Marmara Ereğlisi

Marmara Ereğlisi

Son dakika marmara ereğlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marmara ereğlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marmara ereğlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marmara Ereğlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marmara ereğlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 marmara ereğlisi haberi bulunmuştur. Tüm marmara ereğlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
Doğal gaz için dev yatırım! Günlük 28 milyon metreküp gaz verecek
Doğal gaz için dev yatırım! Günlük 28 milyon metreküp gaz verecek Doğal gaz ticaret merkezi olma hedefiyle altyapı çalışmalarına hız veren Türkiye, 3'üncü FSRU terminalini Saros Körfezi'nde devreye almak için gün sayıyor. Saros'un devreye alınmasıyla Türkiye'nin günlük gazlaştırma kapasitesinin 150 milyon metreküp seviyesini geçeceği hesaplanıyor.
19.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Beklenen İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama: 4 riskli fay var
Beklenen İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama: 4 riskli fay var Olası İstanbul depremine yönelik değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Yaltırak, “Tek değil 4 riskli fay var. Marmara bir an önce taşıyabileceği değerlere geri getirilmeli ve tersine göç başlamalı” dedi. Marmara’yı üç boyutlu haritaladıklarını kaydeden Prof. Dr. Yaltırak, çalışmalardan elde edilen sonuçları şöyle anlattı: İstanbul, Yalova, Bursa illerinde ağır hasarlar oluşur. En önemli parametre zemin bina ilişkisi. Binanızın çok sağlam, yeni yapılmış olması yetmez. Zeminden gelen deprem dalgası binadan nasıl geçecek, Lapa gibi bir zemine istediğin kadar sağlam bina yap. Ataköy, Zeytinburnu hattında adeta kum zemin üzerine binalar yapıldı.
17.08.2022 Gündem
Emniyet kemeri hayat kurtardı
Emniyet kemeri hayat kurtardı Tekirdağ’da fren yerine gaza bastığı iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Emniyet kemeri sayesinde 2’si çocuk 4 kişi, ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.
26.05.2022 Yaşam
Minibüs ters yöne girdi; 1'i ağır 5 yaralı
Minibüs ters yöne girdi; 1'i ağır 5 yaralı Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde ters yöne giren minibüsün 2 araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
24.05.2022 Yaşam
Kamara Deresi'ni kirleten tesise 500 bin lira ceza kesildi, faaliyeti durduruldu
Kamara Deresi'ni kirleten tesise 500 bin lira ceza kesildi, faaliyeti durduruldu Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesindeki Kamara Deresi'ni kırmızıya boyayan geri dönüşüm tesisinin faaliyetleri durduruldu, 500 bin lira da ceza uygulandı.
17.04.2022 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'den çıkarılacak doğal gazla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 'Bu gazı üretip sistemi başladığımız andan itibaren tüketiciye yani daha doğrusu vatandaşımıza yansımış olacak. Mühendislik çalışmaları tam netleşmedi ama bizim yaptığımız ilk çalışmalarda ilk yıl 3 ila 5 milyar metreküp sisteme girmiş olacağız. Sonra da toplamda 2027-28’e geldiğimizde 15 ila 20 milyar metreküp sisteme gaz basmış olacağız. Yapılan tüm çalışmalar şu anda ithal ettiğimiz gaza göre buradan çıkacak gazın maliyetinin daha ucuz olacağını gösteriyor. Rakam bugünden vermek doğru değil, çünkü günün sonunda yatırımlar yatırım miktarları netleşecek. Ayrıca gazın bir çıkartma, işletme maliyetleri var bunları da koyacağız ve burada işin ekonomi neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilecek. Ama tüm öngörüler, tüm çalışmalar bugün ithal ettiğimiz gaza göre buranın çok daha ekonomik bir maliyet bize sunacağını gösteriyor' ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama! Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, elektrik ve doğal gaz konusunda fiyatların Türkiye ekonomisiyle ilgisi olmadığını ve tamamen yurt dışı piyasalara bağlı olarak fiyat artışları yapıldığını söyledi.
13.07.2021 Ekonomi
Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Valilikten açıklama
Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Valilikten açıklama Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, depremde hasar görüp, boşaltılan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline, boya ile hakaret içerikli yazılar yazıldı.
28.03.2021 Gündem
Vicdan azabı cinayeti ortaya çıkardı
Vicdan azabı cinayeti ortaya çıkardı Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Kemal K.(51), ilişkisi olduğu Yeter Yılmaz'ı(52), başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra çukura gömdü. Cinayetten pişmanlık duyan Kemal K.'nin çukuru açmak için kiraladığı iş makinesi operatörünün ihbarıyla ortaya çıkan cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
28.03.2021 Gündem
Deprem açıklaması! İstanbul'da üç ilçede anormallik
Deprem açıklaması! İstanbul'da üç ilçede anormallik İstanbul’da beklenen olası depreme ilişkin yürütülen çalışmalarda elde edilen bulguları paylaşan Kandilli Rasathanesi yöneticileri, Silivri-Kumburgaz-Büyükçekmece’yi içine alan fay parçasında anormallik yaşandığını, ‘olası kırılma beklenen alan’ olarak bu hattın öne çıktığını açıkladı.
29.01.2021 Yaşam
Tekirdağ'da fırtına! Eğitim uçuşları iptal edildi, feribot seferleri aksadı
Tekirdağ'da fırtına! Eğitim uçuşları iptal edildi, feribot seferleri aksadı Tekirdağ'da etkili olan fırtına nedeniyle Marmara Denizi'ndeki adalara yapılacak feribot seferlerinde aksamalar meydana geldi, Çorlu Atatürk Havalimanı'ndaki eğitim uçuşları iptal edildi.
25.01.2021 Gündem
Bakan Kurum: İlklim Kanunu hazırlayıp çevremizi, doğamızı koruyacak adımları atacağız
Bakan Kurum: İlklim Kanunu hazırlayıp çevremizi, doğamızı koruyacak adımları atacağız Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında eylem planlarını açıkladıklarını belirterek, "İnşallah meclisimiz ile birlikte İklim Kanunu'nu ilk yarı yılda hazırlayıp, yine şehirlerimizdeki etkilerini en aza indirecek, çevremizi, doğamızı koruyacak adımları da atacağız" dedi.
8.01.2021 Gündem
Tekirdağ'da fırtına! Balıkçılar denize açılamadı
Tekirdağ'da fırtına! Balıkçılar denize açılamadı Tekirdağ'da hızı yer yer saatte 60 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle balıkçılar, Marmara Denizi'ne açılamadı.
14.12.2020 Gündem
Tekirdağ'da depreme dayanıksız 90 bina ile 7 okula yıkım kararı
Tekirdağ'da depreme dayanıksız 90 bina ile 7 okula yıkım kararı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını iddia etmesinin ardından, kentte vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.
20.11.2020 Yaşam
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...'
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...' Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti. Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eşdeğer olacaktır” dedi.
19.11.2020 Gündem
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu: 36 gözaltı
Tekirdağ'da fuhuş operasyonu: 36 gözaltı Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde jandarmanın iki otele düzenlediği operasyonda fuhuş yaptığı belirlenen 16 yabancı uyruklu kadının da aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınlar, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, 20 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
12.10.2020 Yaşam
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Peş peşe uyarılar...
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Peş peşe uyarılar... İstanbul’da beklenen sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Yer yer etkili olan yağmura bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Esenyurt'ta haziran ayındaki sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiği Pınar Mahallesi'nde, bodrum katındaki iş yerleri boşaltıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre; yarın İç Anadolu'nun orta kesimi, Marmara, Ege ve Akdeniz'deki 26 il için sarı, 7 il için ise turuncu uyarı verildi.
8.10.2020 Gündem
Prof. Dr. Sözbilir: Beklenen İstanbul depreminin 'Kumburgaz segmenti'nde meydana geldi
Prof. Dr. Sözbilir: Beklenen İstanbul depreminin 'Kumburgaz segmenti'nde meydana geldi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Sözbilir, depremin, beklenen İstanbul depreminin 'Kumburgaz segmenti' adı verilen parçası üzerinde meydana geldiğini, ana fayın hareket etmediğini söyledi.
24.09.2020 Gündem
İstanbul'da şiddetli deprem! Büyük İstanbul depremini tetikler mi?
İstanbul'da şiddetli deprem! Büyük İstanbul depremini tetikler mi? İstanbul'da şiddetli deprem! AFAD İstanbul'da şiddetli hissedilen depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirledi. Deprem uzmanı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, "Bu deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? sorusuna cevap verdi.
24.09.2020 Gündem
Prof. Dr. Ercan'dan korkutan deprem uyarısı! Büyüklüğü 7.2 olacak...
Prof. Dr. Ercan'dan korkutan deprem uyarısı! Büyüklüğü 7.2 olacak... Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğini belirterek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Tekirdağ kolunun beklenen deprem odağı da tam Marmara Ereğlisi'nin 10-15 kilometre deniz içinde olacak. 10-15 kilometre deniz içinde granit katmanında patlayacak, doğu-batı doğrultusunda bir patlama gösterecek. Aynı zamanda 1-1,5 metre göçecek ve Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü ne olur derseniz, 7.2 olur. Bu deprem çok büyük olur" dedi.
16.09.2020 Gündem
Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Ata, AK Parti'ye geçti
Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Ata, AK Parti'ye geçti Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Ata, partisi Demokratik Sol Parti'den (DSP) istifa ederek, AK Parti'ye geçti.
3.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Marmara Ereğlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marmara ereğlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.