Manuş Baba

Manuş Baba

Son dakika Manuş Baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manuş Baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manuş Baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manuş Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manuş baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 manuş baba haberi bulunmuştur. Tüm manuş baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Manuş Baba'ya tepkiler çığ gibi! 'Adam bu havada gidilmez diye uyarmıştı'
'Manuş Baba'ya tepkiler çığ gibi! 'Adam bu havada gidilmez diye uyarmıştı' Sivas'ta konser vereceği günler öncesinden duyurulan Manuş Baba'nın, binlerce kişiyi saatlerce beklettiği, soğuğu bahane edip sahneye çıkmadığı iddia edildi. Hayal kırıklığı yaşayan hayranları, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. İptal gerekçesini anlatan Manuş Baba'dan sosyal medyadan özür açıklaması geldi. Bu olaydan sonra Manuş Baba'ya tepkiler çığ gibi...
17.01.2022 Magazin
Ünlü sanatçı Manuş Baba'dan hayranlarına şok! Soğuğu bahane edip sahneye çıkmadı
Ünlü sanatçı Manuş Baba'dan hayranlarına şok! Soğuğu bahane edip sahneye çıkmadı Ünlü sanatçı Manuş Baba'dan hayranlarına şok. Binlerce kişiyi saatlerce bekleten sanatçı, soğuğu bahane edip sahneye çıkmadı. Hayal kırıklığı yaşayan hayranları tepki gösterdi.
16.01.2022 Magazin
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede? Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kapsamında yerel yönetimler geniş kapsamlı bir kutlama hazırlığı yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üç günlük Cumhuriyet ve Gençlik Festivali düzenlerken; İzmit Belediyesi kutlamaları 25 Ekim’den 3 gün sürecek çeşitli etkinlikler, yarışmalar, faaliyetler düzenlenecek. Düzenlenen etkinliklerden biri de Duman Konseri oldu. Peki, 29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
25.10.2021 Gündem
Manuş Baba tazminat ödeyecek!
Manuş Baba tazminat ödeyecek! Manuş Baba olarak bilinen ünlü şarkıcı Mustafa Özkan 'Eteği Belinde' şarkısı için tazminat ödeyecek.
1.02.2020 Magazin
Manuş Baba binlerce İzmitlileri coşturdu
Manuş Baba binlerce İzmitlileri coşturdu İzmit Belediyesi'nin düzenlediği Pişmaniye Festivali’nde sahne alan Manuş Baba, İzmitlileri coşturdu.
6.10.2019 Magazin
"O halime hasret kalmışım"
"O halime hasret kalmışım" Manuş Baba, Altınoluk Amfi Tiyatro’da sahneye çıktı.
28.07.2019 Magazin
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
500 binlik konser serisi
500 binlik konser serisi ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 11 gün boyunca müzikseverlerle buluştu.
14.09.2018 Magazin
Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü
Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl, 7-9 Eylül tarihleri arasında müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak.
25.08.2018 Magazin
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi yeniden müzikseverle buluşuyor. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki hafta sürecek müzik şöleninde, birbirinden değerli sanatçılar en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek. 30 Ağustos’ta Volkan Konak’la başlayacak konser serisi, 9 Eylül’deki Zara konseriyle sona erecek.
8.08.2018 Kültür Sanat
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Ufuk açıcı deneyimlerin festivali
Ufuk açıcı deneyimlerin festivali Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan İstanbul Gençlik Festivali’nde gençleri eğlenecekleri, vizyon kazanacakları, kendilerini ifade edecekleri, ilk kez deneyimleyecekleri etkinlikler bekliyor. Festival 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde
23.04.2018 Magazin
Manuş Baba’yla klip
Manuş Baba’yla klip Nazan Öncel, ‘Durum Şarkıları’ albümünde yer alan ‘Kimler Gelmiş’ parçasına klip çekti.
20.03.2018 Magazin
Beste çalıntı değil, rastlantı!
Beste çalıntı değil, rastlantı! Atilla Yılmaz’ın ‘Senden Gayri’ şarkısının müziğini izin almadan ‘Eteği Belinde’ eserinde kullandığı için hakkında 51 bin TL'lik dava açılan Manuş Baba, iddiaları yalanladı.
9.03.2018 Magazin
Avukatından 'çalıntı' iddialarına yanıt!
Avukatından 'çalıntı' iddialarına yanıt! Manuş Baba'nın "Eteği Belinde" şarkısının çalıntı olduğu iddiaları üzerine sanatçının avukatı Sedef Erken bir açıklama yaptı.
19.12.2017 Kültür Sanat
Manuş Baba'nın efsane şarkısı 'çalıntı çıktı' iddiası!
Manuş Baba'nın efsane şarkısı 'çalıntı çıktı' iddiası! Son dönemim en çok konuşulan ismi Manuş Baba'nın YouTube'da 77 milyonun üzerinde izlenen şarkısı 'Eteği Belinde' şarkısının çalıntı çıktığı iddia edildi.
19.12.2017 Magazin
Manuş Baba engelliler için söyledi!
Manuş Baba engelliler için söyledi! Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Zihinsel Engellileri Koruma ve Destekleme Derneği'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle düzenlediği konsere katıldı.
4.12.2017 Kültür Sanat
MIXFestival’e gitmek için 16 sebep
MIXFestival’e gitmek için 16 sebep Geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleşen ve müzikseverlere seslerarası bir deneyim sunarak, yepyeni bir festival deneyimi yaşatan MIX Festival’in ikincisi, 15-16 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’de düzenlenecek.
2.12.2017 Magazin
'Manuş Baba'dan iki ayda 23 konser!
'Manuş Baba'dan iki ayda 23 konser! Son dönemde büyük hayran kitlesi oluşan 'Manuş Baba' olarak tanınan Mustafa Özkan, Avcılar'da büyük ilgi gördü. 'Manuş Baba' önümüzdeki 2 ayda 23 ayrı yerde konser vereceğini belirtti.
28.10.2017 Kültür Sanat
Şehrin sahneleri canlanıyor
Şehrin sahneleri canlanıyor Zorlu Performans Sanatları Merkezi, sanatın her alanına dokunan 5. sezon programının ilk etkinliklerini açıkladı. Dünyaca ünlü dev prodüksiyon Blue Man Group, müziğin her renginin en sevilen temsilcileri, bu sezon 2. kez gerçekleşecek MIX Festival, Sónar Istanbul ve Zorlu PSM Caz Festivali sahnesinde olacak
27.08.2017 Magazin
Festivallerden festival beğen
Festivallerden festival beğen Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.
30.06.2017 Arşiv
Kahve şenliği başladı! Son gün 9 Ekim
Kahve şenliği başladı! Son gün 9 Ekim 6-9 Ekim tarihlerinde İstanbul'da kahve ve müzik zamanı...
7.10.2016 Kültür Sanat
Nilüfer Müzik Festivali kalpleri birleştirdi
Nilüfer Müzik Festivali kalpleri birleştirdi Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali bu yıl tam tamına 3 gün boyunca 75 bin kişiyi müziğe doyurdu.
6.09.2016 Magazin
Komadan bebeğinin ağlama sesini duyarak uyandı
Komadan bebeğinin ağlama sesini duyarak uyandı Doktorlar yeni doğum yapan kadının komadan uyanamayacağını düşünürken beklemedikleri bir şey oldu ve genç kadın ağlayan bebeğinin sesini duyarak komadan uyandı.
15.09.2015 Yaşam
Günümüz popçuları kolay yoldan para kazanıyor
Günümüz popçuları kolay yoldan para kazanıyor Onbir senedir barlarda sahne alan Hayko’nun oğlu Alex, iki yıl önce çıkardığı “Çok Zor” isimli albümüyle kasetli şarkıcılar kervanına katıldı.
16.08.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Manuş Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manuş baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.