Mahir Ünal

Mahir Ünal

Son dakika mahir ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahir ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahir ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahir Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahir ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 mahir ünal haberi bulunmuştur. Tüm mahir ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuştu. Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
5.11.2022 Siyaset
Mahir Ünal, grup başkanvekilliği görevini Özlem Zengin'e devretti
Mahir Ünal, grup başkanvekilliği görevini Özlem Zengin'e devretti AK Parti Grup Başkanvekilliği'nden ayrılan Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, görevi tokat Milletvekili Özlem Zengin'e devretti. 
2.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
AK Partili Özlem Zengin, görevini Belgin Uygur'a devretti
AK Partili Özlem Zengin, görevini Belgin Uygur'a devretti AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevine getirilen Özlem Zengin, Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur'a devretti.
1.11.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022 Gündem
Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? AK Parti Grup Başkanvekilliğine atanan Özlem Zengin’in biyografisi!
Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? AK Parti Grup Başkanvekilliğine atanan Özlem Zengin’in biyografisi! Cumhuriyet'e yönelik açıklamalarına gelen tepkiler üzerine AK Parti Grup Başkan Vekilliğinden istifa eden Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin getirildi. Peki, Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin hakkında merak edilenler…
1.11.2022 Gündem
Mahir Ünal affını istedi yerine Özlem Zengin atandı
Mahir Ünal affını istedi yerine Özlem Zengin atandı AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal sosyal medya hesabından grup başkenvekiliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Mahir Ünal'dan boşalan grup başkanvekilliği görevine Özlem Zengin atandı.
31.10.2022 Siyaset
AK Partili Ünal: Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun iftiralarını reddediyorum
AK Partili Ünal: Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun iftiralarını reddediyorum AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, "Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nda bir kültürel etkinlikte yaptığım konuşmama ilişkin dile getirilen her fikir ve siyasi eleştiri kabulümdür. Fakat gerekli açıklamalarda bulunmama rağmen Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık hakaret, düşmanlık ve nefret içeren iftiralarını şiddetle reddediyorum" dedi.
30.10.2022 Siyaset
Bakan Muş: Enerji ve emtia fiyatlarındaki yükselişler tüm ülkeleri çok olumsuz etkiliyor
Bakan Muş: Enerji ve emtia fiyatlarındaki yükselişler tüm ülkeleri çok olumsuz etkiliyor Ticaret Bakanı Mehmet Muş, enerji ve emtia fiyatlarındaki yükselişlerin bütün ülkeleri çok olumsuz etkilediğini belirterek, “Önemli belirsizliklerden bir tanesi de gelecekle alakalı. Bu işin nereye gideceğiyle alakalı belirsizlik tahminleri zorluyor. Ona göre planlamalar maalesef olumsuz etkilenebiliyor. Türkiye bu şartlar altında yılın ilk yarısında yüzde 7,5 civarında bir büyüme gerçekleştirdi. Bu önemli bir başarıdır” dedi.
22.10.2022 Yaşam
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CNN TÜRK’te Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden istifası ile ilgili olarak Ünal, "Şu anda konu henüz sıcak olduğu için sosyal medyanın bu açıklamanın gerçekliği ile ilgili teyit henüz söz konusu değil. Ne partiye ne Meclis'e bununla ilgili yazılı belge ulaşmadığı için bunun üzerinden bir tweet üzerinden siyasi mülahazalarda bulunmayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.
20.10.2022 Siyaset
Dezenformasyon yasası nedir? Dezenformasyon yasası maddeleri nelerdir, Meclis’ten geçti mi, yasa metni yayımlandı mı? Dezenformasyonla Mücadele Yasası
Dezenformasyon yasası nedir? Dezenformasyon yasası maddeleri nelerdir, Meclis’ten geçti mi, yasa metni yayımlandı mı? Dezenformasyonla Mücadele Yasası Meclis’in açılmasıyla dezenformasyon yasası yeniden gündeme geldi. Yanlış bilgilendirme anlamına gelen 'dezenformasyon' manipülasyon amacı taşıdığından kara propaganda yöntemi olarak art niyetli kişilerce en çok kullanılan yöntemlerin başında geliyor. Peki, dezenformasyon yasası nedir, maddeleri nelerdir, son durum ne? 4 Ekim 2022 Dezenformasyonla Mücadele Yasası içeriği nedir, tam metni yayımlandı mı? Dezenformasyon yasası Meclis’ten geçti mi?
4.10.2022 Gündem
Numan Kurtulmuş: Türkiye, bu coğrafyanın kilit taşıdır
Numan Kurtulmuş: Türkiye, bu coğrafyanın kilit taşıdır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin bölgede kilit bir notada olduğunu belirterek, ''Türkiye, bu coğrafyanın merkezidir, bu coğrafyanın kilit taşıdır. Türkiye'yi buradan alır çekerseniz ne Balkanlar'da ne de Ortadoğu'da, Kafkaslar'da, Karadeniz'de, Akdeniz'de huzur kalır." dedi.
15.09.2022 Siyaset
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş, Kahramanmaraş'ta partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada 6'lı masanın adayının kendilerini ilgilendirmediğini ancak Türkiye'nin ekonomi, terör ve savunma sanayindeki düşüncelerinin kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, "Onun için bir an evvel kafa karışıklıklarını sona erdirmelerini ve milletin karşısına dürüstçe çıkarak 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz formüller, planlar budur' demelerini bekliyoruz" dedi.
14.09.2022 Siyaset
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'nin en çok yalan habere maruz kalan ülke olduğunu belirterek, "Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada yüzde 49 ile. O yüzden lütfen bunların yalanlarına asla inanmayın" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
5.09.2022 Gündem
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal TBMM'de basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, ‘CHP'nin meclisi olağanüstü toplantıya çağrısı nezaketsizliktir. Bu çağrı hiçbir partiyle istişare edilmeden yapılmıştır’ dedi. Ünal, "Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız. Şova dönüştürmelerinin ve siyasi nezaketsizliklerinin karşısındayız" dedi.
26.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı 7 Güzel Adam'ın son temsilcisi, Türk edebiyatının çınarlarından, "Gül Yetiştiren Adam" Rasim Özdenören, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Özdenören, bugün ikindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
24.07.2022 Siyaset
AK Parti'li Mahir Ünal, Kilis'te esnafı ziyaret etti
AK Parti'li Mahir Ünal, Kilis'te esnafı ziyaret etti AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kilis'te esnafı ziyaret etti.
22.07.2022 Siyaset
AK Parti'li Mahir Ünal, koronavirüse yakalandı
AK Parti'li Mahir Ünal, koronavirüse yakalandı AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, bugün yaptırdığı Covid-19 testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
6.07.2022 Siyaset
Dezenformasyon yasası görüşmesi ertelendi
Dezenformasyon yasası görüşmesi ertelendi AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal dezenformasyon ile mücadele yasasının yeni yasama döneminde görülüşüleceğini açıkladı.
29.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahir Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahir ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.