Herson

Herson

Son dakika herson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan herson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını herson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Herson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan herson gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 herson haberi bulunmuştur. Tüm herson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı Rusya, dün gece Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv ve güneyindeki Odessa kentlerini vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, iki kentte bazılarının durumu ağır olmak üzere 20 kişinin yaralandığını açıkladı.
17.01.2024 Dünya
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük  Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’ya ait 3 savaş uçağının güneyde Herson bölgesinde düşürüldüğünü duyurdu. 
23.12.2023 Dünya
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak'
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' Bayraktar TB2 SİHA'lar Ukrayna ordusunun gücüne güç kattı. Hakkında şarkılar yapılan TB2 model SİHA'lar Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerin aldı. Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA için 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Kırım köprüsü insansız hava araçlarıyla düzenlendi
Rusya'dan flaş açıklama: Kırım köprüsü insansız hava araçlarıyla düzenlendi Kremlin Sarayı, Kırım Köprüsü’ndeki patlamanın Ukrayna tarafından deniz üstü insansız hava araçlarıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Ukrayna Güvenlik Servisi’nden (SBU) adı açıklanmayan bir kaynak, Kırım Köprüsü’ne SBU ve Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nin ortak operasyonu sonucu saldırı düzenlendiğini ifade etti.
17.07.2023 Dünya
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktı
Ukrayna’da sel suları çekildi, geniş bataklıklar ortaya çıktı Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Kakhovka HES barajının yıkılması sonucu meydana gelen sel sularının çekildiği yerlerde geniş bataklıkların ortaya çıktığını duyurdu. Ortaya çıkan geniş bataklık alanları görüntülere yansıdı.
18.06.2023 Dünya
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu Rusya kontrolündeki Herson bölgesinde yer alan Nova Kakhovka Barajı'nın yıkılması büyük bir insani felakete yol açarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Krizin çözümünde Erdoğan'ın oynayabileceği role dikkat çekilirken, Türkiye'nin iki liderle de görüşebilen tek NATO üyesi ülke konumunda olduğunun altı çizildi.
8.06.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023 Dünya
Biden: Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla
Biden: Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla ABD Başkanı Joe Biden, Polonya’da yaptığı konuşmada, Rusya-Ukrayna Savaşı’na dair açıklamalarda bulunarak, “Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla” ifadelerini kullanarak, “ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'yı kontrol etmeye veya yok etmeye çalışmıyor” dedi.
21.02.2023 Gündem
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Rusya, Herson kentini vurdu: 8 ölü, 58 yaralı
Rusya, Herson kentini vurdu: 8 ölü, 58 yaralı Rus ordusunun geçtiğimiz ay çekildiği Herson kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi de yaralandı.
24.12.2022 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi Rus güçlerinin 11 Kasım'da tamamen çekildiğini duyurduğu Ukrayna'nın Herson kentinin kuzeyindeki Velyka Oleksandrivka’daki yıkım görüntülendi.
20.11.2022 Dünya
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile yaptığı görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD ilişkilerine dair, "Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.
14.11.2022 Dünya
Zelenskiy, Rus birliklerinin çekildiği Herson’u ziyaret etti
Zelenskiy, Rus birliklerinin çekildiği Herson’u ziyaret etti Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy bugün Rus birliklerinin çekildiği Ukrayna’nın Herson kentini ziyaret ederek bölge halkına destek verdi.
14.11.2022 Dünya
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşında son günlerde kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Çin'den dünya gündemine adeta bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
14.11.2022 Dünya
Herson, Ukrayna'nın kontrolünde! Rusya'dan flaş açıklama
Herson, Ukrayna'nın kontrolünde! Rusya'dan flaş açıklama Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaştan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rus askerlerinin çekildiği Herson, Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ukrayna Savunma Bakanlığı, "Birliklerimiz şehre girmeye başladı" ifadelerine yer verdi.
11.11.2022 Dünya
Stoltenberg: Rusya ağır baskı altında
Stoltenberg: Rusya ağır baskı altında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “Rusya ağır bir baskı altında. Herson'dan ayrılırlarsa, bu Ukrayna için başka bir zafer olur” dedi.
10.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu bir lider siyasetidir, gereğini yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu bir lider siyasetidir, gereğini yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme sürecine ilişkin, "Diasporalar, gerek Fransa'da gerek Amerika'da aleyhte çalışıyorlar, tabi bu aleyhte çalışmalar bu süreci olumsuz etkiliyor. Bu diasporaların olumsuz çalışmalarını olumlu istikamete döndürecek olan, Ermenistan yönetimidir. Eğer bunu başarabilirlerse bizim de bakışımız olumlu istikamette değişir. Bizler düşman üretmeye değil dost kazanmaya gayret ediyoruz" dedi.
10.11.2022 Siyaset
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’nın Herson kentinden geri çekilmesine ilişkin, “Duyuruyu gördük ama tabii ki bekleyip sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” dedi.
9.11.2022 Dünya
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar Rusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı.
9.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Herson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki herson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.