Gazete Vatan Logo
Magazin Rihanna o da ne?

Rihanna o da ne?

Rihanna, Coachella müzik festivali sırasında çekilerek basına sızan videosunda kokain çektiği öne sürüldü. Barbadoslu şarkıcının yanıtı ise bir hayli ağır oldu

Rihanna o da ne?

Birkaç dakikada yayıldı

Video paylaşım sitesi Vine, önceki akşam ünlü yıldız Rihanna’nın Coachella müzik festivali öncesi bir karavanda arkadaşlarıyla çekilen görüntüleriyle çalkalandı. Görüntülerde elinde beyaz bir şey tuttuğu ve ardından burnuna götürüp çektiği görülen Rihanna’nın kokain kullandığı öne sürüldü. Birkaç saniyelik görüntüler kısa sürede tüm internet sitelerine düştü.

‘Kim burnuna tütün çeker’

Tepkiler üzerine aslında marijuana sardığını savunan Rihanna’nın ABD’de esrar kullanmanın yasal olduğu eyaletlerden California’da olduğu için bu açıklamayı yaptığı düşünülürken, şarkıcı Twitter’dan, o videoyu yayanlara böyle seslendi: “Senin zenci k…nda baya cesaret varmış. Herhangi bir aptal, benim orada marijuana sardığımı görebilir. Kim burnuna tütün çeker ki?”

AYNI YERDE AYNI SAATTE BAŞKA VİDEO PAYLAŞTI

Barbados’lu yıldız ardından kendi Instagram hesabından aynı karavanın içinde aynı saatlerde geçen ancak burnuna bir şey çeken karelerinin olmadığı bir videoyu yayınladı.