürbasyon

Mastürbasyon

Son dakika mastürbasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mastürbasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mastürbasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mastürbasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mastürbasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 mastürbasyon haberi bulunmuştur. Tüm mastürbasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı Türkiye'de 150'nin üzerinde tüp bebek merkezi var ve her sene Türkiye'de 80 ile 100 bin arasında tüp bebek tedavisi yapılıyor. Kadınlarda fallop tüplerinin tıkanması, enfeksiyon, erkeklerde düşük sperm kalitesi, ileri yaş, polikistik over sendromu çocuk oluşumunu engellese de tüp bebek yöntemi imdada yetişiyor. Çocuk sahibi olamayan kadın ve erkekler için tüp bebek tedavisi umut olmayı sürdürüyor. Kadın Doğum ve Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel de tüp bebek tedavisinin aşamalarını sizler için derleyerek, tüp bebek yapmayı düşünen çiftlere rehber oldu.
22.10.2023 Sağlık
Oruçluyken cünüp olmak orucu bozar mı? Uykuda Rüyalanmak (ihtilam) orucun bozulmasına neden olur mu?
Oruçluyken cünüp olmak orucu bozar mı? Uykuda Rüyalanmak (ihtilam) orucun bozulmasına neden olur mu? Rüyalanmak orucu bozar mı? Ramazan ayı gelip, ilk orucun tutulmasıyla oruç ile ilgili sorulan sorularda arttı. Ramazan’da merak edilen sorulardan biri de rüyalanmanın orucu bozup bozmayacağı oldu. Oruçluyken rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı? İşte Diyanet tarafından verilen yanıt…
9.03.2023 Ramazan
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi Cinselliğin hem sağlık açısından, hem de psikolojik açıdan büyük faydaları bulunuyor. Sekste pek çok şey tabu olarak görülürken, bilim insanlarının ortaya koyduğu son gerçek, milyonlarca insanı heyecanlandıran cinsten. Bir partner olmadan harika bir cinsellik deneyimini tespit eden bir psikolog, adım adım detayları paylaştı.
28.12.2022 Sağlık
Otobüste rezalet anlar! 'Cilt hastalığım sebebiyle kaşınıyor' dedi ama kurtulamadı
Otobüste rezalet anlar! 'Cilt hastalığım sebebiyle kaşınıyor' dedi ama kurtulamadı İstanbul'da 2020 yılında İstinye Dereiçi-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde, mastürbasyon yaptığı iddiasıyla yargılanan Mehmet Rahmi Ö.'ye mahkeme, 1 yıl hapis cezası verdi.
12.12.2022 Yaşam
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti!
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti! 'Dünyayla Benim Aramda' dizisi Altın Kelebek'te 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü aldı. Dizisi ödül alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarzıyla geceye damga vuran isimlerdendi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun tülden elbisesini beğenirken bazısı ise elbisenin transparan olmasını eleştirdi.
5.12.2022 Magazin
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı?
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı? Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde merak edilen konuların başında Kan vermek orucu bozar mı? sorusu geliyor? Peki Kan vermek orucu bozar mı? merak edilen detayları sizin için derledik.
4.04.2022 Gündem
Prostat büyümesinin 9 önemli belirtisi
Prostat büyümesinin 9 önemli belirtisi  Üroloğu Doç. Dr. Bülent Altunoluk, prostat büyümesi ve tedavisi hakkında bilgiler verdi.
22.03.2022 Sağlık
Genç kadına mezarlıkta cinsel istismar! Olayın detayları şok etti
Genç kadına mezarlıkta cinsel istismar! Olayın detayları şok etti Pendik'te yaşayan iki çocuk annesi N.D. (40) mezarlıkta mastürbasyon yapan bir kişinin geçtiğimiz şubat ayında kendisine cinsel saldırıda bulunmaya teşebbüs ettiğini ve 70 lira parasını çaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis, mezarlığın çevresindeki sokaklarda yer alan güvenlik kamerası görüntülerini detaylı bir şekilde inceleyerek 1 ay sonunda Sadık B.'yi (45) gözaltına aldı. Mağdur kadın emniyette söz konusu kişinin Sadık B. olduğunu net bir şekilde teşhis etti. Suçlamaları kabul etmeyen Sadık B. 'Cinsel saldırı' ve 'Yağma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.03.2022 Yaşam
Aynur Aydın özel hayat itirafıyla şaşırttı!
Aynur Aydın özel hayat itirafıyla şaşırttı! Kariyerinden çok sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Aynur Aydın,katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aynur Aydın, mastürbasyon yapma sıklığı sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.
2.03.2022 Magazin
Orucu bozan ve bozmayan durumlar nelerdir? Hangi durumlarda oruç bozulur?
Orucu bozan ve bozmayan durumlar nelerdir? Hangi durumlarda oruç bozulur? Bir müslüman için oruç, sadece yiyecekten kaçınmak değil, aynı zamanda bilinçli veya bilinçsiz olarak işlenen her türlü kötülük ve kötülükten de kaçınmak demektir. Orucu bozan durumlar ve orucu bozmayan durumlar Ramazan ayı boyunca en çok merak edilen ve tartışılan konular arasında yer alıyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu yaşayan Müslüman alemi orucu bozan şeyler ile ilgili araştırmalarına başladı. Peki, Orucu bozan ve bozmayan durumlar nelerdir? Hangi durumlarda oruç bozulur? Orucu bozmayan durumlar nelerdir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
1.04.2022 Ramazan
Sokak ortasında iğrenç olay! Kız öğrencileri izleyerek mastürbasyon yaptı
Sokak ortasında iğrenç olay! Kız öğrencileri izleyerek mastürbasyon yaptı Muğla'nın dünyaca ünlü turistlik ilçesi Marmaris iğrenç bir taciz olayı gerçekleşti. Sokak ortasında genç kızlara bakarak mastürbasyon yapan tacizci, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Tacizciyi görüntüleyen üniversite öğrencisi Göksu Ö.(22), "O kişinin bulunmasını ve onun gibilerin bu kadar rahat davranmamasını gönülden arzu ediyorum" dedi.
5.01.2022 Yaşam
Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi?
Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi? Sosyal medyada dolaşan homeopati görüntüleri sonrası hakkında yapılan araştırmalar arttı. Homeopati 2014'teki Resmi Gazete'de "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği’’ kapsamında kabul edildi. Peki, Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi?
19.10.2021 Gündem
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı...
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı... Antalya'da kaldığı otelin görevlisi tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden iç mimar B.A. şüpheli E.A.'dan şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, güvenlik kamerası görüntülerine rağmen E.A.'nın tutuklanmamasına tepki gösteren B.A.'nın avukatı Ezgi Sil Orhun "Bu kişi gece yarısı taciz değil de hırsızlık amacıyla odasına girip telefonunu almış olsaydı, kesinlikle tutuklanırdı. Müvekkilimin vücut dokunulmazlığını ihlal eden bu kişinin tutuklanmamasını hukuken kimse açıklayamaz" dedi.
23.09.2021 Yaşam
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak!
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak! Son dakika haberine göre; Yaygın olarak kullanılan ilan sitelerinden iç giyim mankeni ilanıyla porno tuzağı kurulduğu ortaya çıktı. Kendisini 22 yaşında üniversite öğrencisi olarak tanıtıp o firmalarla telefonla iletişime geçen DHA muhabirini ikna etmeye çalışan firma yetkilisi, bir gün boyunca sürecek olan çıplak fotoğraf ve müstehcen video çekimi için 10 bin dolar vaat etti.
19.09.2021 Gündem
Otelde iğrenç istismar! Uyuyan kadının odasına girip...
Otelde iğrenç istismar! Uyuyan kadının odasına girip... İğrenç olay Antalya'da yaşandı. İş için şehre giden B.A. adlı kadın, kaldığı otel odasında uyurken, içeri giren otel görevlisi E.A.'nın kendisine dokunarak mastürbasyon yaptığını iddia etti. Durumu fark eden kadın, taciz iddiasıyla suçladığı E.A.'yı çığlıklar içinde dışarı çıkardı. Şikâyet üzerine gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen şüpheli ise adli kontrolde serbest bırakıldı.
11.09.2021 Gündem
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı...
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı... Dünyaca ünlü yoga okulundaki rezalet yıllar sonra ortaya çıktı. Şivananda yoga merkezleriyle ilgili gerçekleri seneler sonra öğrenen Ishleen Kaur isimli kadın adeta hayatının şokunu yaşadı. Kaur, cinsel istismar şikayetçisi kadınların başından geçenleri tek tek gün yüzüne çıkarıp tüm dünyanın öğrenmesini sağladı.
6.07.2021 Dünya
Sokak ortasında mide bulandıran taciz! 'Tuvaletini yapıyor sandım'
Sokak ortasında mide bulandıran taciz! 'Tuvaletini yapıyor sandım' Bursa’da staj yaptığı iş yerine gitmek için evinden çıkan G.Ş. (18), kendisini takip ettikten sonra iki aracın arasında bir kişi tarafından taciz edildi. O anları cep telefonuyla görüntüleyen genç kız, emniyetteki ifadesinde, “Tuvaletini yaptığını sandım. Ertesi gün de aynı kişiyi görünce tacizci olduğundan emin oldum. Çekim yaptığımı fark edince kaçtı” dediği öğrenildi.
25.03.2021 Gündem
Sokak ortasında akılalmaz sapıklık! Pantolonunu indirip genç kıza...
Sokak ortasında akılalmaz sapıklık! Pantolonunu indirip genç kıza... Bursa'da staj yaptığı iş yerine gitmek üzere evden çıkan G.Ş. (18), kendisini takip ettikten sonra sokak iki araç arasında mastürbasyon yapan tacizciyi cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Genç kızın, tacizcinin iğrenç hareketi yaparken kaydettiği görüntüleri yayınladığı sosyal medyada 350 bin dolayında kişi tarafından izlenip tepki gösterildi. Polis tacizcinin yakalanması için çalışma başlattı.
24.03.2021 Gündem
İETT otobüsündeki mide bulandıran olayda flaş karar!
İETT otobüsündeki mide bulandıran olayda flaş karar! İstinye Dereiçi - Kabataş arası sefer yapan İETT otobüsünde mastürbasyon yaptığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başladı. Mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen sanık M.R.Ö hakkında yakalama kararı çıkartılmasına karar verdi.
5.03.2021 Yaşam
Motosiklet üzerinde iğrenç olay! O sapık yakalandı
Motosiklet üzerinde iğrenç olay! O sapık yakalandı İstanbul'da laf attığı kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığı cep telefonu kamerasına yansıyan ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği motosiklet sürücüsü, gözaltına alındı.
26.11.2020 Gündem
İETT otobüsünde iğrenç olay! Kadına bakarak...
İETT otobüsünde iğrenç olay! Kadına bakarak... İstanbul'da belediye otobüsünde yandaki kadın yolculardan birine bakıp mastürbasyon yapan sapık, cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi.
26.10.2020 Gündem
İğrenç olay! 'Ya karım kızım görseydi?'
İğrenç olay! 'Ya karım kızım görseydi?' İstanbul Şişli’de, evlerinin arasında 50 metre mesafe bulunan koşusunun evinde penceresi ve perdesi açık şekilde mastürbasyon yaptığını gören Cemil Ayan komşusundan davacı oldu. Hakkında “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçundan dava açılan sanık, ‘aleniyet’ unsurunun gerçekleşmediği gerekçesiyle beraat etti.
20.10.2020 Yaşam
Ünlü isimden rezalet! Zoom toplantısında...
Ünlü isimden rezalet! Zoom toplantısında... New Yorker dergisi yazarı ve avukat Jeffrey Toobin'in iş arkadaşlarıyla yaptığı Zoom toplantısında mastürbasyon yaparken yakalanması haberi gündeme bomba gibi düştü.
20.10.2020 Gündem
Belediye-İş Sendikası'nı karıştıran skandal! Müstehcen görüntüleri ortaya çıktı!
Belediye-İş Sendikası'nı karıştıran skandal! Müstehcen görüntüleri ortaya çıktı! Bolu’da, Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Sinan Ay, makamında bir kadınla görüntülü cinsel sohbet ettiği sırada mastürbasyon yaptığı görüntülerin yayılmasının ardından görevden alındı.
6.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mastürbasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mastürbasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.