Lokomotif

Lokomotif

Son dakika lokomotif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lokomotif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lokomotif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lokomotif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lokomotif gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.422 lokomotif haberi bulunmuştur. Tüm lokomotif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Rami Kütüphanesi’nde gerçekleşen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu sahur programında, gençlerin sorularını yanıtladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Eğer İstanbul depremine millet olarak sahici bir hazırlık yapmak istiyorsak, devlet olarak refleksimizi önceden var gücümüzle göstermek istiyorsak, şu ana kadar yaşadığımız tüm felaketlerden ders aldığımızı göstermek istiyorsak, Murat Kurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı
23.03.2024 Gündem
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurum, "1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak. Biz o algı belediyeciliğini gerçek belediyecilik yapacağız.Ayrı gayrıdan yana değil birliktelikten yana olacağız; kibirli değil mütevazı olacağız, zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız ve milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Koltuğumuza değil halkımıza bağlanacağız. " dedi.
10.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP'nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu şekilde hoyratça davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Bursa ilçe başkan adaylarını açıkladı.
2.02.2024 Gündem
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Nikel, periyodik cetvelin 8. grubunda bulunur ve 1751 senesinde keşfedilmiştir. Günümüzde genellikle sanayi alanında kullanılan nikel uçak ve tren üretiminde de kullanılır.
27.01.2024 Yaşam
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Gündem
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Tren gecikmelerini minimum seviyeye çekmeyi hedefliyoruz
Bakan Uraloğlu: Tren gecikmelerini minimum seviyeye çekmeyi hedefliyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezimiz sayesinde, zamanında yapılan müdahalelerle olası muhtemel tren gecikmelerini minimum seviyeye çekmeyi hedefliyoruz" dedi.
21.12.2023 Gündem
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi Georgia Valisi Brian Kemp, Washington DC'den gelen politikaları suçlayarak yüksek enflasyona tepki olarak acil durum ilan etti. Karar dün ABD'de enflasyon açıklanmadan önce alındı ancak veri ile birlikte artışın hızlandığı görülünce daha geniş yankı buldu.
14.09.2023 Ekonomi
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da yerli turist hareketliliği azalırken, ilçe yabancı turistlere kaldı. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 bandında doluluk oranı görünüyor" dedi.
10.09.2023 Ekonomi
Destek limitleri artırıldı! Bakanlık duyurdu, 900 bin TL oldu
Destek limitleri artırıldı! Bakanlık duyurdu, 900 bin TL oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı'nca (TEYDEB) yürütülen destek programları üst limitlerinin artırıldığını açıkladı.
20.08.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi. Dağ, yerel seçimlere ilişkin de mesajlar verdi.
9.08.2023 Gündem
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda?
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partinin olağanüstü kongreye gideceğini açıklayarak, kongrenin tarihini açıkladı. Dağ, aynı zamanda kasım ayından itibaren yerel seçimlere girecek adayların da belli olacağını ifade etti. Peki, AK Parti olağanüstü kongre ne zaman? AK Parti olağanüstü kongre tarihi nedir?
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.
5.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lokomotif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lokomotif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.