Lolita

Lolita

Son dakika lolita haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lolita ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lolita haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lolita

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lolita gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 lolita haberi bulunmuştur. Tüm lolita haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan isyan etti! 'Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor'
Seda Sayan isyan etti! 'Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor' Geçirdiği estetik operasyonlarıyla gündeme gelen ünlü isim Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde güzellik uğruna yeniden bıçak altına yatmıştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Lolita olacağım" açıklamasıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı, estetik yaptırıp da söylemeyenleri hedef aldı.
24.04.2023 Magazin
Seda Sayan estetiğe doymuyor! 'Lolita olacağım'
Seda Sayan estetiğe doymuyor! 'Lolita olacağım' Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan yine estetik doktorunun kapısını çaldı. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren ünlü isim; son olarak 'Lolita Lift' adı verilen bir işlem yaptırmak için harekete geçti. Sayan, o anları sosyal medyadan da paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Sosyal medyada dile ve kelime kökenlerine ilgi arttı
Sosyal medyada dile ve kelime kökenlerine ilgi arttı Sosyal medya platformlarında dil ve kelime kökenleriyle ilgili paylaşım yapan hesaplar kullanıcılardan büyük ilgi görüyor.
16.08.2020 Bilim ve Teknoloji
'Lolita' filminin yıldızı Sue Lyon hayatını kaybetti
'Lolita' filminin yıldızı Sue Lyon hayatını kaybetti Ünlü yönetmen Stanley Kubrick'in yönettiği 'Lolita' filmiyle tanınan Amerikalı aktris Sue Lyon, 73 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2019 Magazin
Gotik makyajı yüzünden metroya alınmadı!
Gotik makyajı yüzünden metroya alınmadı! Çin'de gotik tarzda makyaj yapan bir kadın "diğer yolcuları rahatsız edeceği" gerekçesiyle metroya alınmadı. Bunun üzerine bu akımı takip edenler ülkede sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak protesto başlattı.
20.03.2019 Dünya
Sosyete yalısına tarihi eser operasyonu!
Sosyete yalısına tarihi eser operasyonu! İstanbul Polisi, Amram Ailesi'nin Sarıyer'deki yalısında tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili çalışma yaptı. Sosyete ve iş dünyasının tanınmış ailesinin evinde Osmanlı Dönemi'ne ait bazı tarihi eserler ele geçirildi. Fransa’da olduğu için işlem yapılamayan Lolita Amram bugün Emniyet’e giderek ifade verdi. Lolita Amram'ın ihbar üzerine evinde bulunan tarihi eserlerle ilgili "Aile yadigarıydı. Durumları hakkında bilgim yoktu" dediği öğrenildi.
4.06.2018 Gündem
Türk sinemasının yeni yüzü Maral!
Türk sinemasının yeni yüzü Maral! Maral Büyüksaraç. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından mimar Mete Büyüksaraç'ın kızı... Sinemayı kendisi için "heyecan verici ve geleceğim" diye tanımlaması içindeki ateşi vurguluyor.
25.05.2018 Magazin
Yasmin Erbil'den 'lolita' paylaşımı
Yasmin Erbil'den 'lolita' paylaşımı Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir kız arkadaşıyla çekilmiş selfie'sini paylaştı.
3.03.2018 Magazin
Kıvılcım Ural'a şok sözler: Belirsiz tip seni!
Kıvılcım Ural'a şok sözler: Belirsiz tip seni! Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural yine rahat durmadı. Bu kez Duman Grubu’nun gitaristi Batuhan Mutlugil’in eşi Leyla Mutlugil ile kavga etti.
5.01.2018 Magazin
Usta şarkıcıdan Aleyna Tilki yorumu: Tam bir lolita
Usta şarkıcıdan Aleyna Tilki yorumu: Tam bir lolita 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, 68 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan ile "Gesi Bağları" ismindeki türküde düet yapmak istediğini ifade etmişti.
10.08.2017 Magazin
'Anne olduktan sonra daha da güzelleşti'
'Anne olduktan sonra daha da güzelleşti' Deli Aşk filmi cuma günü seyirciyle buluşan Pelin Akil, meslektaşı Tuba Büyüküstün'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
13.03.2017 Magazin
‘Seks uçağının’ müdavimi çıktı
‘Seks uçağının’ müdavimi çıktı Eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın, 2008’de küçük yaştaki kızları hayat kadınlığına zorladığı için hapis cezası alan iş adamı Jeffrey Epsteinın ünlü uçağıyla 26 kez uçtuğu ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
'Utandım, gurur duydum
'Utandım, gurur duydum Dünyaca ünlü oyuncu Jeremy Irons, 52...
3.12.2015 Magazin
Burcu'yu utandıran sözler
Burcu'yu utandıran sözler Dünyaca ünlü oyuncu Jeremy Irons, 52...
3.12.2015 Magazin
Ayak fetişi hocasına dava açtı
Ayak fetişi hocasına dava açtı ABD’de Miami Üniversitesi öğrencisi Monica Ainhorn Morrison (29), kendisine 400 mail atıp, üç kez onunla seks yapmak istediğini söyleyen ‘ayak fetişi’ üniversite hocası Colin McGinn’i mahkemeye verdi...
18.10.2015 Dünya
'Bu şarkıya gönlümü koydum'
'Bu şarkıya gönlümü koydum' Mithat Can Özer şanslı müzisyenlerden...
7.04.2015 Magazin
Lolita okuyan pedofilleri mi kutsuyor?
Lolita okuyan pedofilleri mi kutsuyor? Türkiye’de bir taraftan kadına şiddetin sıradanlaşması tartışılırken, diğer taraftan da kadınların konumu ve algılanışı konuşuluyor. Yabancı Yayınları’nın yeni kitabı “Gözlerindeki Canavar” üzerinden başlayan tartışma ise büyümeye devam ediyor.
11.03.2015 Magazin
53'lük lolita
53'lük lolita Güzel oyuncu Hatice Aslan yeni yaşını partiyle kutladı!
23.02.2015 Magazin
Ülkenin görsel belliği
Ülkenin görsel belliği 40 fotoğrafçı bir araya gelerek, gelecek için tarih yazan “Yüz Kumbarası” projesine hayat verdi...
13.02.2015 Magazin
Çağan Irmak klasiği: Unutursam Fısılda
Çağan Irmak klasiği: Unutursam Fısılda Unutursam Fısılda görkemli bir 70’ler dekoru ile açılıyor...
31.10.2014 Arşiv
En lolita kreasyon!
En lolita kreasyon! Milano Moda Haftası, tüm hızıyla devam ederken, haftaya damga vuran defilelerden biri de Fransız ‘Au Jour Le Jour’ markasının 2015 İlkbahar/ Yaz kreasyonunun tanıtım defilesi oldu...
23.09.2014 Magazin
Herkes kendi varoluşunda başroldedir
Herkes kendi varoluşunda başroldedir Sıradaşı bir ressam Lolita Asil...
16.09.2014 Magazin
Modern avangart ve şık
Modern avangart ve şık Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Özge Özder’in, gardırobunu Elele Dergisi’ne açtı, moda ve stil tercihlerini anlattı...
14.07.2014 Magazin
Şarkı Söyleyen Kadınları erkekler anlayamaz
Şarkı Söyleyen Kadınları erkekler anlayamaz Reha Erdem’i belki de son dönem Türk sinemasının en özgün yönetmenlerinden biri kılan, gündelik hayatımızdan bizi kopartan, zamansız, mekansız, kendine özgü bir dünya yaratmaktaki başarısı...
21.02.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lolita ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lolita haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.