Mahmutpaşa

Mahmutpaşa

Son dakika mahmutpaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahmutpaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahmutpaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmutpaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmutpaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 mahmutpaşa haberi bulunmuştur. Tüm mahmutpaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği Ramazan Bayramı için hazırlıklar hızlandı, Eminönü’nde şeker ve lokumlar tezgâhları renklendirdi. Eminönü esnafı, ramazandaki durgunluğun bayram yaklaşırken hareket kazandığını söylüyor. Ancak geçen yıla göre iki kattan fazla zamlanan şekerler vatandaşın tadını kaçırıyor. Esnaf Erdal Yusufoğlu, “Ramazanda işlerimiz durmuştu ama şimdi satışlarımız iyi gidiyor” derken vatandaş kilosu 300 TL’ye satılan çikolataya pek yaklaşmıyor. Daha çok kilosu 50 lira olan lokum ve 100 lira olan şeker tercih ediliyor.
18.04.2023 Ekonomi
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında?
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında? Aile dizisi Cihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler hakkında araştırmalar başladı. Peki Aile dizisi Cihan hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı Destek ödemeleri arttırıldı. Bakan müjdeli haberi verdi. 100 bin liradan 125 bin liraya çıkarıldı. Faizsiz kredi verilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şu ana kadar 47 bin işletmeye 4 milyar liraya yakın destek verdik. 63 bin genç kardeşimizin istihdam edilmesini sağladık. Aldığımız çok güzel geri dönüşler var. İstihdam edilen kişi başına sağladığımız destek miktarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardık. Genç ve kadın istihdamının önceliklendirildiği programa başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek. Başvurusu onaylanan işletmelerimiz 28 Kasım tarihine kadar KOSGEB'ten istihdam başına 125 bin lira ödemelerini talep edecekler." dedi.
24.08.2022 Ekonomi
Kapalıçarşı'nın girişinde yangın paniği
Kapalıçarşı'nın girişinde yangın paniği Tarihi Kapalıçarşı'nın Mahmutpaşa Caddesi tarafındaki girişindeki bir dükkanda yangın çıktı.
9.08.2021 Yaşam
1 Temmuz'da başlıyor! Ancak bunlar yasak...
1 Temmuz'da başlıyor! Ancak bunlar yasak... Corona virüs salgının vurduğu sektörlerden biri de düğün ve organizasyon şirketleriydi. 1 Temmuz itibarı ile düğün yapmayın bekleyenler dünyaevine girebilecek. Fakat salgının bulaş riskini ortadan kaldırmak için bir takım düzenlemeler yapıldı. Bunlardan biri de takı töreninde takı sandığının kullanılması olacak. Ayrıca bir süre horon oynamak da yasak.
12.06.2020 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler
İstanbul'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler İstanbul'da 13 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidileceğini açıkladı. BEDAŞ, ayrıntılı bir liste yayınlayarak saat aralıklarını da belirtti.
27.04.2020 Yaşam
Mahmutpaşa boş kaldı, esnaf top oynadı
Mahmutpaşa boş kaldı, esnaf top oynadı Fatih, Her gün yüzlerce insanın uğradığı Mahmutpaşa, corona virüs salgını nedeniyle boş kaldı. Dükkanların çoğunun kapalı olduğu görülürken, dükkanını açan esnaf top oynadı.
20.03.2020 Yaşam
Bakanlık o firmaları tek tek ifşa etti!
Bakanlık o firmaları tek tek ifşa etti! Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar ve baharatların yer aldığı 74 firmaya ait 99 parti ürünü kamuoyuna açıkladı.
14.02.2020 Gündem
Acı haber! 3 askerimiz şehit düştü
Acı haber! 3 askerimiz şehit düştü Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde bombalı araç saldırısı sonucu biri binbaşı 3 askerin şehit olduğunu bildirildi.
17.01.2020 Gündem
Büyük tepki çekmişti! O tabela kaldırıldı...
Büyük tepki çekmişti! O tabela kaldırıldı... İstanbul Sultan 2. Abdülhamit döneminden kalma kitabenin önündeki dükkan tabelası kaldırıldı.
15.11.2019 Gündem
12 Kasım 2019 BEDAŞ Elektrik kesintisi programı!
12 Kasım 2019 BEDAŞ Elektrik kesintisi programı! 12 Kasım 2019 İstanbul'da birçok ilde elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ tarafından yayınlanan planlı elektrik kesintileri programına elektrik kesintisi olacak ilçeler…
12.11.2019 Yaşam
İndirim kampanyalarında aldatmacalara dikkat
İndirim kampanyalarında aldatmacalara dikkat Tüketici Hakları Derneği Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, dünyayla beraber Türkiye'yi de saran büyük indirimlerin yapıldığı çılgın alışveriş kampanyalarının çoğunun tüketicinin zaaflarını suistimal ettiğini söyledi. Ağaoğlu, iki gündür devam eden '11.11' ve 'Efsane Cuma' olarak bilinen Kasım ayı indirimlerinin de aldatmacadan ibaret olduğunu söyledi.
10.11.2019 Ekonomi
Şoke eden olay! Selfie 100, evlilik fotoğrafı 750 TL...
Şoke eden olay! Selfie 100, evlilik fotoğrafı 750 TL... Mahmutpaşa’daki tarihi Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıdan Boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden konsepte göre 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak “Kaçak bir iş yapmıyoruz” dedi. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti.
30.10.2019 Yaşam
İş insanına sokak ortasında dehşeti yaşattılar! Ayaklarını bağlayıp...
İş insanına sokak ortasında dehşeti yaşattılar! Ayaklarını bağlayıp... Türkiye'ye ticaret için gelen İranlı iş insanı Fatih'te kapkaççıların hedefi oldu. Motosikletli bir kişi ve esnafın amansız takibi sonucu kapkaççılardan biri ara sokaklarda yakalandı. İranlı iş insanı 10 bin dolarını geri alırken kovalamaca ve yakalanma anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
2.10.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Kelle gider, söz yerine gelir!
Binali Yıldırım: Kelle gider, söz yerine gelir! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'da yaptığı konuşmada; "size besa bes diyorum. Yıldırım sözü veriyorum. İstanbulu huzur içinde ortak akılla ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yöneteceğiz" dedi.
27.03.2019 Siyaset
Para ödedikleri poşetlerle bütün gece eğlendiler!
Para ödedikleri poşetlerle bütün gece eğlendiler! Tokatlı gençler, yaptıkları alışverişler sonrasında para ödedikleri poşetleri kullanarak gece geç saatlere kadar kayarak eğlendi.
8.01.2019 Yaşam
Erdoğan çağrıda bulunmuştu! Ve harekete geçtiler
Erdoğan çağrıda bulunmuştu! Ve harekete geçtiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘boykot’ çağrısı Eminönü’nde anında etkisini gösterdi. Sadece Doğubank’ta 50 milyon $’lık iPhone siparişi askıya alındı. Ekim ve kasım ithalatı iptal edildi. Anadolu’dan siparişler durdu.
16.08.2018 Gündem
İstanbul elektrik kesintileri... BEDAŞ 3 Nisan 2018 Salı günü planlı kesinti programı
İstanbul elektrik kesintileri... BEDAŞ 3 Nisan 2018 Salı günü planlı kesinti programı İstanbul'un çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintileri yaşanıyor. BEDAŞ, Bayrampaşa, Bahçelievler ve Sarıyer gibi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. İşte 03 Nisan 2018 Salı günü planlı kesinti programı...
3.04.2018 Gündem
Fikret Orman'dan transfer açıklaması!
Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı.
30.10.2017 Beşiktaş
Son dakika: Doğubank, Mahmutpaşa, Mısır Çarşısı'na operasyon!
Son dakika: Doğubank, Mahmutpaşa, Mısır Çarşısı'na operasyon! Doğubank, Mahmutpaşa, Mısır Çarşısı; 100 noktaya 500 polisle operasyon düzenlendi. Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Büyük Valide Han'ın çatısına çıkış yasaklandı
Büyük Valide Han'ın çatısına çıkış yasaklandı İstanbul manzarası nedeniyle dünyanın dört bir köşesinden ziyaretçilerin akınına uğrayan Büyük Valide Han'ın çatısında oluşan çökmeler nedeniyle tarihi yapının çatısına çıkış yasaklandı.
5.05.2017 Yaşam
Bayram haftasını sanatla geçirin
Bayram haftasını sanatla geçirin Uzun bayram tatili başladı...
8.09.2016 Arşiv
Cavit Çağlar kimdir?
Cavit Çağlar kimdir? Türk siyasetinde, sporunda önemli bir yere sahip olan Cavit Çağlar kimdir? İş adamı kimliği ile tanınan Cavit Çağlar'ın bilinmeyen yönlerini sizler için derledik. İşte Cavit Çağlar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Çarşı pazar şenlendi
Çarşı pazar şenlendi Çarşı pazarda bayram hareketliliği başladı. İstanbul’un tarihi alışveriş yerlerinde bayramlık kıyafet ve ikramlık tatlı alışverişi telaşı yaşanıyor. Esnaftan yakınan da memnun olan da var.
2.07.2016 Ekonomi
Aman dikkat! Okul çantaları tehlike saçıyor
Aman dikkat! Okul çantaları tehlike saçıyor İstanbul Mahmutpaşa, Mercan Yokuşu ve İzmir Kemeraltı’ından alınan 9 farklı markasız okul çantası ve kalemlik, uluslararası Analiz Laboratuvarı’nda teste tabi tutuldu...
23.09.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mahmutpaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmutpaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.