Maçka Parkı

Maçka Parkı

Son dakika maçka parkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maçka parkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maçka parkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maçka Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maçka parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 maçka parkı haberi bulunmuştur. Tüm maçka parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim?
Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı öldü mü, neden öldü, katili kim? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı AVM'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Beşiktaş taraftarlarını derinden sarsan olayın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldürüldü, katili kim, yakalandı mı?
26.08.2022 Gündem
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri!
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri! Dünya Dans Günü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 29 Nisan'da kutlanan Dünya Dans Günü mesajları ve sözleri de dans severler tarafından araştırılmaya başlandı. Dans aracılığıyla insanları bir araya getirmek, dansa yönelik farkındalık kazandırmak ve aynı zamanda eğlenmeyi sağlamak için biz de Dünya Dans Dünü sözleri ve etkinliklerini derledik. Peki, Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dans ne zaman ortaya çıkmıştır? İşte Dünya Dans Günü sözleri ve mesajları…
29.04.2022 Gündem
Şişli'de üst geçitten düştü; ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı
Şişli'de üst geçitten düştü; ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı Şişli Maçka Demokrasi Parkı üst geçidinden yola düşen kişi ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı. Yaralı, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
17.03.2022 Yaşam
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri…
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri… 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri ile 10 Aralık Beşiktaş patlaması olayı hakkındaki detaylar sorgulanıyor. İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında Cumartesi akşamı düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Söz konusu saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Peki, 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık 2016 şehitleri isimleri ve Beşiktaş patlaması hakkında merak edilen diğer detaylar…
10.12.2021 Yaşam
TİM 47 nedir, 10 Aralık 2016 TİM 47 olayı nedir? TİM 47 şehitleri isimleri ve şehit TİM 47 olayı
TİM 47 nedir, 10 Aralık 2016 TİM 47 olayı nedir? TİM 47 şehitleri isimleri ve şehit TİM 47 olayı TİM 47 nedir, TİM 47 şehitleri isimleri nelerdir? İstanbul Beşiktaş’ta 47 kişinin şehit olduğu terör saldırısının üzerinden 5 yıl geçti. 10 Aralık 2016’daki patlamasının 5. yıldönümünde, şehit TİM 47 anısına paylaşımlar yapılıyor. Söz konusu terör saldırını bilmeyenler ise arama motorlarına yöneldi ve TİM 47 olayı ile ilgili detayları sorgulamaya başladı. Peki, Şehit TİM 47 nedir, TİM 47 olayı nasıl oldu? İşte 10 Aralık 2016 TİM 47 olayı ve TİM 47 şehitleri isimleri…
10.12.2021 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok İBB Ekrem İmamoğlu, İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden alındığı yönündeki iddialara ilişkin "Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse, zaten paylaşırız. Yani özel bir husus yok. Bizimle çalışmak isteyen çok yönetici var” açıklamasında bulundu.
2.10.2021 Gündem
Maçka'daki "uygunsuz kıyafet" davasında flaş karar
Maçka'daki "uygunsuz kıyafet" davasında flaş karar Maçka Parkı'nda uygunsuz olduğu iddiasıyla kıyafete müdahale ettiği iddiasıyla güvenlik görevlisi Savaş İlter ile Çağla Köse'nin karşılıklı olarak hakaret suçundan yargılandıkları dava, istinaf mahkemesinin bozmasının ardından bugün yeniden karara bağlandı. Mahkeme, Savaş İlter hakkında beraat, Çağla Köse hakkında da ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi.
10.06.2021 Yaşam
TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? TİM 47 şehitleri ve 10 Aralık 2016 olayı
TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? TİM 47 şehitleri ve 10 Aralık 2016 olayı İstanbul Beşiktaş’ta 47 kişinin şehit olduğu terör saldırısının üzerinden 4. Yıl geçti. 10 Aralık 2016’daki patlamasının 4. Yıldönümünde şehitler sosyal medya kullanıcıları tarafından anılıyor. Peki, TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? İşte TİM 47 olayı ve TİM 47 şehitleri…
10.12.2020 Gündem
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır?
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başlattığı Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda halk oylaması başladı. Yurttaşlar T.C. kimlik numaralarıyla online şekilde oy kullanabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği sürecinin ilk adımı atıldı. İstanbulluların söz sahibi olacağı projede 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında istanbulsenin.org üzerinden T.C. numaraları ile oy kullanılabilir. istanbulsenin org Taksim Meydanı projesi yarışması hakkında merak edilenler…
19.10.2020 Gündem
Cinsel tacizde emsal dava!
Cinsel tacizde emsal dava! İstanbul Maçka Parkı'nda oturan iki genç kadınla tanışmak için bahane arayan A.A. ve M.T.'nin kadınlara yönelik kullandığı "Bu saatte buraya gelenin amacı bellidir" sözleri başlarına bela oldu. İki kafadara iddianame hazırlayan savcılık, "İki genç kadına vücut temasında bulunmaksızın rahatsız etmek suretiyle zincirleme taciz suçunun işlendiğine" kanaat getirdi.
2.10.2020 Yaşam
Merve Boluğur: Sevmeye gücü olan adamla olurum
Merve Boluğur: Sevmeye gücü olan adamla olurum Oyuncu Merve Boluğur, sessizlik detoksu yaptı. Önceki gün tek başına Maçka Parkı'nda otururken objektiflere yansıyan Boluğur, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
24.09.2020 Magazin
Şişli'de genç kız arkadaşını bıçaklayıp başında bekledi
Şişli'de genç kız arkadaşını bıçaklayıp başında bekledi İstanbul Şişli'de genç kız yürüdüğü erkek arkadaşını iki yerinden bıçaklayarak yaraladı. Ardından ambulans gelene kadar da yaralı arkadaşının yanından ayrılmadı.
17.09.2020 Gündem
Açık giyindin tartışmasına hakim ayarı
Açık giyindin tartışmasına hakim ayarı Kıyafeti açık olduğu gerekçesiyle müdahale edilen Çağla Makbule Köse’nin güvenlik görevlisine ettiği laf ‘haksız fiile tepki’ sayıldı.
3.08.2020 Gündem
İstiklal Caddesi ve Maçka Parkı’nda bayram yoğunluğu
İstiklal Caddesi ve Maçka Parkı’nda bayram yoğunluğu Kurban Bayramı’nın üçüncü günü İstiklal Caddesi’nde adeta adım atacak yer kalmadı. Sosyal mesafenin unutulduğu caddede, kimi maskeyi çenesinin altına kimisi ise fotoğraf çekmek için ensesine taktı. Sosyal mesafe ise unutuldu.
2.08.2020 Yaşam
Maçka Parkı'ndaki dehşete 15 yıla kadar hapis istendi
Maçka Parkı'ndaki dehşete 15 yıla kadar hapis istendi Maçka Parkı'nda bir psikiyatri asistanına kırık cam şişesiyle saldırarak ağır yaralayan Emrah Danışman hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Emrah Danışman hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
18.07.2020 Gündem
İmamoğlu'na şok! Kabul edilmedi...
İmamoğlu'na şok! Kabul edilmedi... İBB'nin 6 bin taksi kiralama teklifi UKOME kararıyla kabul edilmeyerek, komisyona havale edildi.
25.06.2020 Gündem
Maçka Parkı’nda pes dedirten görüntü!
Maçka Parkı’nda pes dedirten görüntü! Corona virüse aldırış etmeyerek akşam saatlerinde Maçka Parkı'na gelen gençler ne sosyal mesafe kuralına uydu, ne de maske takarak virüse karşı önlem aldı.
16.06.2020 Yaşam
Maçka Parkı'nda horon teptiler nargile içtiler
Maçka Parkı'nda horon teptiler nargile içtiler Corona virüs salgınıyla ilgili alınan tedbirlerin kaldırılması sonrasında gençlerin akınına uğrayan Şişli'deki Maçka Demokrasi Parkı'nda gece saatlerinde yoğunluk yaşandı. Sosyal mesafe kuralına dikkat etmeyen ve maske takmayan gençler, müzik eşliğinde horon tepti.
14.06.2020 Gündem
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler İstanbul Şişli Maçka Parkı'ndaki korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Laf atma sebebiyle çıkan olayda bir kişi diğerinin cam şişeyle boğazını yaralamıştı.
12.06.2020 Yaşam
Maçka Parkı'nda dehşet anları! Kırık bira şişesiyle saldırdı
Maçka Parkı'nda dehşet anları! Kırık bira şişesiyle saldırdı Şişli Maçka Parkı’nda, laf atma iddiasıyla başlayan tartışmada Süleyman Dönmez, kimliği belirsiz bir kişinin kırık bira şişesiyle boğazını kesmesi sonuca ağır yaralandı.
11.06.2020 Yaşam
Yasak dinlemediler! Maçka Parkı'na akın ettiler
Yasak dinlemediler! Maçka Parkı'na akın ettiler Corona virüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen Maçka Demokrasi Parkı'nda yürüyen, spor yapan ve çimlerde oturanlar polis tarafından uyarılarak dışarı çıkarıldı.
12.05.2020 Yaşam
Genç kadına kabusu yaşatmışlardı... Ve yakalandılar
Genç kadına kabusu yaşatmışlardı... Ve yakalandılar Şişli, Maçka Parkı’nda 18 Temmuz tarihinde bir kadına kapkaç yapan zanlı polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.
20.07.2019 Gündem
Maçka Parkı'nda hayatının şokunu yaşadı!
Maçka Parkı'nda hayatının şokunu yaşadı! İstanbul Şişli'de bulunan Maçka Parkı'nda bir kadın kapkaça uğradı. Çığlık atan kadının yardıma çevredekiler koştu.
19.07.2019 Yaşam
Maçka Parkı'ndaki büstlere çirkin saldırı!
Maçka Parkı'ndaki büstlere çirkin saldırı! İstanbul Maçka Parkı'nda Türk devletleri liderlerinin büstlerine baltalı saldırıda bulunan kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maçka Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maçka parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.