Lüks Araç

Lüks Araç

Son dakika lüks araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.467 lüks araç haberi bulunmuştur. Tüm lüks araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ Yasadışı bahis ve kara para aklama iddiasıyla açılan soruşturmalar sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılamaya başlanan fenomenlere ait lüks araçlar, bu kez Arka Sokaklar dizinde kullanıldı.
1.02.2024 Magazin
Lüks araç vurgunu! Ticaret Bakanlığı 358 lüks aracı yakaladı
Lüks araç vurgunu! Ticaret Bakanlığı 358 lüks aracı yakaladı Ticaret Bakanlığı 530 milyon TL değerinde 358 adet lüks aracın sahte faturalarla ithalatı tespit edilerek, savcılığa sevk etti.
31.01.2024 Ekonomi
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu Bursa'da avukat Yusuf Ç.’nin, piyasa fiyatının altında sıfır otomobil sahibi olma vaadiyle 25 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklandığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alındı. Y. Ç.’nin, müştekilerden aldığı paraları, izini kaybettirmek için şüphelilere gönderdiği belirtildi.
30.01.2024 Gündem
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda İstanbul'da suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verilen lüks otomobiller yılbaşında görevde. Taksim Meydanı'nda görevlendirilen araçlar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar lüks polis araçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
31.12.2023 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks araçları sıra sıra dizildi, işte 150 milyon TL'lik araçlar...
Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks araçları sıra sıra dizildi, işte 150 milyon TL'lik araçlar... Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yapılan operasyon kapsamında el konulan 9 otomobil ise Zeytinburnu'ndaki yediemin otoparkında görüntülendi. Toplam değeri 150 milyon TL olan araçlar detay ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
6.11.2023 Otomobil
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek.
15.10.2023 Yaşam
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya Bakırköy'de dolandırılan yaşlı kadının, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Raşit Çetiner'in annesi olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcı, Müjgan Çetiner'in evine kadar girip oğlunun 10 bin lira paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Dolandırıcının telefonla aradığı kişi Raşit Çetiner'in sesini taklit ederek para istedi. Arayan kişinin oğlu olduğuna inana Müjgan Çetiner gelen kişiye tüm parasını verip bir de kolonya ikram etti
13.10.2023 Yaşam
İstanbul'da lüks otomobil hurdaya döndü
İstanbul'da lüks otomobil hurdaya döndü Beylikdüzü'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra alev aldı. Lüks otomobilde bulunan 2 kişi yara almadan kurtulurken, otomobili saran alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
3.08.2023 Yaşam
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler Bayrampaşa’da lüks araç kullanan 3 şüpheli gözüne kestirdikleri aracın camını kırıp içerisinden yaklaşık 250 bin lira değerinde olan hayalet ekranını çaldı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
19.05.2023 Gündem
Lüks villalara giren hırsızlar, geceyi geçirip yemek yemişler; 5 gözaltı
Lüks villalara giren hırsızlar, geceyi geçirip yemek yemişler; 5 gözaltı Diyarbakır'da lüks villalara girip, hırsızlık yaptığı belirlenen 1'i kadın, 5 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için lüks araç kiraladıkları, ev sahiplerinin olmadığı villalarda geceyi geçirip, marketten aldıkları ürünleri tükettikleri ortaya çıktı.
26.01.2023 Gündem
Beşiktaş'ta galeriye milyonluk kurşun!
Beşiktaş'ta galeriye milyonluk kurşun! Beşiktaş'ta bulunan lüks otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlendi. Çok sayıda kurşunun isabet ettiği 25 milyonluk son model lüks araç hasar aldı. 
29.10.2022 Yaşam
Facianın eşiğinden dönüldü! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı
Facianın eşiğinden dönüldü! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı Sarıyer'de içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü ile lüks bir otomobil, yağışın etkisiyle kaygan olan yolda kafa kafaya çarpıştı. Faciadan kıl payı dönülen kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.
5.10.2022 Yaşam
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi! Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu önceki gün özel üretim Ferrari’siyle Bebek trafiğindeydi.
29.09.2022 Magazin
Dikkat çekmemek için kabloları kiraladıkları lüks araçla çalmışlar
Dikkat çekmemek için kabloları kiraladıkları lüks araçla çalmışlar Muğla'da 350 metre uzunluğunda haberleşme nakil hattı kablosu çalan 3 şüpheli, Aydın'da jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için kiraladıkları lüks araçla hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.
9.09.2022 Yaşam
Lüks araç firmasının bakım merkezinde yangın paniği
Lüks araç firmasının bakım merkezinde yangın paniği Bursa’da lüks araç firmasının bakım merkezinde yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.
8.09.2022 Yaşam
D-100'de lastiği patlayan tır bariyere girdi! Tonlarca ağırlıktaki demir rulolar yola düştü
D-100'de lastiği patlayan tır bariyere girdi! Tonlarca ağırlıktaki demir rulolar yola düştü Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken lastiği patlayan tır bariyere girdi. Sürücünün yaralandığı kazada tonlarca ağırlıktaki demir rulolar D-100'e düştü.
1.09.2022 Yaşam
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza! Lüks araç takla attı, 2 kişi yaralandı
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza! Lüks araç takla attı, 2 kişi yaralandı Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören mevkiinde kontrolden çıkan lüks otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
1.09.2022 Yaşam
Bayiden 3 milyon TL'ye sıfır lüks cip aldı hayatının şokunu yaşadı
Bayiden 3 milyon TL'ye sıfır lüks cip aldı hayatının şokunu yaşadı Adana’da 3 milyon 80 bin liraya bayiden sıfır kilometre lüks cip alan bir kişi, aracı ekspere götürdüğünde motor kaputu ve çamurluk vidalarında oynama ve rötuş olduğunu öğrendi. Aracını değiştirmek isteyen iş adamı hukuk mücadelesine hazırlanıyor.
17.08.2022 Yaşam
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.
6.08.2022 Yaşam
3 milyon TL değerindeki lüks araç böyle perte çıktı!
3 milyon TL değerindeki lüks araç böyle perte çıktı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde alkollü sürücü 3 milyon TL değerindeki otomobiliyle iş yerinin direğine çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.
31.07.2022 Yaşam
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldı
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldı Ünlü sosyolog Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Prof. Dr. Ahmet Demirel, eski devlet bakanı Azimet Köylüoğlu ve ünlü finansçı Aysun Mercan'nın ardından ünlü bir isim daha dolandırıcıların kurbanı oldu. Erde Mühendislik İcra Kurulu Başkanı Ceren Ataman, 1 milyon 750 bin dolar ile 340 bin euro nakit paranın yanı sıra yüklü miktarda ziynetini kaptırdı.
21.06.2022 Yaşam
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı Nevra K.’nin 50 milyon lirasını, Ceren A.’nın ise 1 milyon dolarını alan Alo Çetesi’nin iki kadına ait bilgileri bilgisayar korsanlarından aldığı ortaya çıktı. Çete için tüketici kredisi de çeken ve kiraya çıkmak zorunda kalan Nevra K., yaşadıklarını “Ölüm gibi bir şey” diyerek anlattı.
16.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.