Magazi

Magazi

Son dakika magazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan magazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını magazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 magazi haberi bulunmuştur. Tüm magazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Herkes için dilek tuttu
Herkes için dilek tuttu Aslı Enver, 36’ncı yaşını salgın nedeniyle evinde kutladı.
12.05.2020 Magazin
Balkonda romantizm
Balkonda romantizm Beşiktaş'ın kadro dışı kalan kalecisi Tolga Zengin, önceki akşam Arnavutköy’deydi.
25.03.2019 Magazin
Demet Akalın fena bozuldu
Demet Akalın fena bozuldu Samsun Demir, kısa süre önce albüm çıkaran Gökçe Bahadır’ın konser videosunu paylaşınca kıyamet koptu
20.03.2019 Magazin
Eser Yenenler kız istemeye gidiyor
Eser Yenenler kız istemeye gidiyor Eser Yenenler, geçtiğimiz ay evlilik teklifi ettiği Berfu Yıldız’ı, nisan ayının ilk haftasında ailesinden isteyecek.
19.03.2019 Magazin
İsrail askerleri Gazze sınırında biri çocuk 3  Filistinliyi şehit etti
İsrail askerleri Gazze sınırında biri çocuk 3 Filistinliyi şehit etti İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi sınırında düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde açtığı ateş sonucu biri çocuk 3 Filistinli şehit oldu, 80 Filistinli gerçek mermiyle yaralandı.
14.09.2018 Dünya
Son dakika... İsrail vurdu!
Son dakika... İsrail vurdu! İsrail'in Gazze'deki bir gözetleme kulesini topçu atışlarıyla vurduğu bildirildi.
11.10.2017 Dünya
Rüzgar Alkoçlar mesleğini seçti!
Rüzgar Alkoçlar mesleğini seçti! Cinsiyet değişikliğinden beri adından sıkça söz ettiren Rüzgar Erkoçlar henüz oyunculuğa dönmedi.
18.05.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'u hiç böyle görmediniz
Burcu Esmersoy'u hiç böyle görmediniz Ünlü modacı Şeyma Subaşı, arkadaşı Burcu Esmersoy'un Instagram'da paylaştığı videoyu Repost etti ve kendi sayfasında yayınladı.
21.01.2022 Magazin
Genelkurmay Başkanı  Hamas’ın videosunda
Genelkurmay Başkanı Hamas’ın videosunda Gazze Şeridi’nde yönetimi elinde bulunduran Hamas örgütünün yayınladığı son propaganda videosu, İsrail tarafında tartışma yarattı...
21.07.2015 Dünya
İkinci Şucaiyye katliamı
İkinci Şucaiyye katliamı İsrail ordusu daha önce de katliam yaptığı Şucaiyye bölgesinde pazar yerine saldırı düzenledi, en az 15 kişi hayatını kaybetti, 150 kişi yaralandı...
30.07.2014 Dünya
G.Saraylı taraftarlar Caddebostan'ı dağıttı
G.Saraylı taraftarlar Caddebostan'ı dağıttı Caddebostan'da toplanan Galatasaraylı taraftarlar GS Store'a yapılan saldırı protesto etti.
28.04.2014 Futbol
'Murat Boz’a ulaşmaya çalışıyorum'
'Murat Boz’a ulaşmaya çalışıyorum' 'Eyvah Eyvah 3'ün bir sahnesinde üstü çıplak görünen Ata Demirer, fazla kilolarıyla ilgili yorumlara yanıt verdi.
2.02.2014 Magazin
İsrail'de seferberlik!
İsrail'de seferberlik! Gazze operasyonu 4. gününe girdi, İsrail tehdit ediyor...
17.11.2012 Dünya
Windows 8 nasıl olacak?
Windows 8 nasıl olacak? Windows 7'den sonra şimdi de Windows 8 yolda. İşte Windows 8 ile ilgili merak edilenler...
17.12.2010 Bilim ve Teknoloji
Vakko; Vitali Hakko'dur
Vakko; Vitali Hakko'dur Babası demiryolu şirketinde çalışıyordu. Bu yüzden Yedikule’de ahşap bir evde dünyaya geldi.(1913) Okul çağına geldiğinde ise Kumkapı’daki Frererler’in yani din adamlarının okuluna gitti. Ancak sadece altı yıl okuyabildi. Çünkü babası işsiz kalmıştı. Ve onun da bir şekilde ailesinin geçimine katkıda bulunması gerekiyordu
14.12.2007 Arşiv
İguanalı tanıtım
İguanalı tanıtım Samsun'da Mecidiye Çarşısı'nda bulunan bir giyim mağazası müşterilerinin ilgisini çekebilmek için Güney Afrika'dan 2'si yavru olmak üzere 4 Iguana getirdi
17.01.2007 Yaşam
Heykelin oltasını çaldılar
Heykelin oltasını çaldılar Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın kirliğini gözler önüne sermek amacıyla dikilen `Kovada Balık Tutan Adam Heykeli'nin oltası çalındı
3.01.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Magazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.