Lpg Zam

Lpg Zam

Son dakika LPG zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LPG zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LPG zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lpg Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lpg zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 lpg zam haberi bulunmuştur. Tüm lpg zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
LPG fiyatlarına zam geliyor! Cumartesi itibarıyla geçerli olacak
LPG fiyatlarına zam geliyor! Cumartesi itibarıyla geçerli olacak LPG fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarına gelecek olan zam ve indirim haberlerini takip ederek güne başlıyor. Avantajlı ve ekonomik yakıt olarak bilinen LPG gelen son zamların ardından cazip olma özelliğini kaybetti. LPG'ye 29 Temmuz'da bir zam haberi daha geldi. Peki otogaz litresi ne kadar, kaç TL oldu? Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG'de 30 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
29.07.2022 Yaşam
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG...
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oluştu. Bir süredir düşüş bandında yer alan brent petrolde rüzgar tersine döndü. Öyle ki; dün 101 dolar seviyesinde günü tamamlayan brent petrolün varil fiyatı, bugün sabah saatlerinde 103 dolara kadar çıktı. Söz konusu yükseliş, akaryakıtta yeniden bir zam beklentisi oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 17 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
17.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken araç sahipleri için kötü bir haber geldi. Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi olan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükseliş sonrası motorin ve benzin fiyatları için son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Yurt içinde dolar kurunun 16,50 seviyesine yaklaşmasıyla akaryakıt piyasalarına kur zammı yapılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda hem benzin, hem motorin hem de LPG fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında artış meydana geldi. Benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira, LGP ise 35 kuruş zam yapıldı.
27.05.2022 Ekonomi
LPG’ye zam geldi mi, ne zaman gelecek? Benzin ve motorine zam var mı? 25 Mayıs güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
LPG’ye zam geldi mi, ne zaman gelecek? Benzin ve motorine zam var mı? 25 Mayıs güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! LPG'ye zam gelecek mi? Akaryakıt zamlarına LGP de katılıyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma devam ediyor. İndirim ve zam haberleri peşi sıra gelirken benzin ve motorin fiyatları da bu değişkenlik nedeniyle değişiyor. Peki, Benzin ve motorine zam var mı? LPG’ye zam geldi mi? İşte 25 Mayıs güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
25.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki yükseliş sonrası “akaryakıta zam geldi mi?” “Benzin zammı ne kadar oldu?” soruları araştırılmaya başlanırken, araç sahipleri için kötü haberi akaryakıt bayileri duyurdu. Geçtiğimiz gün 1,70 liralık artış yapılan benzinin litre fiyatına bir yeni zam daha geldi. Gece yarısından geçerli olacak şekilde benzin fiyatı 1,04 lira daha artarak 24 liraya yaklaştı. İşte akaryakıt ve benzin fiyatı için son dakika gelişmeleri ve güncel fiyatlar…
19.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzin, LPG, Motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzin, LPG, Motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Benzin ve LPG fiyatlarında flaş değişiklik. Brent petrol ve dolar kurundaki yaşanan yukarı yönlü hareketlenmenin ardından akaryakıt fiyatlarına yeniden zam geldi. Sektör kaynaklarına dayandırılan bilgiye göre; benzin 1 lira 68 kuruş, LPG ise 40 kuruş zamlandı.
17.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! İndirim geldi, benzin, motorin ve LPG otogaz...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! İndirim geldi, benzin, motorin ve LPG otogaz... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. İndirim yapıldı. Otogazda gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 98 kuruş indirim yapıldı. İndirim pompa satışlarına yansıyacak. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. İşte son dakika haberinin detayları...
5.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlara zam geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. LPG'nin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 40 kuruş fiyat artışına gidildi. Öte yandan EPGİS geçtiğimiz günlerde benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurmuştu.
3.02.2022 Ekonomi
LPG'de yeni dönem! Değiştiriliyor, 700 TL'ye...
LPG'de yeni dönem! Değiştiriliyor, 700 TL'ye... Arabası olan pek çok kişi fiyat avantajı nedeni ile LPG'yi tercih ediyordu. Ancak litresi 8,25 TL’ye yükselen otogaz, avantajını kaybetti. Vatandaşlar harekete geçti. Araç sahipleri artık tüp taktırmak için değil tanklarını söktürmek için dönüşüm esnafını tercih ediyor. LPG tanklarını çıkarmanın ücreti ise 700 TL.
26.11.2021 Ekonomi
Benzin, motorin ve LPG... Hepsine büyük zam geliyor!
Benzin, motorin ve LPG... Hepsine büyük zam geliyor! Benzin, motorin ve otogaza büyük zam geliyor. Aracı olanlar dikkat! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam bekleniyor.
24.11.2021 Ekonomi
Akaryakıtta yeni zam kararı! 19 kuruş... Pompaya yansıyacak
Akaryakıtta yeni zam kararı! 19 kuruş... Pompaya yansıyacak Akaryakıtta yeni zam kararı. Pompaya yansıyacak ve 23 Kasım'dan itibaren geçerli olacak. LPG otogaza 19 kuruş zam geldi. EPGİS duyurdu. Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında LPG otogazın litre fiyatı 7,57 TL seviyesine yükselecek. Ankara'da ortalama LPG otogaz fiyatı 7,59 TL'ye, İzmir'de ise 7,43 TL'ye çıkacak.
22.11.2021 Ekonomi
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıdı, yüzde 65 artış ve...
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıdı, yüzde 65 artış ve... Enerji fiyatlarıyla flaş açıklama yapıldı. Resmen belli oldu. Artış yaşandı. Türkiye’nin enerji ithalatı için ödediği tutar, Eylül’de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 65,7 artarak 4 milyar 447 milyon 102 bin dolara yükseldi.
27.10.2021 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Zam geldi, pompaya yansıyacak
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Zam geldi, pompaya yansıyacak Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi. Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar değişiyor. ÖTV marjı sona erdi. Tüketici zamlı fiyatlardan etkilenecek. Akaryakıt fiyatında enflasyonun etkilerinin azaltılması hedefiyle pompa fiyatına yansımayan zamların artık tüketiciye de yansıyacağı ifade edildi. Uygulanan eşel mobil sistemin sona ermesiyle litre başına 2.5-3 lira pompa fiyatına yansıyacak.
13.10.2021 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, değişiyor...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, değişiyor... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi, EPGİS duyurdu. Yarından itibaren geçerli olacak. EPGİS'in yaptığı son dakika açıklamasına göre, LPG oto gazın litre satış fiyatına yarından itibaren 71 kuruş zam geldi. Benzinin litre fiyatına da geçtiğimiz günlerde 29 kuruş zam gelmiş ancak yapılan zam, ÖTV’den karşılanacağı için pompa fiyatlarına yansımamıştı.
1.10.2021 Ekonomi
Otogaza zam mı gelecek?
Otogaza zam mı gelecek? Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogazda zam bekleniyor. Zam beklentisinin ardından pek çok kişi 'otogaza zam mı gelecek?' sorusunu araştırıyor. İşte otogaza gelecek zam hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Ekonomi
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı Motorine gelen 1 lira 55 kuruşluk zammın ardından araç sahipleri akaryakıt fiyatların araştırıyor. Brent petrol ve döviz piyasasındaki hareketlilik benzin ve mazot fiyatlarını da etkiliyor ve sık sık benzin, motorin fiyatlarının değişmesine neden oluyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıtta yapılan ÖTV zammı, Gabar’da keşfedilen petrole yönelik de açıklamada bulundu. Peki, Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL?
22.07.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesiyle birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları ise indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira ve LPG'ye ise 49 kuruşluk zam geldi. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! İndirim beklentisi oluştu, benzin, motorin, LPG
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! İndirim beklentisi oluştu, benzin, motorin, LPG Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.
16.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıtta yeni indirim beklentisi oluştu. Brent petrol 90 doların altına geriledi. 87 doları gören brent petrol, son 9 ayın en düşük seviyesine indi. Zam sonrası 26 lirayı bulan motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim geldi. Yapılan indirim ile birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'da motorinin litre fiyatı 25 liranın altına düştü. Brent petrolün varil fiyatında bugün de süren düşüş ile birlikte 88 dolar bandına seyir etmesi yeni indirim beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
8.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...
6.09.2022 Ekonomi
Akaryakıtta fiyatlar değişti! İşte benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar
Akaryakıtta fiyatlar değişti! İşte benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı. Akaryakıt fiyatlarında yeni ücretler belli oldu. Petrol piyasasındaki dalgalanmalar, Brent petrol varil fiyatının yeni haftaya yükseliş ile başlaması ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yine zam göründü. Geçtiğimiz günlerde peş peşe yapılan indirimlerin ardından gece yarısında yapılan zam ile birlikte akaryakıtta tabela değişti. Benzin ve motorinin fiyatı yükselirken LPG’de ise indirim geldi. İşte 6 Eylül 2022 itibari ile güncel akaryakıt fiyatları ve petrol piyasasında son durum…
6.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lpg Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lpg zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.