Lüks Araba

Lüks Araba

Son dakika lüks araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 lüks araba haberi bulunmuştur. Tüm lüks araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır? Rüyada lüks araba görmek iyi bir kariyer sahibi olmaya işaret etmektedir. Rüyasında lüks araba gören kişiler kariyerlerinde biri bir yere gelerek başarılarını ispatlayacak olan kişilerdir.
13.01.2024 Eğitim
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler
Lüks araçla geldiler, başka bir lüks aracı soyup gittiler Bayrampaşa’da lüks araç kullanan 3 şüpheli gözüne kestirdikleri aracın camını kırıp içerisinden yaklaşık 250 bin lira değerinde olan hayalet ekranını çaldı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
19.05.2023 Gündem
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı Maltepe’de farklı tarihlerde 4 ayrı lüks otomobilden toplamda 360 bin TL değerinde hayalet gösterge ve konsol hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.
26.03.2023 Gündem
Servetini kaybettikten sonra para istediği babası tarafından öldürüldü!
Servetini kaybettikten sonra para istediği babası tarafından öldürüldü! Adana’da, tüm servetini kaybeden Felemez Gök (53), sürekli para isteyen babası İbrahim Gök (75) tarafından tabancayla öldürüldü. Tutuklanan Gök, oğlunun sürekli para istediğini, vermeyince de kavga çıkardığını söyledi.
21.09.2022 Yaşam
İstanbul’da 7 milyon TL'lik ultra lüks araba yolda kaldı! Sürücü de ne olduğunu anlayamadı
İstanbul’da 7 milyon TL'lik ultra lüks araba yolda kaldı! Sürücü de ne olduğunu anlayamadı İstanbul Kağıthane Hasdal-Okmeydanı bağlantı yolunda yaklaşık 7 milyon lira değerinde olan ultra lüks otomobiliyle seyir halinde olan sürücü yolda kaldı. Aniden stop eden araca ne olduğunu anlayamayan sürücü, akü takviyesi yaptı ancak başarılı olamadı. Hiçbir şekilde çalışmayan aracın sorunu çözülemeyince otomobil, çekiciyle servise götürüldü.
21.09.2022 Yaşam
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı...
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünyanın gözü tarafların İstanbul'da gerçekleştireceği müzakere görüşmelerinde. Herkes görüşmelerden ateşkes sonucu çıkmasını beklerken Ukrayna’nın yayınladığı Rus ajanlarının listesi ise Putin’i bir kez daha zor duruma düşürdü…
29.03.2022 Dünya
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir?
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı yeniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Cüneyt Demiral ile yeniden görüşen Çallı, tekrar 20 bin lira dolandırıldığını iddia etti. Söz konusu olay program ile yeniden yeniden gündeme geldi. Peki, Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Cüneyt Demiral kimdir? İşte Safiye Çallı Cüneyt Demiral olayı…
14.02.2022 Yaşam
Emniyet müdürlüğünün bahçesi galeriye döndü! Lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu...
Emniyet müdürlüğünün bahçesi galeriye döndü! Lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından getirilen lüks araçları sahte belgelerle piyasaya süren şebekeye operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.
7.02.2022 Gündem
Esra Erol'da büyük şok! Karısı dolandırmak istedikleri adama kaçtı!
Esra Erol'da büyük şok! Karısı dolandırmak istedikleri adama kaçtı! 9 yıllık evli çift tüm Türkiye'yi yaşadıklarıyla şaşırttı. Ersin Kurucu Esra Erol'un programına katılarak "Eşim Sonay Kurucu Tiktoktan tanıştığımız ve dolandırmak istediğimiz adama kaçtı" dedi.
2.10.2021 Yaşam
Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi'nin lüks otomobilinin çalındığı anlar kamerada
Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi'nin lüks otomobilinin çalındığı anlar kamerada Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Üsküdar'da ailesinin evinin önünden park halindeki lüks otomobili çalındı. Otomobili çalan şüpheli yakalanırken, otomobilin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çebi'nin otomobilini çalan şüpheli Anıl K. tutuklandı. Diğer şüphelilerden Eren Y. de tutuklanırken, Savaş Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.08.2021 Gündem
Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Zorunlu, iki yıl...
Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Zorunlu, iki yıl... Bakanlık harekete geçti. Yeni kararın detayları paylaşıldı. Araba sahiplerini ilgilendiren kararda önemli detaylar bulunuyor. Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Meclis’te, yurtdışından ülkeye giriş yapan otomobiller ile ilgili alınan kararları paylaştı.
31.05.2021 Ekonomi
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı Thodex eski çalışanı D.G. "Kaçacaklarını tahmin etmiyorduk, bunların da o zamanlar pek para kazandığını düşünmüyorduk. Çünkü ekip çok küçüktü Thodex olana kadar az adamla çok iş yapıyorlardı. Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı, televizyonda reklam yapmaya başladılar" dedi.
26.04.2021 Gündem
ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı
ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) yardım fonundan aldığı krediyle lüks araba alan kişi tutuklandı.
28.07.2020 Dünya
Sosyal yardım parasıyla ultra lüks otomobil aldılar
Sosyal yardım parasıyla ultra lüks otomobil aldılar Belçika'da devletten 320 bin Euro yardım alan restoran işletmecisi erkek ve karısının, aralarında lüks otomobillerin de bulunduğu 17 araç sattığı belirlendi.
23.06.2020 Dünya
İş adamlarını dolandırdı! 73 milyon liralık vurgun
İş adamlarını dolandırdı! 73 milyon liralık vurgun Antalya'da galeri sahibi lüks araba satma vaadiyle çoğunluğu iş adamlarından oluşan gruptan 73 milyon TL toplayarak vurgun yaptı.
14.02.2020 Yaşam
Ünlü iş adamı ölümden döndü!
Ünlü iş adamı ölümden döndü! Ünlü iş adamı Sacit Naşit Batllo'nun lüks aracı trafik direğine ok gibi saplandı. Ünlü iş adamı ölümden döndü.
24.11.2019 Yaşam
Yok böyle hediye! 600 bin TL...
Yok böyle hediye! 600 bin TL... Ece Seçkin, 29’uncu yaşını, nişanlısı Çağrı Terlemez’in sürpriz partisiyle kutladı.
14.09.2019 Magazin
ŞOK! Sahte lüks araç baskını! Lamborghini, Ferrari...
ŞOK! Sahte lüks araç baskını! Lamborghini, Ferrari... Brezilya'dan gelen haber şoke etti. Ülkenin polisi sahte Ferrari ve Lamborghini ürettiği gerekçesiyle gizli bir atölyeyi kapattığını duyurdu.
17.07.2019 Dünya
Neymar'dan skandal! Liste ortaya çıktı...
Neymar'dan skandal! Liste ortaya çıktı... Fransız ekibi PSG’de oynadığı futbolla değil skandal davranışlarıyla ön plana çıkan Neymar, yine gündem yaratacak bir olayın altına imza attı.
4.07.2019 Futbol
Necip Rezak'ın 171 milyon dolarlık serveti Malezya hükümetine  geçecek
Necip Rezak'ın 171 milyon dolarlık serveti Malezya hükümetine geçecek Malezya hükümeti, Kamu Kalkınma Fonu (1MDB) yolsuzluğu soruşturması kapsamında geçen yıl el konulan eski Başbakan Necip Rezak'a ait 171 milyon dolar (1 milyar 55 milyon TL) değerinde özel eşyaların devlet hazinesine kazandırılması için harekete geçti.
8.05.2019 Dünya
284 lüks araba kayıp!
284 lüks araba kayıp! Dünyanın en fakir ülkelerinden Papua Yeni Gine'ye uluslararası zirve için getirilen 284 lüks araba kayıp.
13.02.2019 Dünya
Seda Akgül'den olay itiraf!
Seda Akgül'den olay itiraf! Paylaşımları ve çıkışlarıyla dikkat çeken ünlü sunucu Seda Akgül, samimi bir itirafta bulundu. Akgül, "Hayatımda hiç sevilmedim" dedi.
26.12.2018 Magazin
5 yaşındaki çocuğa lüks araba hediyesi
5 yaşındaki çocuğa lüks araba hediyesi Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov , 2 saat 45 dakika boyunca ara vermeden 4 bin 105 şınav çeken 5 yaşındaki Rahim Kuraev’a araba hediye etti.
15.11.2018 Dünya
Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Aydın'ın lüks yaşamından yeni görüntüler
Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Aydın'ın lüks yaşamından yeni görüntüler Çiftlik Bank ile 80 bin kişiden dolandırdığı 500 milyon TL'nin üzerinde parayla yurt dışına kaçan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Dubai'de bir kadınla lüks bir mekanda görüntülenen Aydın'ın 90 bin lira hesap ödediği öğrenildi.
3.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.