Logo

Logo

Son dakika logo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan logo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını logo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Logo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan logo gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 logo haberi bulunmuştur. Tüm logo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman?
Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur eşleşmelerinin ardından Avrupa Ligi play-off turu eşleşmeleri de yapıldı. Kura töreninde Galatasaray, Çekya'nın Sparta Prag ekibiyle eşleşti. Söz konusu gelişmenin ardından Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi? Sparta Prag Galatasaray 12-0’lık maç doğru mu, Sparta Prag 12 GS 0 ne zaman? Galatasaray hangi takımdan 12 gol yedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.12.2023 Şampiy10
Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?
Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı? Elon Musk Twitter üzerinde değişimlerine devam ediyor. Elon Musk, Twitter’da diğer kişiler profillerini görüntülediğinde görünen reklamlar için kullanıcılara ödeme yapacağını söyleyince “Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi Sosyal medya platformu Twitter’ın mavi kuş logosu “X” ile değiştirildi.
24.07.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi İstanbul'un özellikle sahil şeritlerinde bulunan bisiklet yollarının bakımsız olması ve yollarda sürücülerin karşılaştığı engeller bisiklet sürücülerinin güvenliğini riske atıyor.
11.07.2023 Gündem
Bakanlık harekete geçti! Yanıltıcı reklamlara ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Yanıltıcı reklamlara ceza yağdı Ticaret Bakanlığı'na bağlı Reklam Kurulu, Et ve Süt Kurumu'nun markasını çağrıştıran tabela ve logo kullananlara toplamda 1 milyon 110 bin liralık ceza kesti.
30.05.2023 Ekonomi
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Deprem belgesindeki OHAL'in 9 Mayıs'ta kalkacağını söyleyen Yavuz, "Ortaya herhangi handikaplar çıkmasın diye önlemler alınmıştı" dedi. Yavuz, 325 bin depremzedenin adres kaydını değiştirdiğini açıkladı. Ayrıca Yavuz, AFAD'ın ihtiyacı olan depremzede seçmenleri taşıyacağını belirtti.
4.05.2023 Gündem
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat Ramazan Bayramı tatili planlayanlar dikkat! Kopya web sitesi, e-posta ve SMS yoluyla 'hayali otel' dolandırıcılığına karşı uyarı geldi. Ticaret Bakanlığı, paket tur ya da konaklama faaliyetinin aldatıcı, yanıltıcı nitelikte olduğunun anlaşılması durumunda Reklam Kurulu Başkanlığı’na başvurulması gerektiğini bildirdi. İşte dolandırıcıların tatilcilere kurması muhtemel tuzakların detayları...
16.04.2023 Ekonomi
İttifakların liste mesaisi sürüyor! Tüm gözler 9 Nisan'da
İttifakların liste mesaisi sürüyor! Tüm gözler 9 Nisan'da Ortak liste mi yoksa ayrı logo ve ayrı liste mi? Özellikle ittifaklarda daha fazla milletvekili çıkarabilmek için kritik hesapların yapıldığı yoğun bir liste mesaisi yaşanıyor. Listelerin YSK’ya teslim edileceği son tarih 9 Nisan saat 17.00 öncesi pazarlıklar da devam ediyor.
4.04.2023 Gündem
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti?
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti? Twitter logosu Dogecoin shiba ınu cinsi köpek logosuyla değişti. Sosyal medya devi Twitter mavi kuş amblemini değiştirdi. Gelişme üzerine kripto para birimi Dogecoin'in fiyatı uçuşa geçti. Peki Twitter dogecoin logosu neden değişti?
3.04.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
İttifakların logo sorunu! Liste trafiği hız kazandı
İttifakların logo sorunu! Liste trafiği hız kazandı Milletvekili aday listelerinin YSK’ya verileceği son tarih olan 9 Nisan’a az bir süre kala ittifaklarda liste savaşları nefes nefese sürüyor. Yeni hesaplama yöntemi liste ortaklıklarını zorunlu kılıyor. Ancak mevcut üç ittifakta da partiler birleşik pusulada kendi logolarıyla ayrı liste çıkarma eğiliminde.
30.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi binasındaki ziyareti yaklaşık 50 dakika sürdü. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görüşme sonrası, 'İttifak kararımız ilkeler üzerine inşa edilmiştir. Cumhur İttifakı'na girerek milli bir adım attık' dedi.
28.03.2023 Gündem
Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı, ikinci kattan atladı
Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı, ikinci kattan atladı Hatay’ın Erzin ilçesinde uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalkan ve paniğe kapılan Ayşe Gülhan Çeler (38), ikinci kattan atladı. Hastaneye kaldırılan Çeler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
18.03.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Mühürsüz zarflardaki oylar geçerli sayılacak mı? YSK genelge yayımladı
Mühürsüz zarflardaki oylar geçerli sayılacak mı? YSK genelge yayımladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) sandık kurulları ve seyyar sandık kurullarının oluşumu ile ilgili karar verirken, mühürsüz zarflardaki oyların nasıl geçerli sayılacağına ilişkin genelge yayınladı.
18.03.2023 Gündem
Ortak liste ‘logo’ya takıldı! İttifak içinde ittifak modeli
Ortak liste ‘logo’ya takıldı! İttifak içinde ittifak modeli Millet İttifakı bünyesinde bir yandan 6 partiyi kapsayacak liste formülleri, diğer yandan ise Saadet Partisi’nin gündeme getirdiği ittifak içinde ittifak modeline ilişkin değerlendirmeler sürüyor.
18.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici görüşmesi sona erdi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. BBP Genel Başkanı Destici görüşme sonrası yaptığı açıklamada, '"Adayımız Sayın Erdoğan'dır. Cumhur İttifakı bir bütün olarak yoluna devam ediyor." dedi.
13.03.2023 Gündem
Bakan Koca: Ambulansa yol vermeyenlere 118 bin TL ceza uygulandı
Bakan Koca: Ambulansa yol vermeyenlere 118 bin TL ceza uygulandı Fatih'te ambulansa yol vermeyen düğün konvoyundakilere toplam 118 bin 487 TL idari para cezası kesildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurala uymak varken, mutlu bir güne kötü bir anı eklemeye değer miydi?" dedi.
31.01.2023 Gündem
2023 “Mevlana Yılı” olarak kutlanacak
2023 “Mevlana Yılı” olarak kutlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılının 'Mevlana Yılı' olarak kutlanmasına ilişkin genelge yayımladı.
21.01.2023 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'nin beş yıldızlı logosuna tepki gösterdi.
8.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Logo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki logo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.