Maddi Destek

Maddi Destek

Son dakika maddi destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maddi destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maddi destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maddi Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maddi destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.449 maddi destek haberi bulunmuştur. Tüm maddi destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor 2017 yılında coğrafi işaretle tescillenen ve uzun yıllardır dokunmayan Niğde’nin Obruk halısı, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi atölyesinde kadınlar tarafından özenle dokunuyor.
17.03.2024 Gündem
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemine başlıyor. Yeni girişimcilere kapılarını açacak olan program teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin; proje fikirlerini sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmesine yardımcı oluyor.
5.03.2024 Yaşam
İstanbul kentsel dönüşüm hibe desteği! Kentsel dönüşüm hibe desteği hangi illerde var, kentsel dönüşüm hibe desteği şartları neler?
İstanbul kentsel dönüşüm hibe desteği! Kentsel dönüşüm hibe desteği hangi illerde var, kentsel dönüşüm hibe desteği şartları neler? İstanbul'da yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahiplerine verilecek maddi destek miktarı netleşti. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla hak sahiplerine bir konut için 700 bin liraya kadar hibe, 700 bin liraya kadar da kredi verilecek. Kentsel dönüşüm hibe desteğinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından “Kentsel dönüşüm hibe desteği hangi illerde var, kentsel dönüşüm hibe desteği şartları neler?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.02.2024 Ekonomi
Adana Teknofest'e hazırlanıyor
Adana Teknofest'e hazırlanıyor Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 2024 Teknoloji Yarışmaları için başvuruların başladığını bildirdi.
24.01.2024 Adana
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı?
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı? 2024 yılının başlamasına az bir süre kaldı. Türkiye'de aile destek ödemelerine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Aralık ayının sonlarına doğru yaklaşılırken, vatandaşlar aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Dar gelirli ailelere sağlanan maddi destek kaynağı aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, aile destek ödemesi ne zaman yatacak, bu ay aile destek paketi zamlı mı yatacak?
28.12.2023 Ekonomi
Öğrenciler para topladı, okul çalışanları sınıfları boyadı
Öğrenciler para topladı, okul çalışanları sınıfları boyadı Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde bir okulun sınıfları öğrenci, veli ve okul çalışanlarının işbirliğiyle boyandı. Duvarları uzun yıllardır boyanamayan sınıflarının yeni rengini seçen öğrenciler ailelerinin desteğiyle para topladı. ‘Boyası sizden, boyaması bizden’ sloganıyla fırçaları eline alan öğretmen ve okul çalışanları boyadıkları sınıfları yeniledi.
28.12.2023 Gündem
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’ Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırdı. Peki Dijital Telif Yasası'nın ülkemizde de yürürlüğe girmesi nasıl sonuçlar getirir? İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyler Yetkiner anlattı.
11.12.2023 Gündem
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı
ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı Girişimcilik ekosistemine ve açık inovasyona katkı sunma amacıyla Sabancı Topluluğu tarafından hayata geçirilen Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemi başladı.
1.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün yapay zeka denen algoritmalar dediğimiz araştırmaları yürütüyoruz. Uçuş emniyetini arttırmak, aynı zamanda uçağın çevresini görüp, anlamasını sağlayacak algoritmalar üzerinden daha çok çalışılıyor. Elbette insansız hava aracı platformlarımız için daha çok bu çalışmaları yürütüyoruz ama bir yandan da Cezeri dediğimiz uçan arabamızı hazırlıyoruz” dedi.
23.08.2023 Gündem
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde Türkiye’de ilk ve ortaöğretimde toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci var. Bu öğrencilerin 1 milyon 738 bin 198’si yani yüzde 9’u açık öğretimde okuyor. Eğitim kademelerine göre bakıldığında ortaokulda 171 bin 943, lisede de 1 milyon 566 bin 255 öğrenci var.
13.08.2023 Eğitim
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, acil ve temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için bölgeye ilk etapta 2 milyon TL kaynak aktardıklarını duyurdu.
12.07.2023 Ekonomi
Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyaların genel değerlendirmesi ile birçok sonuç elde edilebilir. Özellikle rüyanın içeriği ve detayları sayesinde sonuçlara ulaşmak mümkündür. Son derece sık şekilde rüya görmekte mümkündür. Buna göre günde birden fazla rüya görme şansının olduğunu söyleyebiliriz. Her rüyayı olumlu veya olumsuz olarak değerlendirmemek gerekir. Çünkü küçük ayrıntılar bile anlamda değişmelere neden olabilir. 
29.05.2023 Yaşam
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik soruşturmaları kapsamında 32 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, yıkılan veya yıkımı devam eden binaların enkaz kaldırma çalışması devam ediyor. Şu ana kadar, deprem nedeniyle yıkılan yapıların yüzde 68'inin enkazının kaldırıldığı bildirildi.
4.04.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, Milli Muharip Uçak'a çeşitli sistemlerin entegre edildiğini, uçağın testlerini tamamlaması sonrasında uçuşa hazır olacağını belirtti.
4.04.2023 Gündem
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı…
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı… “Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED); temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere, çocukların aile ortamından ayrılmadan sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlaması amacıyla yapılan nakdi ve psiko-sosyal destektir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Türk ailelerine sağladığı bu destek, 2016 yılı Haziran ayından itibaren Mülteciler Derneği aracılığıyla geçici ya da uluslararası koruma altındaki bireylere de sunulmaya başlandı. Peki, maddi destek yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar?
17.03.2023 Ekonomi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü ileri sürülen Buket Çelik'in (40) 'kasten yaralama sonucunda ölüme neden olmaktan' 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Savcı Çelik'in haksız tahrik indirimiyle 'kasten öldürme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, mütalaasında ayrıca cinayete iştirak eden 3'üncü bir kişi şüphesi bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmasına kanaatine varıldığı da belirtti.
4.03.2023 Gündem
Yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik yardım
Yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik yardım Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası bölgeye yardım için var gücüyle çalışan Süper Lig ekipleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak şekilde bir maddi desteğe de hazırlanmış durumda.
12.02.2023 Futbol
10 bin TL yardım nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek? 10 bin TL maddi destek!
10 bin TL yardım nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek? 10 bin TL maddi destek! Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem 10 ilde hayatı felç etti. Binlerce bina enkaza dönüşürken, ölü sayısı 8 bini geçti. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a geldi ve burada bir açıklama yaptı. Bölgelerden çıkmak isteyen vatandaşlar için birçok otel ayarlandığını belirten Erdoğan, “Tüm illerimizde bakan arkadaşlarımla birlikte bu operasyonların koordinasyonunun yürütüyoruz. Devletin kurumlarının hepsi iş başında. İlk gün tabi ki bazı sıkıntılar yaşandı ama ikinci ve bugün duruma tahsis edildi. Enkazdaki çalışmalarımız devam ediyor.” Diyerek depremzedelere 10 bin TL destek verileceğini açıkladı. Peki, Depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek, 10 bin TL maddi destek ödeme tarihi ne?
8.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Maddi Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maddi destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.