Mahremiyet

Mahremiyet

Son dakika mahremiyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahremiyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahremiyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahremiyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahremiyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 mahremiyet haberi bulunmuştur. Tüm mahremiyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlardan bayram uyarısı! Çocuklara bu sözleri sakın söylemeyin, etkisi sandığınızdan fazla
Uzmanlardan bayram uyarısı! Çocuklara bu sözleri sakın söylemeyin, etkisi sandığınızdan fazla Ramazan bayramının yaklaşıyor. Bayramların en önemli adetleri arasında yer alan bayram ziyaretleri de oldukça sık yapılırken uzman pedogoglar eve gelen misafir çocuklarına söylenecek bazı sözlerin ve davranışların çocukların ileri yaşamlarında travmalar yaratabileceğini dile getirdi.
10.04.2024 Gündem
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.03.2024 Magazin
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Blok Zincir Yarışması, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taşımak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diğer uygulama alanlarındaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetişmiş insan gücünü arttırmak amacıyla düzenleniyor.
27.02.2024 Yaşam
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
'Tiktok için acil tedbirler alınmalı'
'Tiktok için acil tedbirler alınmalı' Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, "Tiktok kullanıcılarının çok büyük oranının 18-24 yaş grubunda olduğu ve çok farklı, değişik, absürt, sıra dışı toplum ahlak ve değerlerinin çok dışında videoları paylaştığını da görmekteyiz" dedi.
22.11.2023 Gündem
Okullarda 'itiraf sayfası' tehlikesi! Gizli çekilen görüntüler de paylaşılıyor
Okullarda 'itiraf sayfası' tehlikesi! Gizli çekilen görüntüler de paylaşılıyor İlkokuldan liseye neredeyse her okulun sosyal medyada bir itiraf sayfası var. Çocukların korkulu rüyası olan bu sayfalarda kimi arkadaşının gizlice çekilen görüntülerini paylaşıyor, kimi sırlarını ifşa ediyor, kimi de iftira atıyor.
24.10.2023 Yaşam
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu!
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu! Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' karakteriyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
1.08.2023 Magazin
Robert De Niro torununun ölümüyle ilgili ilk kez konuştu!
Robert De Niro torununun ölümüyle ilgili ilk kez konuştu! Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez vefat etmişti. Usta oyuncu, torununun ölümü hakkında ilk kez konuştu.
4.07.2023 Magazin
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı!
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı! Amerikalı oyuncu Jamie Foxx'un sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.
13.04.2023 Magazin
Enkazdan çıkan kasalarla ilgili kimlik ve makbuz uyarısı! Uzman isim 'beyan esas' deyip açıkladı
Enkazdan çıkan kasalarla ilgili kimlik ve makbuz uyarısı! Uzman isim 'beyan esas' deyip açıkladı Depremin ardından yıkılan yapıların enkazından çıkan değerli eşyalar ve kasaların durumu ile ilgili merak edilen sorular cevap buldu. Kimlik, makbuz ve beyan uyarısında bulunan uzmanlar, kasalardaki değerli eşyalarla ilgili süreci tek tek anlattı.
9.03.2023 Gündem
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin iyileşmesi için bir umut olmadığı ve ailesinin vermek zorunda olduğu bir karar olduğu söylendi.
28.02.2023 Magazin
Depremde yıkılan banka şubelerinin altında servet yatıyor!
Depremde yıkılan banka şubelerinin altında servet yatıyor! Depremzedeler, yıkılan veya kullanılamaz halde olan bankaların içindeki kiralık kasaların akıbetini merak ediyor. Ancak tamamen kasa sahibinin mahremiyetinde olan ve depremde kaybolan bu kasalarla ilgili kurallar gereği 'beyan' ile ödeme yapılmıyor.
25.02.2023 Ekonomi
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.
1.02.2023 Dünya
Bakan Varank: Anayasa Mahkememiz karar vermiş değil
Bakan Varank: Anayasa Mahkememiz karar vermiş değil Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi kişisel hakkına yönelik yapılan hakaretlerle ilgili 'hak ihlali' başvurusu yaptığını hatırlatarak, "Ama Anayasa Mahkememiz halen bu hususla ilgili karar vermiş değil. Bu alanlarda gerçekten insanı önceleyen ve insanların haklarına saygı duyacak şekilde bizim de politikalarımızı güncellememiz; ama aynı zamanda yargı süreçlerinin de dünyadaki gelişmeleri daha sıkı şekilde takip etmesi lazım" dedi.
12.01.2023 Gündem
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
Ulucak Höyüğü'nde 7 bin 800 yıllık kadın figürlü heykel bulundu
Ulucak Höyüğü'nde 7 bin 800 yıllık kadın figürlü heykel bulundu İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Ulucak Höyüğü'nde 7 bin 800 yıllık kadın figürlü heykelcik bulundu. Kilden yapılan heykelciğin bolluk ve bereketi arttırmak gibi çeşitli ritüellerde kullanıldığı belirtildi. Kazı Başkanı Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Protohistoriya ve Ön Asya Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Çevik, "Genellikle bu tür figürleri kırık buluyoruz. Bunu bütün halinde bulduk. Çok nadir bir eser. Şimdiye kadar bütün bulunan 3'üncü eser" dedi.
8.08.2022 Kültür Sanat
“Her 2 gebeden biri hemoroid hastalığı tehdidi altında”
“Her 2 gebeden biri hemoroid hastalığı tehdidi altında” Hamileler arasında hemoroidal hastalık görülme sıklığının yüzde 50 oranında olduğuna işaret eden Prof. Dr. İlker Sücüllü, “Hamilelik sırasında vücuttaki değişiklikler hemoroidal hastalıkların görülmesine sebep olabilir. Özellikle bu dönemde vücudun kabızlığa yatkın olması, hormonal değişiklikler ve demir ilaçları gibi kabızlığı artıran ilaçlar şikayetlerin artmasına neden olabilir” dedi.
20.07.2022 Sağlık
Cuma Hutbesi 10 Haziran 2022 yayınlandı! Diyanet Cuma Hutbesi 10 Haziran konusu nedir?
Cuma Hutbesi 10 Haziran 2022 yayınlandı! Diyanet Cuma Hutbesi 10 Haziran konusu nedir? Cuma Hutbesi 10 Haziran 2022 haftası yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı 10 Haziran Cuma günü okunacak Cuma hutbesini yayınlamasıyla, bu haftanın hutbesi konusu sorgulanmaya başlandı. Cuma Hutbesi ile Müslümanlar dini bilgiler konusunda farkındalık kazanıyor. İşte 10 Haziran Cuma Hutbesi tam metni…
10.06.2022 Gündem
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli!
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli! Çocuğun gelişiminde özel alan kavramı ve mahremiyet duygusunun çok önemli olduğunu vurgulayan Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, mahremiyet kavramının yaşamın ilk 6 yılında mutlaka öğretilmesi gerektiğini söyledi. Özel alan ve mahremiyet konusunda özellikle aileye çok önemli görevler düştüğünü kaydeden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 4 yaşına kadar çocuğa tuvalet ve banyoyu tek başına kullanmayı, yalnız uyumayı, tek başına giyinmeyi öğretmek gerektiğine dikkat çekti. Tarhan, çocuğu severken cinsel bölgelerinin ise sevgi alanı olarak kullanılmaması gerektiğinin de altını çiziyor.
10.04.2022 Sağlık
Cinsel eğitim doğumdan itibaren başlıyor!
Cinsel eğitim doğumdan itibaren başlıyor! Çocukların cinsel kimlik duygusunun ilk 4 yılda yerleştiğini belirten uzmanlar, ebeveynlere önemli tavsiyelerde bulunuyor. Çocukların çoğunlukla 2-3 yaş civarında kız-erkek ayrımını anladıklarını belirten uzmanlar, cinsel kimlik gelişiminde doğru davranışların önemini vurguladı. Cinsel eğitimin doğumdan itibaren başladığını belirten uzmanlar, çocuğun cinsiyetine uygun davranılması ve mahremiyetine özen gösterilmesi gerektiğini belirtiyor
27.02.2022 Sağlık
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var!
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var! Çoğumuzun evlerinde kullandığı internet bağlantısıyla çalışan akıllı elektronik cihazlar, göründüğü kadar masum olmayabilir! Özellikle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan robot süpürgelerin bile ciddi güvenlik açıklarına sebep olabileceğini belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahremiyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahremiyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.