Luhansk

Luhansk

Son dakika luhansk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan luhansk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını luhansk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luhansk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luhansk gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 luhansk haberi bulunmuştur. Tüm luhansk haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı UEFA İcra Komitesi, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçının oynanmamasına karar verdi.
19.10.2023 Futbol
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu Konferans Ligi'nde gruplar dün çekilen kuralarla belli oldu. H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe'nin fikstürü belli oldu. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi?
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi? Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri oluyor. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp daha sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki muhtemel rakipleri netleşecek. Öte yandan UEFA tarafından Monaco'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için canlı yayın bilgisi de paylaşıldı. İşte Konferans Ligi kura çekimi canlı izle bilgileri ile Konferans ligi kura çekimi saati ve kanalı…
1.09.2023 Futbol
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023 Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Ukrayna’nın Wagner grubunun Luhansk'taki karargahını vurduğu öne sürüldü
Ukrayna’nın Wagner grubunun Luhansk'taki karargahını vurduğu öne sürüldü Ukrayna Luhanks Bölge İdaresi Başkanı Sergiy Hayday, Luhansk bölgesine bağlı Kadiivka kentindeki Rus paralı asker grubu Wagner'in karargahının vurulduğunu iddia etti.
11.12.2022 Dünya
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi Rus güçlerinin 11 Kasım'da tamamen çekildiğini duyurduğu Ukrayna'nın Herson kentinin kuzeyindeki Velyka Oleksandrivka’daki yıkım görüntülendi.
20.11.2022 Dünya
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen Melitopol ve Mariupol kentlerine "Askeri Zafer Şehri", Luhansk ve Horlivka'ya ise "Emek Cesaret Şehri" unvanlarını verdi.
15.11.2022 Dünya
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar Rusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı.
9.11.2022 Dünya
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun saldırıları nedeniyle Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgelerinde sıkı yönetim ilan etti.
19.10.2022 Dünya
Estonya, Rusya'yı "terörist devlet" ilan etti
Estonya, Rusya'yı "terörist devlet" ilan etti Estonya parlamentosu, işgal altındaki Ukrayna topraklarının Rusya'ya ilhakını kınayarak, Rusya'yı "terörist devlet" ilan etti.
18.10.2022 Dünya
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, “NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak” ifadelerini kullanarak, “Rusya, nükleer bir savaşın kazanılamayacağını ve asla savaşılmaması gerektiğini biliyor” dedi.
13.10.2022 Dünya
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler BM Genel Kurulu, Rusya'nın Ukrayna Bölgelerini yasa dışı ilhakını kınayan kararı 143 ülkenin oyuyla kabul etti. Rusya, Belarus, Kuzey Kore, Suriye ve Nikaragua red oyu verirken 35 ülke de çekimser kaldı. Türkiye ise bu ilhakı kınayan ülkeler arasında yer aldı.
12.10.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
Rusya'ya şok! Ukrayna, Herson bölgesinde ilerliyor
Rusya'ya şok! Ukrayna, Herson bölgesinde ilerliyor Ukrayna, Rusya tarafından ilhak edilen 4 bölgeden biri olan Herson'daki Mala Oleksandrivka köyünde yeniden hakimiyet sağladı.
5.10.2022 Dünya
Putin'den son dakika kararı! Artık Rusya'nın mülkiyetinde
Putin'den son dakika kararı! Artık Rusya'nın mülkiyetinde Rusya Devlet Başkanı Putin, Zaporijya Nükleer Santrali'nin Rus mülkiyetine geçirilmesine yönelik kararname imzaladı.
5.10.2022 Dünya
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TÜİK'in rakamlarıyla bile enflasyonun yüzde 83,45'e ulaştığını belirterek, "Yani geçtiğimiz 1 yılda enflasyon, 4 kattan fazla arttı. Kamuoyunda sadece tüketici fiyatları konuşuluyor. Oysa, tüketici fiyatlarındaki artış, diğer fiyat artışlarının en düşüğü. Mesela son 1 yılda üretici fiyatlarındaki artış yüzde 151,5, tarım üretici fiyatlarındaki artış yüzde 142,4, konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 173,8 oldu. Tüm bu rakamların gösterdiği çerçevede, bugün ne yazık ki dünyada en yüksek enflasyona sahip 5'inci ülkeyiz" dedi.
5.10.2022 Siyaset
Putin, ilhak kararını resmen onayladı!
Putin, ilhak kararını resmen onayladı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da işgal edilen Luhansk ve Donetsk ile Herson ve Zaporijiya bölgelerinin Rusya'ya katılımını resmileştiren ilhak kararlarını onayladı.
5.10.2022 Dünya
Zelenskiy, Rusya'nın ilhaklarını reddeden kararnameyi imzaladı
Zelenskiy, Rusya'nın ilhaklarını reddeden kararnameyi imzaladı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın, Kırım, Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson'u ilhak kararlarını reddeden bir kararnameye imza attı.
4.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Luhansk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luhansk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.