Maaşlar

Maaşlar

Son dakika maaşlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maaşlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maaşlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maaşlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maaşlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.837 maaşlar haberi bulunmuştur. Tüm maaşlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi?
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi? Ramazan Bayramı yaklaşırken, maaşların erken yatıp yatmayacağı konusu gündeme geldi. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Kamu çalışanları, memurlar ve emekliler maaşlarının ödeme tarihine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Kamu kurumlarında çalışan memurların aylıkları normal şartlarda her ayın 15’inden itibaren yatırılırken emeklilerin ödemeleri ise tahsis numarasına göre yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı öncesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaşları bayramdan önce hesaplara yatırıldı. Peki, bu yıl maaşlar erken yatacak mı, memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Maaşlar ne zaman yatacak?
4.04.2024 Ekonomi
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yılın ilk 3 ayına ilişkin enflasyon farkı belli oldu. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam farkının belli olmasına 3 enflasyon verisi kaldı. Peki son açıklanan enflasyon rakamına göre memur ve emekli maaşları için tahminler neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak?
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak? Memur Nisan maaşı ödeme tarihi milyonların merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında emeklilerin bayram ikramiyesi alacağı tarihler belli olmuştu. Geçtiğimiz bayram hem maaşlar hem de ikramiyeler yatmıştı. Bu yıl Ramazan bayramının 10 Nisan'a denk gelmesi, 1,5 gün idari izin olması memur maaşlarının ödeme tarihlerini öne çeker mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklayacağı son dakika bilgisiyle memur maaşları erken yatar mı sorusunun cevabı da netlik kazanacak.
1.04.2024 Ekonomi
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi?
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi? Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayramı karşılayacak. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar ise bayram öncesinde maaşlarının yatıp yatmayacağına yönelik sorgulamalarını arttırdı. Bayram öncesi alışveriş yapacaklar ya da bayram tatilini değerlendirecek memurlar 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek bayram öncesi “Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı, memurlar nisan maaşlarını ne zaman alacak, bayram öncesi memur maaşları yatar mı?
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler...
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler... Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zammı merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracaklarını söyledi. Periyodik olarak emekliler Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranında zam alıyorlar. Emekli maaşlarına yapılacak zam kök maaşları da etkileyecek.
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı Bazı meslekler adeta karaborsaya düşmüş durumda. Öyle ki kariyer sitelerinin verilerine göre kebap ustası için açılan bir pozisyonun dolma süresi 62 güne, protez tırnak ustası için 49 güne, elektrik ustası için 42 güne, ızgaracı için 35 güne kadar çıktı. Maaşlar ise döner ustasında 41 bin lira, tırnak ustasında 39 bin lira, elektrik ustasında 37 bin liradan başlıyor. İşverenler döner ustası ve protez tırnak uzmanı için haftalarca sırada bekliyorlar. Bazı ustalar kendi sektörlerinde yıldız muamelesi görüyor.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşına yeni zam! Oranlar ortaya çıktı, yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli maaşına yeni zam! Oranlar ortaya çıktı, yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli maaşlarını belirleyen enflasyon verileri açıklandı. İki aylık veriye göre SSK ve Bağ- Kur emeklisine 11.54 puanlık artış kesinleşti. Peki 5 aylık zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar zam alacak? Onun da ipucunu Merkez Bankası verdi. İşte o hesap...
8.03.2024 Gündem
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş imkanı ile iş fırsatı sunuluyor. Aranan şartlar açıklandı. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi. Öte yandan 2024 yılı için iş makinesi hizmet ücretlerini güncelledi. Buna göre, iş makinesi ile verilen hizmetin 8 saatlik bedeli 2 bin lira, maaşlar ise 150 bin lira olarak belirlendi.
6.03.2024 Ekonomi
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar...
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar... Emekli maaşı zammı için belirleyici olan enflasyon verileri açıklanıyor. 2 aylık veriye göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine 11,53 puanlık artış kesinleşirken, Merkez Bankası'nın yüzde 73'lük Mayıs ayı enflasyon tahmini dikkat çekti. Peki 5 aylık emekli ve memur zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar maaş zammı alacak?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı milli gelir zammıyla yeniden hesaplandı! Milli Gelir zammı kaç TL yatacak? Tarih belli oldu!
Emekli maaşı milli gelir zammıyla yeniden hesaplandı! Milli Gelir zammı kaç TL yatacak? Tarih belli oldu! Türkiye 2023 yılında yüzde 4,5 büyüdü. Rakam beklenenin üzerinde gelince emekli vatandaşlara milli gelir zammı müjdesi de beraberinde geldi. Milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacak milli gelir zammıyla maaşlar da yeniden hesaplandı. Peki milli gelir zammı emekli hesaplarına ne zaman yatacak? Milli gelir zammı kaç TL yatacak? İşte detaylar...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ‘milli gelir’ zammı müjdesi verildi! Yeni maaşlar hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye ‘milli gelir’ zammı müjdesi verildi! Yeni maaşlar hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaş için müjde verildi. Emekli aylıklarına direkt etki eden maaş katsayısı değişti. 2023 yılı büyüme oranının belli olmasının ardından yeni yıl itibarıyla emekli olanlara ilave ‘milli gelir’ zammı verilecek. Peki yeni emekli büyümeden ne kadar pay alacak? Güncellenen maaşlar ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Hükümet çalışma süreleri için harekete geçti! Mesai saatleri kısalıyor
Hükümet çalışma süreleri için harekete geçti! Mesai saatleri kısalıyor İş mevzuatının sadeleştirilmesi için hükümet yeni bir çalışma yürütüyor. Gündemdeki başlıklar arasında ise mesai saatlerinin düşürülmesi de var. Peki Türkiye’de çalışma hayatına ilişkin nasıl bir düzenleme yapılacak, mesai saatleri ne kadar düşürülecek? Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi? İşte detaylar...
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Gül serada 25, çiçekçide 100-150 lira! Fiyat farkı şok etti
Gül serada 25, çiçekçide 100-150 lira! Fiyat farkı şok etti Adana’da gül üreticilerinde 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi hasat yoğunluğu yaşanırken dalından tanesi 25 liraya satılan gül, kentteki çiçekçilerde 100-150 TL arasında alıcı buluyor.
12.02.2024 Adana
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira...
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira... Emekliye son dakika çağrısı geldi. Emeklilerin maaşlarına yönelik zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu da yeni maaşları hızlıca belirledi ve sisteme yükledi. Emekliler fark ödemelerini de aldı. Böylece kök maaşlarda da değişiklik ortaya çıktı ve kesinleşen kök maaşlar e-Devlet'te görüntülenebiliyor.
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Yeni emekli maaşı kaç lira oldu? Bunu hesaplamak çok kolay. İşte yapacağınız o işlem...
3.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek Herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Ek zamda merak edilenler belli oldu. Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklinin ek zam ödemesi için takvim netleşti. Çalışma Bakanı Işıkhan, "Aylık farklar yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatacak" dedi. İşte ek zam ile ilgili detaylar ve emekli maaşı ödeme takvimi...
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı neden eksik yattı, 10 bin yatmadı? Emekli maaşım eksik yatmış, ne yapmalıyım 2024, emekli maaşı neden 7500 yattı?
Emekli maaşı neden eksik yattı, 10 bin yatmadı? Emekli maaşım eksik yatmış, ne yapmalıyım 2024, emekli maaşı neden 7500 yattı? Emekli maaşım zamlı yatmadı 2024, neden eksik yattı? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Artış oranları, yüzde 42,6'ya yükselecek. En düşük emekli maaşı da 10 bin lira olacak. Zamlı maaşları hesaplara yatamayan emekliler arama motorlarına yönelerek emekli maaşının neden düşük yattığını sorgulamaya başladı. Peki, emekli maaşı neden 7500 yattı, emekli maaşı neden az yattı 2024?
20.01.2024 Emekli
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maaşlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maaşlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.