Lukaşenko

Lukaşenko

Son dakika lukaşenko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lukaşenko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lukaşenko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lukaşenko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lukaşenko gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 lukaşenko haberi bulunmuştur. Tüm lukaşenko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi Rusya'da darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, "Yakın zamanda cephede yeni zaferler göreceksiniz" diye konuştu. Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi.
3.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu Rusya ve Wagner arasındaki kriz henüz 24 saati doldurmamışken çözüldü. Moskova'ya doğru yürüyüşe geçen Wagner birlikleri başkente 200 kilometre kala durdu. Wagner lideri Yevgeni Prigojin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya ilerleyen savaşçılarının Belarus'un girişimiyle varılan anlaşma sonrası 'kan dökülmemesi için' üslerine döndüğünü söyledi. Prigojin'in Belarus'a gideceği ve hakkındaki suçlamaların düşürüleceği açıklandı. Washinton Post'un haberi ise dünya gündeminde bomba etkisi yarattı.
25.06.2023 Dünya
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı Belarus Devlet Başkanlığı Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i telefonla arayarak Wagner lideri Evgeny Prigojin ile gerçekleşen görüşmelerinin detaylarını anlattığı belirtildi
24.06.2023 Dünya
Wagner krizinde son dakika! Evgeny Prigojin kritik gelişmeyi açıkladı
Wagner krizinde son dakika! Evgeny Prigojin kritik gelişmeyi açıkladı Rusya'da Wagner krizi. Rusya’da silahlı ayaklanma başlatan Wagner askerlerinin Moskova’ya doğru ilerlemesine karşı Rus birlikleri Lipetsk kentindeki yollara hendekler kazmaya başladı. Başkent Moskova’da da zırhlı araçlarla tedbirler alınırken Beyaz Rusya Devlet Başkanı Lukaşenko yaptığı açıklamada 'Wagner lideri Prigojin ile Rusya Devlet Başkanı Putin anlaştı' ifadelerini kullandı. Lukaşenko'nun açıklamalarından sonra ise Wagner kurucusu Evgeny Prigojin'den kritik hamle geldi.
24.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü Rusya'da paralı asker grubu Wagner'in lideri silahlı ayaklanma başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
24.06.2023 Gündem
NATO: Rusya’nın nükleer söylemi sorumsuzca ve tehlikeli
NATO: Rusya’nın nükleer söylemi sorumsuzca ve tehlikeli NATO Sözcüsü Oana Lungescu, Rusya’nın Belarus topraklarına taktik nükleer silah konuşlandırması planına ilişkin yaptığı açıklamada, “Rusya'nın nükleer söylemi tehlikeli ve sorumsuzca” dedi. Belarus muhalefet lideri Sviatlana Tsikhanouskaya ise söz konusu durumun 1990 Belarus Devlet Egemenlik Bildirgesi’ne aykırı olduğunu belirtti.
27.03.2023 Dünya
Vladimir Putin savaşı Avrupa'ya taşıyor: Belarus’a nükleer silah yerleştireceğiz
Vladimir Putin savaşı Avrupa'ya taşıyor: Belarus’a nükleer silah yerleştireceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus devlet televizyonuna verdiği röportajında Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması’nın (START) yükümlülüklerine uyarak Belarus’a nükleer silahlar yerleştireceklerini duyurdu.
25.03.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Belarus: Ukrayna'ya ait füze Belarus topraklarına düştü
Belarus: Ukrayna'ya ait füze Belarus topraklarına düştü Belarus Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ukrayna'ya ait S-300 hava savunma sistemi tarafından fırlatılan bir füzenin Belarus topraklarına düştüğü belirtildi.
29.12.2022 Dünya
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşme gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık" ifadelerini kullandı.
27.12.2022 Dünya
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko ile bir araya geldi.
13.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kazakistan'daki temasları kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek.
12.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gitti. 
12.10.2022 Gündem
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)!
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)! Kırım Köprüsü ve Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yapılan saldırılar, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimi tırmandırdı. Peki, Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu, askeri gücü…
10.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Lukaşenko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lukaşenko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.