Macera

Macera

Son dakika Macera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Macera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Macera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Macera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan macera gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.465 macera haberi bulunmuştur. Tüm macera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Gündem
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri...
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri... Edebiyat alanı içerisinde en yaygın türün roman olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü roman türünde oldukça fazla eser verilmiştir. Tabi halen roman türünde eserler verilmeye devam etmektedir. Özellikle romanların farklı içeriklere sahip olmaları son derece dikkat çekicidir. Bunun yanında roman yazarı olan kişiler belirli özelliklere göre eserler verirler. Ortaya çıkan eserlerin roman türü içerisinde değerlendirilmesi için belirli kriterler vardır. 
1.02.2024 Gündem
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri...
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri... Noktalama işaretleri, bir yazının anlam bütünlüğü içermesine olanak sağlayan ve kullanımı açısından önem teşkil eden en önemli dilbilgisi kurallarından biridir. Noktanın, virgülün, soru işaretinin, bir cümlenin neresinde kullanılması gerektiğinin bilinmesi şarttır. Gazete ve dergi yazıları, edebiyat ürünleri, haber programları ve hatta günlük yazışmalarda bile imla kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir.
1.02.2024 Gündem
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Rüyada Buğday Tarlası Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Buğday Tarlasında Dolaşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Buğday Tarlası Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Buğday Tarlasında Dolaşmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada buğday tarlası görmek, hem iyi hem de kötü olarak yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu rüya, rüyanın içeriğine göre anlam kazanır. Rüyada buğday tarlası görmek, genellikle bol kazanç, bolluk ve bereket anlamlarına gelir.
9.01.2024 Eğitim
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi!
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi! Oyuncu Seda Bakan, bu kez Atina yolculuğu sırasında uçakta yaşanan ve rötara sebep olan 'kaçak kedi' krizini takipçileriyle paylaştı.
5.01.2024 Magazin
İçimdeki Müzik Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İçimdeki Müzik Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
İçimdeki Müzik Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İçimdeki Müzik Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Son yıllarda Dünya edebiyatı arasında yer alan kitaplardan biri de İçimdeki Müzik kitabıdır. İçimdeki Müzik kitabı birçok dalda ödül almış bir kitap olmakla birlikte yabancı eserlerden biridir. Aynı zamanda ülkemizde de yabancı eserler arasındaki en çok satan kitaplardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Konusu, ana fikri ve karakterleri ile oldukça dikkat çekerek ön plana çıkmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Çaldıkları otomobille tatile giderken yakalandılar! Şok eden olay
Çaldıkları otomobille tatile giderken yakalandılar! Şok eden olay Karaman'da, tatile gitmek otomobil çalan sevgililer Hazar Nantuğ (23) ile Burcu Y. (23) polisin takibiyle yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen çiftten Burcu Y. kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Bu bir macera, daha büyük oynayacağız" derken, Nantuğ ise “Yakışıklı çıkart beni kameracı" ifadelerini kullandı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hazar Nantuğ tutuklandı.
25.09.2023 Yaşam
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da!
Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da! Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe milli oyuncu Cengiz Ünder'i KAP'a bildirdi. Sarı Lacivertliler, milli futbolcu ve Fransız ekibi ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken yıldız solak sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a geldi.
12.08.2023 Fenerbahçe
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor!
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor! Kanal D, yaz döneminde ekrana getirdiği yepyeni dizi ve programların yanı sıra sinema filmleri ile de izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Seyircileri hem filme hem de eğlenceye doyuracak yapımlar ağustos ayında da Kanal D’de izleyici ile buluşuyor.
6.08.2023 Televizyon
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
5.75 milyon euro'ya aldılar en az iki katına satacaklar!
5.75 milyon euro'ya aldılar en az iki katına satacaklar! Galatasaray'ın 5.75 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Nantes'a sattığı Mostafa Mohamed'in Premier Lig'e gideceği ortaya çıktı.
25.06.2023 Fransa
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı Türkiye'nin en büyük medya grubu bünyesindeki  Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.  
16.06.2023 Eğitim
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmangazi Belediyesi’nin Macera Bursa parkını gezerek adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Bakan Varank, Macera Bursa’da, zipline parkurunda eğlenceli anlar geçirdi.
13.05.2023 Gündem
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor'
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor' Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer alıyor. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Televizyon
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri hemen her gün yeni bir uygulama görüyoruz. Kimi macera, kimi uyku, kimi kişisel bakım için. Ayrıca eğitim, sağlık ve yemek için de popüler ve kullanışlı uygulamalar var. Uyku demiş miydik? Evet, bazılarımız için belki de en önemlisi bu...
6.03.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Macera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki macera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.