Mariya Zaharova

Mariya Zaharova

Son dakika Mariya Zaharova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mariya Zaharova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mariya Zaharova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mariya Zaharova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mariya zaharova gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 mariya zaharova haberi bulunmuştur. Tüm mariya zaharova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ukrayna ile Rusya arasında müzakere masasına dönülmesi için üzerine düşen rolü üstlenmeye hazır olduğuna dair sözlerine yanıt vererek, “Erdoğan’a, Ukrayna’da barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız” dedi.
20.03.2024 Dünya
Rusya'dan 'kış' hamlesi! Batılı ülkelere yeni tehdit geldi
Rusya'dan 'kış' hamlesi! Batılı ülkelere yeni tehdit geldi Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batılı ülkelerin Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması önerisine tepki göstererek, Rusya'nın bu ülkelere petrol akışını keseceğini açıkladı.
30.11.2022 Dünya
Rusya'dan Polonya'ya nota
Rusya'dan Polonya'ya nota Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Polonya'nın Moskova Maslahatgüzarı Jacek Szczlyadowski'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağırılarak nota verildiğini açıkladı.
16.11.2022 Dünya
Rusya: G20 zirvesinde Türkiye ile doğal gaz iş birliği ve tahıl ihracatının geliştirilmesiyle ilgili duyuru yapacağız
Rusya: G20 zirvesinde Türkiye ile doğal gaz iş birliği ve tahıl ihracatının geliştirilmesiyle ilgili duyuru yapacağız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesinde Türkiye ile gaz iş birliğinin geliştirilmesi, tahıl ve gübre tedarikinin organize edilmesiyle ilgili bir dizi özel girişimin duyurulmasının planlandığını açıkladı.
10.11.2022 Ekonomi
Rusya, tahıl anlaşmasının uzatılması konusunda 18 Kasım’a kadar karar verecek
Rusya, tahıl anlaşmasının uzatılması konusunda 18 Kasım’a kadar karar verecek Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya’nın tahıl anlaşmasının uzatılması konusunda önümüzdeki haftalarda karar vereceğini belirterek, “Gerçek verilere dayanarak 18 Kasım'a kadar pozisyonumuzu belirleyeceğiz” dedi.
27.10.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak" dedi.
29.09.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'a ABD'ye giriş vizesi çıktı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'a ABD'ye giriş vizesi çıktı Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve bazı Rus diplomatların Birleşmiş Milletler (BM) Genel
14.09.2022 Dünya
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar...
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar... Ünlü Rus düşünür Aleksander Dugin’in aracına yerleştirilen bombanın infilakı Rusya’da gündemi sarstı. Ülkede halk nezdinde Ukrayna karşıtı hareketlerin ivme kazanması bekleniyor. Suikast sonucu kızını kaybeden 60 yaşındaki Dugin, 2007 yılında Türkiye’de görülen “Ergenekon” davasında da adını duyurmuştu. Suikastın üzerinden 48 saat geçmeden eski Rus vekil saldırının arkasındaki ismi açıkladı.
22.08.2022 Dünya
Dünyayı endişelendiren yeni kriz! Kosova-Sırbistan gerilimine Rusya da dahil oldu
Dünyayı endişelendiren yeni kriz! Kosova-Sırbistan gerilimine Rusya da dahil oldu Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kosova-Sırbistan arasındaki gerilime değinerek, “Priştine ile ABD ve arkasındaki AB'yi provokasyonları durdurmaya ve Kosova'daki Sırpların haklarına saygı duymaya çağırıyoruz” dedi.
31.07.2022 Dünya
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz!
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) açıklamalarıyla, Suriye’nin kuzeyinde özellikle Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik olası Operasyon mesajı, ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield’e iletildi.
4.06.2022 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: BM Yüksek Komiseri Bachelet, varsayımları argüman olarak kullanıyor
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: BM Yüksek Komiseri Bachelet, varsayımları argüman olarak kullanıyor Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, “BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet'in görevlendirildiği konularda henüz yetkin olmadığı aşikar. Maalesef varsayımları, sahtekarlıkları, sahnelenmiş prodüksiyonları argüman olarak kullanıyor ve açıklamaların temelini bu argümanlarla oluşturuyor” dedi.
28.04.2022 Dünya
Rusya harekete geçti! Flaş Ruble hamlesi
Rusya harekete geçti! Flaş Ruble hamlesi Putin'in 'Ruble ile ödeme şartı' sonrası Avrupa Birliği ve Rusya arasında yeni bir enerji krizi ortaya çıktı. Rusya'nın doğal gaz ödemelerinde rubleye geçme talebinin yankıları devam ederken, Moskova'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iki ülkeye Rus doğalgazı şimdiden ruble ile satılıyor...
25.04.2022 Dünya
Lavrov son dakika duyurdu: Ukrayna ile görüşmeler durdu
Lavrov son dakika duyurdu: Ukrayna ile görüşmeler durdu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'ya gönderdikleri teklife 5 gündür cevap alamadıklarını belirterek Rusya ve Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin durduğunu söyledi.
22.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Rusya artık Ukraynalı müzakere heyetine güvenmiyor
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Rusya artık Ukraynalı müzakere heyetine güvenmiyor Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna ile sürdürülen müzakereler hakkında yaptığı açıklamada, “Rusya artık Ukraynalı müzakere heyetine güvenmiyor” dedi.
20.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri: Buça'da Rus tarafının masumiyetine dair çok kanıt var
Rusya Dışişleri: Buça'da Rus tarafının masumiyetine dair çok kanıt var Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna'nın Buça kentinde yaşanan katliama yönelik, "Rus tarafının masumiyetine dair o kadar çok kanıt var ki bu nedenle bu konu artık kapatılmalı" dedi.
6.04.2022 Dünya
İtalya 30 Rus diplomatı sınır dışı etti
İtalya 30 Rus diplomatı sınır dışı etti İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Mario, İtalya’nın güvenlik endişeleri sebebiyle 30 Rus diplomatı sınır dışı ettiğini açıkladı.
5.04.2022 Dünya
Almanya ve Fransa'dan Rusya kararı! 5 gün süre...
Almanya ve Fransa'dan Rusya kararı! 5 gün süre... Rus ordusunun Ukrayna’nın Bucha kentinden geri çekilmesi ile çok sayıda sivilin öldüğünün gün yüzüne çıkmasının ardından Almanya, 40 Rus diplomatı istenmeyen kişi ilan ederek, ülkeyi terk etmeleri için 5 gün süre verdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Almanya’nın 40 Rus diplomatı sınır dışı ettiğini doğrulayarak, “Alman siyasi mekanizmasına gerekli yanıtı vereceğiz” dedi. Öte yandan Fransa Dışişleri Bakanlığı, “faaliyetleri Fransa’nın çıkarlarına aykırı” olan çok sayıda Rus diplomatın sınır dışı edileceğini belirtti. Diplomatik kaynaklar, sınır dışı edilecek Rus diplomat sayısının 35 olduğunu açıkladı.
4.04.2022 Dünya
İstanbul'daki tarihi zirvesi sonrası Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması! 'Müteşekkiriz'
İstanbul'daki tarihi zirvesi sonrası Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması! 'Müteşekkiriz' Rusya ile Ukrayna heyetleri arasında İstanbul’da gerçekleşen tarihi zirvenin ardından Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova’dan son dakika açıklaması geldi. Müzakerelere ev sahipliği yaptığı için Türkiye’ye teşekkür eden Zaharova, bu süreçte Türkiye’nin diğer ülkelere göre dengeli ve bağımsız bir pozisyon aldığını ifade etti. Zaharova, “Rusya-Ukrayna müzakereleri ve prensipte durumu çözme çabaları için müteşekkiriz” dedi.
29.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi...
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi... Rusya-Ukrayna savaşı başladıktan sonra en önemli görüşme Antalya'da gerçekleşti. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları savaşın başlamasının ardından ilk kez Antalya'da masaya oturdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı kritik zirve sona erdi.
10.03.2022 Dünya
Zaharova: Nükleer santraller, Ukraynalı milliyetçi grupların nükleer provokasyonuna karşı alındı
Zaharova: Nükleer santraller, Ukraynalı milliyetçi grupların nükleer provokasyonuna karşı alındı Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna’daki nükleer santrallerin ele geçirilmesine ilişkin, “Nükleer santraller, Ukraynalı milliyetçi grupların nükleer provokasyonuna karşı alındı" dedi.
9.03.2022 Dünya
Lavrov bugün Türkiye'ye geliyor!
Lavrov bugün Türkiye'ye geliyor! Rusya Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un bugün Türkiye'ye gideceğini açıkladı.
9.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mariya Zaharova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mariya zaharova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.