Mahrem İmamlar

Mahrem İmamlar

Son dakika mahrem imamlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahrem imamlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahrem imamlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahrem İmamlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahrem imamlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 mahrem imamlar haberi bulunmuştur. Tüm mahrem imamlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi Zonguldak'ta 7 yıldır aranan FETÖ firarisi çift, polis ekiplerince yakalandı.
30.09.2023 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama İzmir’de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün gaybubet evleri olarak adlandırdıkları hücre evlerine yönelik operasyonda, aralarında emniyet ve jandarma mahrem yapısı içerisinde bulunan mahrem imamlar, bölge talebe mesulleri, ihraç emniyet müdürü ve ihraç komiserin de bulunduğu şüphelilerden 20'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.11.2021 Gündem
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Gaybubet Evi’ olarak adlandırılan hücre evlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü ve komiser ile emekli asker ve bölge talebe mesullerinin bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. 
24.11.2021 Gündem
FETÖ’nün ‘kod’ları çözüldü! 22 kategoriye ayrılmış şekilde...
FETÖ’nün ‘kod’ları çözüldü! 22 kategoriye ayrılmış şekilde... FETÖ iddianamesinde, 284 mahrem imamın 5 bin 696 Adalet Bakanlığı personeli ile irtibatının tespit edildiği, bakanlıkta işe girmek için müraacat eden örgüt mensuplarına 22 ayrı kod verildiği anlatıldı.
22.11.2021 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
Mersin merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı
Mersin merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı Mersin merkezli 12 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında görev başında, ihraç edilmiş, açığa alınmış ve emekli 14 askeri personel ile 3 askeri öğrenci gözaltına alındı.
11.08.2021 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz'dan bu yana bakanlık olarak 135 bin 916 FETÖ operasyonunda 312 bin 121 gözaltı yaptık. Şehit verdiğimiz pırıl pırıl çocuklarımız hesabını bunlardan soruyoruz." dedi.
15.07.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen FETÖ operasyonunda Polis Akademesi'nden daha önce ilişiği kesilmiş, mahrem imam konumundaki şüphelilerle irtibatları devam eden 33 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.
9.07.2021 Gündem
Balıkesir merkezli 21 ildeki FETÖ operasyonunda 14 tutuklama
Balıkesir merkezli 21 ildeki FETÖ operasyonunda 14 tutuklama Balıkesir merkezli 21 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 14'ü tutuklanırken, 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
4.06.2021 Gündem
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı...
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı... İzmir merkezli 39 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün sözde mahrem imamlarıyla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 70'i muvazzaf 82 şüpheliden 63'ü gözaltına alındı.
1.12.2020 Gündem
Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu! 31 gözaltı kararı
Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu! 31 gözaltı kararı Ankara'da, FETÖ/PDY'nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler yapılanması' ile irtibatı olduğu tespit edilen 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
28.10.2020 Gündem
Eski polis mahrem imamlar gözaltına alındı!
Eski polis mahrem imamlar gözaltına alındı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün emniyet yapılanması soruşturmasında 7'si eski polis, 2'si mahrem imam 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi
20.10.2020 Gündem
2013 İdari Yargı Sınavı'nda usulsüzlük soruşturması: 18 gözaltı
2013 İdari Yargı Sınavı'nda usulsüzlük soruşturması: 18 gözaltı Ankara'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 2013 yılındaki İdari Yargı Sınavı'nda usulsüzlük yaptıkları tespit edilen 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, şüphelilerden 18'i gözaltına alındı.
6.10.2020 Gündem
12 ilde operasyon başlatıldı! Çok sayıda gözaltı...
12 ilde operasyon başlatıldı! Çok sayıda gözaltı... Van merkezli 12 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda örgütün TSK yapılanmasına yönelik 17 şüpheli gözaltına alındı.
22.09.2020 Gündem
İzmir'de merkezli FETÖ operasyonunda 36 tutuklama
İzmir'de merkezli FETÖ operasyonunda 36 tutuklama İzmir merkezli 40 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 47 şüpheliden 36'sı tutuklandı. 1 şüpheli adli kontrol şartıyla salıverildi, 10 şüpheli ise etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak serbest kaldı. Tutuklanan şüphelilerden 29'unun muvazzaf, 7'sinin ise görevden ihraç edilen astsubay olduğu öğrenildi.
22.08.2020 Gündem
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 40 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda 41 kişi gözaltına alındı.13 kişinin yakalanması için çalışma yapılıyor. İstanbul merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.Ankara'da da 25 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.
18.08.2020 Gündem
FETÖ'ye operasyon! 20 kişiye yakalama kararı
FETÖ'ye operasyon! 20 kişiye yakalama kararı FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem hizmet yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 şüpheliden 14'ü yakalandı.
23.07.2020 Gündem
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, Cumhuriyet savcısı, Oğuz'un 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan cezalandırılmasını istedi.
19.06.2020 Gündem
FETÖ'nün şifresi kırıldı
FETÖ'nün şifresi kırıldı FETÖ’den yakalanan denizci bir yüzbaşı, örgütün askeri sınavlarda üyelerine şifreli bir aday numarası verdiğini itiraf etti. Şifreleri çözen ODTÜ’den matematik uzmanları, “Numaraların böyle hazırlanması Milli Piyango çekilişlerinde arka arkaya 10 kez büyük ikramiye kazanmış olma olasılığından küçüktür” raporu verdi.
10.06.2020 Gündem
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski astsubaya hapis cezası
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski astsubaya hapis cezası Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik davada eski astsubaya 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
4.03.2020 Gündem
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderilen ve Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakim karşısına çıktı. Geçmiş yıllarda sohbetlere katıldığını belirten Oğuz, 'sohbet hocalığı' iddialarını ise kabul etmedi. Ara verilen duruşma, öğleden sonra devam edecek.
14.02.2020 Siyaset
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 10 tutuklama
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 10 tutuklama Konya merkezli 20 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında muvazzafların da bulunduğu 22 zanlıdan 10'u tutuklandı.
28.01.2020 Gündem
FETÖ'den tutuklanan CHP'li belediye başkanının iddianamesinde flaş detay!
FETÖ'den tutuklanan CHP'li belediye başkanının iddianamesinde flaş detay! Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, 'mahrem imamlar' ile telefonda görüştüğü iddiasıyla, 16 Aralık günü ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrıldı. Savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Oğuz, 'FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı ve görevden alındı. Oğuz'un, mahrem imam ile aynı uçakta yan yana koltuklarda ABD'ye gittiğine iddianamede yer verildi.
14.01.2020 Gündem
FETÖ'den tutuklanan CHP'li belediye başkanı davasında yeni gelişme
FETÖ'den tutuklanan CHP'li belediye başkanı davasında yeni gelişme İzmir'de FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticileriyle irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklanarak, cezaevine gönderilen ve Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un tutukluluğuna itiraz talebi reddedildi.
26.12.2019 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı!
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı! MİT mahrem imamı S.Z., FETÖ elebaşlarından Adil Öksüz’e ‘Timsah’ kod adıyla hazırladığı ‘ajan belgesi’ni şöyle anlattı: “Adil Öksüz’ün MİT’e çalıştığı yönünde algı yapılması talimatı aldım. Öksüz’ü MİT elamanı olarak gösteren sahte angaje formunu ben hazırladım. Bu form örgüt tarafından kullanılan hesaplardan paylaşıldı.”
26.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahrem İmamlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahrem imamlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.