Marijuana

Marijuana

Son dakika marijuana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marijuana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marijuana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marijuana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marijuana gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 marijuana haberi bulunmuştur. Tüm marijuana haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da son bir ayda ele geçirilen uyuşturucu miktarı açıklandı! 45 kişi tutuklandı
İstanbul'da son bir ayda ele geçirilen uyuşturucu miktarı açıklandı! 45 kişi tutuklandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü son bir ayda yapılan denetim ve operasyonlarda 455 kilogram uyuşturucu madde ile 494 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda yakalanan 6 bin 278 kişi hakkında adli işlem yapılırken, şüphelilerden 45'inin tutuklandığı bildirildi. 
14.09.2022 Yaşam
Çete lideri Polonyalı güzele kırmızı bülten çıkarıldı
Çete lideri Polonyalı güzele kırmızı bülten çıkarıldı Interpol, uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle Polonyalı Magdalena Kralka için kırmızı bülten çıkardı.
22.08.2019 Dünya
Şişli’de dev asayiş uygulaması: 50 gözaltı
Şişli’de dev asayiş uygulaması: 50 gözaltı Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda polis ekibiyle ilçe genelinde dev bir uygulama gerçekleştirildi. Gece kulüplerine şok baskınlar düzenleyen polis, konsomatrislik yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 35 kadın ile birlikte toplamda 50 kişiyi gözaltına aldı. Uygulama kapsamında polis ekipleri uzun süredir peşinde oldukları “Ankaralılar” grubu olarak bilinen torbacı çetesini de çökertti. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda ise satışa hazır 245 paket uyuşturucu madde ele geçirildi.
14.01.2019 Gündem
Tiger Woods hakkında şoke eden gerçek!
Tiger Woods hakkında şoke eden gerçek! ABD'li golfçü Tiger Woods'un, 'alkol ya da uyuşturucu tesiri altında araç kullanma' suçlamasıyla gözaltına alındığı sırada yapılan kontrolleri sonucu kanında 5 farklı maddeye rastlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eski oyuncunun arabasından cephanelik çıktı!
Eski oyuncunun arabasından cephanelik çıktı! Eski NBA yıldızı Sebastian Telfair, aracının içinde uyuşturucu kullanırken tutuklandı. Telfair'in arabasından adeta bir cephanelik çıktı.
13.06.2017 NBA
Uyuşturucu kaçakçıları sınırı mancınıkla aştı
Uyuşturucu kaçakçıları sınırı mancınıkla aştı ABD-Meksika sınırında görev yapan yetkililer, sınır tellerine monte edilmiş bir mancınık mekanizması ile fırlatılmaya hazır iki paket marijuana ele geçirdi.
17.02.2017 Dünya
Agüero'ya büyük şok!
Agüero'ya büyük şok! Manchester City'nin yıldız futbolcusu Agüero ülkesi Arjantin'den gelen şok bir haberle sarsıldı.
2.02.2017 İngiltere
Sınır ötesi uyuşturucu tüneli!
Sınır ötesi uyuşturucu tüneli! Meksika polisi, Meksika'da bir evde başlayan ve ABD'de son bulan bir uzun bir sınır tüneli keşfetti. Tünelin Amerika'daki alıcılara uyuşturucu taşımak için kullanıldığı açıklandı.
26.10.2016 Dünya
Ataşehir'de lüks otomobilde 2 kilo uyuşturucu yakalandı
Ataşehir'de lüks otomobilde 2 kilo uyuşturucu yakalandı Kadıköy'de uygulama yapan polislerden kaçan lüks marka otomobili polis Ataşehir'de yakalandı. Polisin incelediği otomobilin içerisinden 120 bin TL değerinde 2 kilodan fazla uyuşturucu madde, hassas terazi, şeşşaf paketleme poşetleri ve sigara sarça kağıtları çıktı.
27.09.2016 Yaşam
Türkiye'de ilk kez yakalandı!
Türkiye'de ilk kez yakalandı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri Türkiye'de ilk kez Marijuana adı verilen uyuşturucu madde yakaladı...
5.02.2016 Yaşam
Kemik kırıklarının hızlı iyileşmesini sağlıyor
Kemik kırıklarının hızlı iyileşmesini sağlıyor Yeni bir bilimsel çalışma marijuana bitkisinin kırıkların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olduğunu ortaya koydu.
25.07.2015 Sağlık
Rihanna o da ne?
Rihanna o da ne? Rihanna, Coachella müzik festivali sırasında çekilerek basına sızan videosunda kokain çektiği öne sürüldü. Barbadoslu şarkıcının yanıtı ise bir hayli ağır oldu
15.04.2015 Magazin
Marihuana Kilisesi kuruldu
Marihuana Kilisesi kuruldu ABD'nin Indiana eyaletinde Bill Levin bir ilke imza attı ve inanç özgürlüğü kanunundan yararlanarak Marijuana Kilisesi kurdu.
2.04.2015 Dünya
Marihuana eyaletleri birbirine düşürdü
Marihuana eyaletleri birbirine düşürdü ABD’de eyaletler marihuana yüzünden mahkemelik oldu. Komşu eyaletler, marihuanayı yasallaştıran Colorado eyaletini mahkemeye verdi.
20.12.2014 Dünya
Kızının erkek arkadaşının penisini maket bıçağı ile kesti
Kızının erkek arkadaşının penisini maket bıçağı ile kesti ABD'nin İndiana eyaletinden bir kadın, kızının erkek arkadaşının penisini maket bıçağı ile kesti.
12.11.2014 Dünya
En yakışıklı mahkuma rakip çıktı
En yakışıklı mahkuma rakip çıktı Cadılar Bayramı gecesi tutuklanan Sean Kory'nin karakolda çekilen fotoğrafı internette pek çok kez paylaşılınca "Amerika'nın yeni en seksi suçlu fotoğrafı" olarak adlandırıldı.
3.11.2014 Dünya
Köpeğiyle cinsel ilişkiye girip telefonuna kaydetti
Köpeğiyle cinsel ilişkiye girip telefonuna kaydetti Avustralya'da uyuşturucu satmaktan gözaltına alınan bir kadının telefonundan köpeğiyle cinsel ilişkiye girdiği videolar çıktı.
31.10.2014 Dünya
Ailelerin yeni kabusu Bonzai!
Ailelerin yeni kabusu Bonzai! Türkiye’de ilk kez 2011’de görülen Bonzai, başta İstanbul olmak üzere ülke genelini özellikle de varoşları rehin aldı...
12.07.2014 Arşiv
Hükümet uyuşturucu satacak
Hükümet uyuşturucu satacak Uruguay hükümeti uyuşturucu satışına izin veren kararnameyi onaylayarak kanunlaştırdı.
3.05.2014 Dünya
Obama: Alkol, esrardan daha zararlı!
Obama: Alkol, esrardan daha zararlı! ABD Başkanı, esrarın yasallaştırılmasıyla ilgili konuştu...
20.01.2014 Dünya
Genç, yakışıklı ve bekar prensler
Genç, yakışıklı ve bekar prensler İşte dünyanın en gözde beş bekar prensi
29.04.2011 Arşiv
Canlı yayında esrar içti
Canlı yayında esrar içti Sonunda bu da oldu.Ünlü aktör cebinden çıkardağı esrarı içti, konuklar şoke oldu
1.11.2010 Magazin
‘Gel yakala’ tişörtü
‘Gel yakala’ tişörtü Uyuşturucu kaçakçıları birbirlerini tanımak için öyle bir yola başvurdu ki, polisler bile şaşırdı...
22.08.2010 Yaşam
Nazi Prens
Nazi Prens İngiltere'de Prens Harry'nin bir partiye Nazi kostümü ile katılması skandala yol açtı. Harry'nin özür dilemesine rağmen Kraliyet Ailesi'ne tepkiler çığ gibi büyüyor
13.01.2005 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Marijuana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marijuana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.