Malezya Havayolları

Malezya Havayolları

Son dakika malezya havayolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan malezya havayolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını malezya havayolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malezya Havayolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malezya havayolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 malezya havayolları haberi bulunmuştur. Tüm malezya havayolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilk uzun mesafeli uçuş yapıldı
Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilk uzun mesafeli uçuş yapıldı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na ilk uzun mesafeli uçuş Kuala Lumpur'dan gerçekleşti.
16.11.2019 Ekonomi
'Bomba var' diye bağırıp kokpite girmek istedi!
'Bomba var' diye bağırıp kokpite girmek istedi! Melbourne'den Kuala Lumpur'a giden uçakta hostese saldıran erkek yolcu, kokpit kapısına dayanıp üzerinde bomba olduğunu söyledi.
1.06.2017 Dünya
Kayıp Malezya uçağından resmen ümit kesildi
Kayıp Malezya uçağından resmen ümit kesildi Yaklaşık üç yıl önce Kuala Lumpur’dan Pekin’e giderken kaybolan MH370 sefer sayılı Malezya yolcu uçağını arama çalışmalarına resmen son verildi.
17.06.2021 Dünya
Kayıp Malezya uçağıyla ilgili flaş gelişme!
Kayıp Malezya uçağıyla ilgili flaş gelişme! 2014'te Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken kaybolan Malezya uçağına ait olduğu düşünülen yeni enkaz parçaları, bölgedeki bir vatandaş tarafından bulundu
17.06.2021 Dünya
Ukrayna'da düşen uçağın yanında Rus füzesi bulundu
Ukrayna'da düşen uçağın yanında Rus füzesi bulundu Ukrayna’da iki sene önce düşürülen Malezya Havayolları’nın Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yapan uçağın enkaz yerinde yapılan aramalarda Rus yapımı BUK füzesine ait parçanın bulunduğu bildirildi...
17.06.2021 Dünya
Putin hakkında şok suçlama!
Putin hakkında şok suçlama! Araştırma platformu Bellingcat, Ukrayna'da Rus yapımı füzeyle vurulan Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesinin sorumluluğunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'de olduğunu açıkladı
24.02.2016 Dünya
"Yolcu uçağını düşüren 20 Rus askeri tespit ettik"
"Yolcu uçağını düşüren 20 Rus askeri tespit ettik" Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının, 2014 yılında düşürülmesinde rolü olan Rus askerlerinin sayısının 20 olduğu iddia edildi...
4.01.2016 Dünya
Ruslar 1976'da Türk uçağını düşürmüştü
Ruslar 1976'da Türk uçağını düşürmüştü Rusya ve Türkiye arasında 'uçak düşürme' krizi alınan karşılıklı kararlarla tırmanırken benzer bir krizin 1976'da da yaşandığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Rus füzesi vurdu
Rus füzesi vurdu Hollanda Güvenlik Araştırma Konseyi, 2014’te Ukrayna’nın doğusunda düşürülen Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçakla ilgili nihai raporu açıkladı.
13.10.2015 Dünya
Düşürülen uçakla ilgili bomba açıklama
Düşürülen uçakla ilgili bomba açıklama Hollanda Güvenlik Araştırma Kurulu, geçen yıl Ukrayna'nın doğusunda düşen Malezya Havayolları'na ait uçağa ilişkin son raporunu tamamlayarak basına açıkladı...
13.10.2015 Dünya
‘Enkaz parçası kayıp Malezya uçağına ait’
‘Enkaz parçası kayıp Malezya uçağına ait’ Malezya, Hint Okyanusu’ndaki Reunion Adası’nda geçen hafta karaya vuran uçak parçasının, 515 gün önce kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağına ait olduğunu açıkladı...
6.08.2015 Dünya
Kayıp Malezya uçağının sırrı çözüldü!
Kayıp Malezya uçağının sırrı çözüldü! Malezya Başbakanı Necip, Reunion Adası'nda bulunan kanat parçasının kayıp Malezya uçağına ait olduğunu açıkladı Malezya Başbakanı Necip Rezak, Hint Okyanusu'nda Fransa'ya ait Reunion Adası'nda geçen hafta bulunan kanat parçasının MH370 sefer sayılı kayıp Malezya uçağının ait olduğunun belirlendiğini söyledi...
5.08.2015 Dünya
Rusya düşen uçağın araştırılmasını engelledi
Rusya düşen uçağın araştırılmasını engelledi Rusya, Malezya Havayolları'nın MH17 sefer sayılı yolcu uçağı için uluslararası mahkeme kurulmasına izin vermedi. Ukrayna'nın doğusunda düşürülen uçağın Moskova yanlısı ayrılıkçılar tarafından vurulduğu iddia ediliyor.
30.07.2015 Dünya
Karaya vuran parça kayıp Malezya uçağına ait olabilir
Karaya vuran parça kayıp Malezya uçağına ait olabilir Hint Okyanusu'ndaki Reunion Adası'nda karaya vuran bir uçak parçasının, geçen yıl kaybolan MH370 sefer sayılı Malezya uçağına ait olma ihtimali araştırılıyor.
30.07.2015 Dünya
Malezya Havayolları uçağı acil iniş yaptı
Malezya Havayolları uçağı acil iniş yaptı Malezya Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, motor yangını alarmı üzerine Avustralya'nın Melbourne havaalanına acil iniş yaptı. Uçağın kalkışından birkaç dakika sonra geri döndüğü belirtildi.
12.06.2015 Dünya
O havayolu şirketi iflas etti!
O havayolu şirketi iflas etti! Malezya Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Christoph Mueller, "fiilen iflas ettiğini" belirttiği şirkette yeniden yapılanmaya gidileceğini ve 6000 kadar kişinin işine son verileceğini bildirdi.
1.06.2015 Ekonomi
Malezya Havayolları 6000 kişiyi işten çıkarıyor
Malezya Havayolları 6000 kişiyi işten çıkarıyor Malezya Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Christoph Mueller, "fiilen iflas ettiğini" belirttiği şirkette yeniden yapılanmaya gidileceğini ve 6000 kadar kişinin işine son verileceğini bildirdi.
1.06.2015 Dünya
8 dakikada Alpler’e çakıldı!
8 dakikada Alpler’e çakıldı! Barcelona-Dusseldorf seferi yapan Lufthansa’nın düşük ücretli havayolu şirketi Germanwings’e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Fransız Alpleri’nde bilinmeyen bir sebeple 8 dakika irtifa kaybederek 2 bin metre yüksekte bir tepeye çakıldı...
24.03.2015 Dünya
Kayıp uçağın sırrını kolonyalı mendil mi çözecek?
Kayıp uçağın sırrını kolonyalı mendil mi çözecek? Avustralya'nın Batı sahillerinde bulunan bir kolonyalı mendil, kaybolan Malezya Havayolları uçağı MH370'in sırrının çözülmesini sağlayabilir.
10.03.2015 Dünya
2014’te kazalar azaldı, ölümler arttı
2014’te kazalar azaldı, ölümler arttı Uluslararası Hava Ulaşımı Birliği, geçen yıl uçak kazalarının sayısında azalma olmasına rağmen ölümlerde artış kaydedildiğini açıkladı...
9.03.2015 Yaşam
Sinyal göndercisinin biten pilini bile değiştirmemişler!
Sinyal göndercisinin biten pilini bile değiştirmemişler! Uluslararası bir araştırma ekibi, 8 Mart 2014’te kaybolan Malezya Havayolları uçağının kara kutusunun bir parçası olan su altı sinyal göndericisindeki pilin son kullanma tarihinin kazadan 14 ay önce dolduğunu açıkladı.
8.03.2015 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama!
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama! Malezya Ulaştırma Bakanlığı, 8 Mart 2014 tarihinde kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağının Hint Okyanusu’nda bulunabileceğini açıkladı.
7.03.2015 Dünya
Facebook ve Instagram çöktü!
Facebook ve Instagram çöktü! Dünyanın en çok kullanılan iki sosyal medya platformu, Facebook ve Instagram dün sabah 08...
27.01.2015 Dünya
‘Facebook ve Instagram’ı hack’ledik’
‘Facebook ve Instagram’ı hack’ledik’ Lizard Squad siber korsan örgütü, Facebook ve Instagram'a siber saldırı düzenlediklerini duyurdu. Sabah saatlerinde sitelere erişim bir saat kadar engellenmişti.
27.01.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Malezya Havayolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malezya havayolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.